Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 8.3.2014 21:53:25
|
|
|
|
branki*
|
pravi,anck .. jaooo,bas sam nesto umorna,tabani mi bride..bila u stanu,tamo kao na gradilistu.posle oko boze,pa peglala,pa opet nesto cisti.. mali mis,tvoji su znaci otisli iz bora,ja se zezam da je to grad u koji dodjes i ostanes tu ceo zivot. ufff,jesam bese rekla da mi tabani bride ,ali stvarno,bas sam se nesto umorila..
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 7:58:20
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro.. Napokon sunce jos samo da tako ostane do kraja dana...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 10:02:59
|
|
|
|
Olga75
|
bar dan ja sinoc nacisto izvrnula nogu , nocas sam mislila da cu u hitnu koliko me je bolelo al od jutros je pupupu bolje i tako odoh sad u kujnu
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 10:13:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Dan gušteri!!! Ja čekam da mi odstoji farba na kosi, pa da krenem posle u akciju po kući. Dan je prelep, treba i Anu izvesti napolje. Krenuli smo i konačno da pričamo o renoviranju. Kaže mm da krenemo mi polako da kupujemo malo po malo sitan materijal (pločice, lepak, fug masu i to.. što može unapred da se uzme). Sad još samo da se odlučmo za kakvu kuhinju...
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 10:28:05
|
|
|
|
branki*
|
zdravo i od mene i ja cu da se farbam danas....a,kosa mi je ocajna,ocajna,kao pustam je jer volim dugu,a ona je sve iste duzine ..i kao ima neku duzinu,a kad vezem rep,sve je tanji i tanji i na kraju samo par dlaka..moracu da se sisam kao naci bekvalac drugo nista novo..
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 10:32:29
|
|
|
|
Olga75
|
joj ne pricaj o kosi moja jadna ko posadjena a nije se primila i sad je kao pusam pa sam tako grooozna , prosto tuzno
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 10:53:30
|
|
|
|
branki*
|
ovo kod mene je stvarno jadno na kraju cu stvarno da se osisam..
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 11:02:07
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar daaan, Serpi, daj malo tog sunca... kod mene i dalje bljakasto mada u odnosu na juce ne duva vetar. A kosa..napokon sam dostigla neku duzinu (jer se poslednje dve godine farbam farbama bez amonijaka pa sam se redje sisala) ali... sad je problem boja, buaahahha, ne svidja mi se vise ova crvenkasto, ljubicasta pa bih da se vratim u nesto svetlije
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 11:14:18
|
|
|
|
NadaR
|
Caoo Napokon sam sjela . Ufff , sto mrzim kad navece ne spremim kucu . Ujutru nervni slom . Olga, kako si ? Boli li? Hehe , I ja pustam kosu . Ali na neki paz koji sam mislila malo isfazonirati , ono jena strana duza, krajevi razlicite duzine I takoo ... Samo da izdrzim a da se ne iznerviram I osisam.
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 11:29:07
|
|
|
|
branki*
|
da,olga,mrdas li sad? jeste,nado,bas volim kad ustanem,a sve mi je na svom mestu.. i ovde pomalja se sunce,bas volim.
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 12:06:28
|
|
|
|
NadaR
|
Hehe , jeste Branki ! Ne mogu ni kafu piti u krsu . Prvo sve moram srediti pa onda polako .
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 9.3.2014 15:19:06
|
|
|
|
milicicak
|
DobaRR dan :) napravila probnu tortu sad cekam da se malo stegne da vidim valja li :) ceo dan sam nesto nervozna ne znam koji mi je klinac :( meni je kosa sad vec preterano dugacka za moj ukus, moracu kod frizera pod hitno, tj. kad legne plata :) nadam se da ce ovo sunce potrajati dok se mini buba ne probudi pa da padne neko gusterisanje u parkicu :)
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 6:36:35
|
|
|
|
Trcosava
|
GušteRRi samo da vi mahnem!!!
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 6:51:00
|
|
|
|
serpica
|
nema gustera po ovom vremenu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 9:25:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriiic..ima li kogaaaa
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 10:01:44
|
|
|
|
Torbica
|
Jutro, jutro! Ja odoh da sredjujem deciju sobu. Polovinu igracaka pod hitno moram izbaciti, katastrofa sta su sve navukli. A onda i ormare sa garderobom da preberem, izbacim sta ne nose, sta je malo.... I na kraju bi lepo bilo i kuhinju da ispakujem, i poredjam jer tek tu je katastrofa.... A da, jutros ako me je neko od komsija video, mogu misliti sta je pomislio jer sam i sebe i troje dece izbacila kroz prozor, nema mi kljuca nigde....
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 10:10:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ahhahahaha mogu misliti tu scenu
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 10:35:11
|
|
|
|
ivaMark
|
A da, jutros ako me je neko od komsija video, mogu misliti sta je pomislio jer sam i sebe i troje dece izbacila kroz prozor, nema mi kljuca nigde.... Ovde bez sunca...
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 10:43:59
|
|
|
|
isidora88
|
torbice bas me nasmeja ja sam dobila oa nisam ni za sta, idem da ucim ako uspe ista da mi udje u glavu jer me stomak otkida (prvih par puta posle porodjaja kad sam dobila nista me nije bolelo, a sad poslenjih meseci me razbija stomak ) ovde kao najavili sunce, ali ga nema. a jutros smo i kasnili u vrtic, moje dete je zaboravilo torbu, pa se ljutio i rekao mi da moram bolje da mislim i da ne smem da zaboravljam njegove stvari, mudrac mali
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 10:44:17
|
|
|
|
Torbica
|
Uh, ma... sreca da imam rezervni kljuc od kola, inace bi taxijem do vrtica... A da ne pricam da je prozor sa ulice, paaa, dobro je proslo. Sad samo da nadjem kljuceve, da ih ne bi vracala istom metodom, kroz prozor... Na dva mesta gde su uvek nema ih...a mm ima kolegijum, ponedeljak, da nije slucajno kod njega, mada ne verujem... mozda samo kljuc od auta, vozio je juce, ali od kuce... Joj, i to mi je rezervni jer sam jedan vec posejala negde. Sad cu odmah iskopirati puta dva....
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 10:48:08
|
|
|
|
Olga75
|
jao Torbiceeeeee mogli su miliciju da zovu na tebe bre znas kako smo nekad nosili kljuceve vezane oko vrata
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 11:53:21
|
|
|
|
Torbica
|
Joj Oldzi , da nije smesno bilo bi strasno, muke moje..... Ali nije ni cudo, medju svim stvarima.... Sad sam iz decije sobe izbacila dve velike kesetine ogromne. Jednu smeca a jednu kocaka i kojecega s kojim se vise ne igraju jer imaju novih, a prave haos... Mozda i kljuc nadjem
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 12:34:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nama kad nesto nedostaje u kuci otvorimo Teodorin ormar i eto ga. Samo uzima I stavlja. Ne mozemo nikako da joj izbijemo iz glave da to ne radi.
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 13:07:11
|
|
|
|
Torbica
|
nema ga...sad cu stepeniste da pretabam, uh...
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 10.3.2014 13:28:05
|
|
|
|
mama micki
|
Torbice, ja izbacih iz Teodorine sobe tri kese pune isključivo smeća...dva sata sam joj sređivala sobu, da je bila tu...uf Inače žene dobar dan! Ja se razletela po kući, ne stajem celo jutro. Sara spava već dva sata, mnogo su nam pomogle inhalacije pa sad lakše diše i nema više škripanja i sviranja u plućima, pa samim tim i bolje spava. Sad odoh da spremam ručak. Lep dan mame! IZVORNA PORUKA: Torbica Joj Oldzi , da nije smesno bilo bi strasno, muke moje..... Ali nije ni cudo, medju svim stvarima.... Sad sam iz decije sobe izbacila dve velike kesetine ogromne. Jednu smeca a jednu kocaka i kojecega s kojim se vise ne igraju jer imaju novih, a prave haos... Mozda i kljuc nadjem
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?