Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Dado ni ja nisam znala da si trudna Kako si mi,baš te dugo nije bilo Da vas sve prvo pozdravim! Dok ja sve iscitam sta ste pisale,da nesto ne propustim,ne mogu da verujem koliko je vec kasno..Jole,draga kako si ti?Na sve vas cesto pomislim stvarno,a evo me i sad,jedva se namestim da kuckam,posle nekog vremena,kao da me ekran ozraci,dodje mi muka,pa sve gasim.Jedva se i ja oporavih,grlo me opasno steglo,tesko sam gutala,od juce sam dosta bolje. Dijana sad ce malo bebce,pa cestitke Srna,tebi svaka cast na tolikom spremanju,stvarno! A,i ja sam ovih dana u razmisljanju u cemu bebu da iznesem,bojim se onog hladnog vazduha koji''reze'',ipak kraj januara..A,David rodjen u 6.mes.Cini mi se,bila sam spremnija tada.Ne znam ni sta bebi prvo kupiti od ovih toplijih stvarcica?! A,nesto mi jos kao rano da perem svedske i pamucne pelene.Ma,izgleda cekam neki poslednji momenat,sto mi se bas i ne svidja.