Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:26:16
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ti si mlada, zdrava zena. Biohemijske trudnoce u vecini slucajeva su prirodna seleksija. Tvoje telo ceka jednu lepu jajnu celiju. Videces da ces biti uskoro trudna Verka draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:29:15
|
|
|
|
Verolina
|
Milice, nije ti islo 12-19 januara, vec po tim datumima koje si navela a izmedju ti nista nije islo? MB nije pouzdan, cisto da znas, tacnije, totalno je nepouzdan.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:35:20
|
|
|
|
vonavoj
|
iva11,bar sam te nasmejala,kad ne umem da tesim ali nam je zato verka uvek tu,najjaca je! posle svega sto je prosla,uvek je pozitivna! milice,nista te ne razumem..kako sad da dobijes kad je O bila 24.og..tek je proslo 10 dana...meni je O bila 21.og i jos nisam dobila..sutra ocekujem
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:36:07
|
|
|
|
milica93
|
Počelo je 12. i curkalo još 15., 18. i 19. i posle toga ne, danima izmedju većinom ne, bar ništa značajno. Znam čula sam od mnogih, ali isto tako od mnogih sam čula i pozitivna iskustva. Tek sam ga kupila, e sad videcemo. Možda se i isplati. Dosta je osetljiv i mora se paziti kad se stavlja i kolko se stavlja pljuvačke, verovatno zavisi i od toga.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:37:11
|
|
|
|
Verolina
|
Milice, jesi li radila test na trudnocu? Hormonski status?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:39:44
|
|
|
|
milica93
|
Von uvek dobijam tako nekako, ne znam ni ja više sad sam se sva spetljala. Računam od prvog dana menstruacije već mi je 25 dan. a od ovulacije ako uzmem 22 il 23 je 14 il 15. dan ... valjda Verolina radila sam betu u januaru tad jer je curkalo to tako bez veze nije bilo trudnoće, a hormone nisam skoro
< Poruku je uredio milica93 -- 5.2.2014 19:41:15 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:44:42
|
|
|
|
Verolina
|
Meni to mirise na los progesteron. Kratak ciklus plus to nepravilno krvarenje. Jesi bila skoro na UZ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:47:34
|
|
|
|
vonavoj
|
proveri hormone,nesto se desava..em nije bila normalna,a beta negativna..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:51:01
|
|
|
|
vonavoj
|
pica se pece,dete poslato kod babe,mm pere sudove..divota!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:51:38
|
|
|
|
milica93
|
Bila sam pre, slagaću sad 3-4 meseca ... Češće sam kontrolisala posle spontanog u januaru i onda nisam. Sve je bilo u redu i jedino sam imala neke male cistice, ali zanemarljivo kako reče i imala sam terapiju da se to očisti. Jedan je janik malo lenji, desni ja mislim. Malo sam se ugojila u poslednje vreme , počela sam da jedem ko manijak na psihičkoj bazi izgleda, moguće i zbog toga. Do sad su mi sve bile redovne i normalne. Proveriću što pre. Hvala vam
< Poruku je uredio milica93 -- 5.2.2014 19:52:24 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:53:52
|
|
|
|
Verolina
|
Sve mi je jasno. Htela sam da te pitam za PCOS. Ovako, na slatko zaboravi, uradi hormonski status i idi jedan ciklus na folikulometriju. To ce mnogo da ti pojasni.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:54:24
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj pica se pece,dete poslato kod babe,mm pere sudove..divota! Daj mi picu, dacu ti sladak kupus. Hahahhahahahaha
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 19:59:20
|
|
|
|
vonavoj
|
moze,taman nemam sutra rucak
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 20:00:05
|
|
|
|
milica93
|
Hvala. Potrudiću se da to obavim što pre. Valjda će se sve rešiti uspešno. Imam i ja podvarak sa suvim mesom.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 20:04:13
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Imam i ja podvarak sa suvim mesom. Cvrc, ja sam prva pitala. Na ovom svetu moze biti mesta samo za jednu osobu kojoj ce Von dati pizzu, a to sam ja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 20:07:56
|
|
|
|
milica93
|
Hahahahha prepuštam ... Bolje da žuljam kupus i skinem koju kilu, a ti uživaj i za mene sad ... Crveni karton za slatkiše i testa
< Poruku je uredio milica93 -- 5.2.2014 20:09:26 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 20:12:40
|
|
|
|
Verolina
|
Jao, cuti, ja isto ne smem slatko
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 20:16:58
|
|
|
|
milica93
|
Ništa mi ne pričaj. sklona sam gojenju, mislim da se i od vazduha gojim ... ceo život na dijetama. Konačno sam bila doterala liniju do savršenstva i sad mogu ponovo da se slikam. I to sve od nervoze jedem.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 20:37:37
|
|
|
|
Anoniman
|
O Boze dragi kako ova Verolina uvijek ima ovako divne rijeci za sve i svakoga Sta sam puta padala,plakala udarala glavom kroz zid,i naravno ona je uvijek bila tu. .Dao Bog dragi da bude sto prije debela trudnica.Ljubimo te
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 21:29:37
|
|
|
|
17 joka
|
Cece potpisujem svaku rec, znam da ce Bog našu verku nagraditi za svu dobrotu ja se vec uzasno nerviram na UZ je potvrđena lepa O , zuto telo, endometrijum 11mm a još nema ludim
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 21:34:53
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 O Boze dragi kako ova Verolina uvijek ima ovako divne rijeci za sve i svakoga Sta sam puta padala,plakala udarala glavom kroz zid,i naravno ona je uvijek bila tu. .Dao Bog dragi da bude sto prije debela trudnica.Ljubimo te Podizali su i mene, pa i ja podizem druge.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 22:45:53
|
|
|
|
IVA 11
|
Sita se isplakala, sad mi je lakše, idem dalje. Jedva čekam uz, to je dr koji me i porodio, vodio trudnoću, tako da jedva čekam da ga vidim da mu se izjadam. Kako ste sve? Svima želim da pređemo u drugu temu, daće Bog...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 22:51:54
|
|
|
|
Jole84
|
Iva baš mi je žao ali ko što kaže Verka,obično se posle biohemijske vrlo brzo desi dobra trudnoća,odtuguj pa idemo dalje! Ljubim vas sve
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 5.2.2014 23:06:55
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo Kumo za teb i malu devojanu jedan veliki poljubac
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 6.2.2014 8:11:13
|
|
|
|
IVA 11
|
Jole, Joko, svima hvala na podršci! Evo mene jutros poranila. Skuvala kaficu i odmaram uz kišu. Kako ste, ima li koga?
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: