tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Modessty vi žene što vam deca jedu sve i jedu u vrtiću ste mnogo srećne mame. Ja poludeh od ovog mog zvrka! On bi samo jeo pitu, čokolino, jabuku i kinder čokoladu. Nemoj da me pogresno svatis, ali npr. ja imam drugi problem, i veruj mi da neznam dali je gori tvoj ili moj Svaki put, ali svaki put kad dodjem za Martu vaspitacica mi govori da je pojela duple obroke, ja stvarno neznam sta da radim?i sta je sa stim htela reci? I sto tako za Nevlenu i Milenu, dodju kuci mrtve gladne jos u auto me zovu sa mm tel da pitaju sta sam kuvala.Oni stvarno preteruju, a i to nije dobro. Nebiraju , jabuke pojedu po 3 minimum dok su kuci, znaci prestala sam kupovati za frizider , samo po potrebi . Uzinali su juce, pa smo bili kod preijatelja na slavi(zakasneloj) toliko su sve tri pojele da me je bilo sramota, jos njih tri a sve mislim da nas gledaju dali imamo kuci sta jesti???Naravno ja im branim, i nekljukam koliko traze, voce jedu nenormalno , meso koliko toliko ali ostalo sve tamane. Kako bi se reklo , lakse mi ih je sve tri obuci nego nahraniti
|