|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Marrtovski gušteri [chat]
10.3.2014 13:29:01   
Torbica
Ijaoooo zene, naslaaaa!!!! user posted image user posted image
Uf, koje olaksanje........ Zavukao se ispod stepenista iza decije kantice, da sam samo malo bila pazljivija, ali ne....ja kao furija....Ludo pa zivi..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 151
11.3.2014 8:05:54   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro devojke!
Uh kako se lepo osecam kad me doceka ujutru sunce user posted image

Pijem kaficu i nista ne radim danas..ama basss! Posle kupim princeze iz vrtica i odosmo do mojih do kraja nedelje..uzivancija!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 152
11.3.2014 8:09:32   
Ivanka 75
Opet isti radni dan, ima 10 god kako nisa bila u ovako bljak raspolozenju danima...
Trudim kao i uvek da samu sebe razveselim ali ne ide...
Bas sam bljack, zato i dodjoh ovde da me malo pridignete iz ove letargije user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 153
11.3.2014 16:56:37   
lesica
Dobar dan!

Šta se radi?

Ja sam danas baš, baš, baš mrtva... i umorna sam i nešto sam inače bljak i fuj ovih dana, i tako skupilo mi se svašta i koješta.

No da ne mračim. Kakve ste mi?

Ko je za kafu?

user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 154
12.3.2014 23:15:42   
mali_mis
Konacno lepo vreme user posted image Danas smo se setali, da iskoristimo sunce, pa sam prokuvala, bebac naravno zaspao, pa se probudio cim smo usli u stan. Fino se proveli, oraspolozili. Kad na fb poruka od onog nesrecnog muza, da njegov tata oce da zove emisiju sve za ljubav, zbog sr**a izmedju mm i mene, i sto se ja ne vracam user posted image Ima neko iskustva sa tim, jel te zovu ili ti samo banu na vrata, da znam ako je ovo drugo da pocnem da kuliram sve koji zvone? user posted image
I tako...sad cu da uzivam u tisini (svi spavaju jupiiiiiii)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 155
12.3.2014 23:19:32   
Ivanka 75
Mali misu, sta je to sa vama?

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 156
12.3.2014 23:36:54   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mali misu, sta je to sa vama?

Pisala sam u bracnim problemima, da ne idem off ovde user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 157
12.3.2014 23:43:25   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Konacno lepo vreme user posted image Danas smo se setali, da iskoristimo sunce, pa sam prokuvala, bebac naravno zaspao, pa se probudio cim smo usli u stan. Fino se proveli, oraspolozili. Kad na fb poruka od onog nesrecnog muza, da njegov tata oce da zove emisiju sve za ljubav, zbog sr**a izmedju mm i mene, i sto se ja ne vracam user posted image Ima neko iskustva sa tim, jel te zovu ili ti samo banu na vrata, da znam ako je ovo drugo da pocnem da kuliram sve koji zvone? user posted image
I tako...sad cu da uzivam u tisini (svi spavaju jupiiiiiii)

Joj uzas...Ja sam davno raskinula jednu vezu sa jednim deckom koji je bio kao neka faca u gradu blalbala.Uglavnom on nije to bas prihvatao, zivkao, slao cvijece itd ..I kaze mi jednom izmedju ostalog kao da ce on zvati emisiju sve za ljubav da mi napravi iznenzdjenje itd..rekoh ti ela ako hoces da te izblamiram na televizuju ...I tako sam se tripovala neko vrijeme od svakog ko je zvonio na vrata , a kad bi sa drugaricama setala , zezali bi me eno ih oni iz emisije sve za ljubav bice tebe trazeuser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 158
12.3.2014 23:49:33   
mali_mis
Joj uzas. Ma meni je totalno glupo da nas prljav ves iznosimo u javnost. Valjda probleme u braku resavaju ti koji su u braku, a ne neka tamo emisija user posted image Jedino mozda da covek oce da bude vidjen na tv user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 159
13.3.2014 6:35:58   
serpica
Dobro jutro..vidim da smo sve poslednjihh dana nesto bljak,ja sam umorna,nenormalna glavobolja traje vec danima nista ne pomaze,a bebac ko da oseca to pa i on nervozan,a i zubici mu rastu pa ne spavamo zajedno,pitali me da li sam osetila zemljotres pre dva dana,nisam,meni se konstantno ljulja od umorauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 160
13.3.2014 7:23:47   
Trcosava
Jutro gušteri!

Kod mene promena plana - Ana je dobila proliv od AB tako da nema vrtića, tj ne idem danas na sastanke.

Šta ima novo kod vas?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 161
13.3.2014 8:34:36   
mali_mis
Jutro user posted image
Treba mi 2l kafe najmanje da dodjem sebi user posted image
Mali pametnjakovic je skontao da je super ideja dici se u 1 nocu (taman kad ja hocu da legnem da spavam), i onda se smejao narednih sat vremena. Taman ga uspavam, kad eto meni se vise ne spava. Srecom lepo vreme napolju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 162
13.3.2014 9:23:16   
NadaR
Dobro jutroo user posted image
Sinoc usli u kucu , meni nesto prohladno I tako pametnica nalozim .
Cijelu noc sam se budila , otvarala prozor ... user posted image

Sunceee user posted image U subotu kazu 21 stepen. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 163
13.3.2014 10:41:06   
Olga75
bar dan user posted image
sunceeeee jeeeee
procvetalo mi svasta u basti i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 164
13.3.2014 23:17:26   
mtajcica83
Dobro jutro i od mene...Mi smo danas cijeli dan setali, kao i zadnjih par dana, predivno je napolju, pored mora, svrco sa drugarima baca kamencice, igrajuju se bagerim ai kanticama i lopaticama..Gradjevinski radovi krenuli..user posted image ..Onda smo dosli kuci, sredjivala sta je bilo potrebno, usisavala, posle se farbala i prala kosu, i tako..Bas sam se nesto umorila a i sunce me smlatilo pa jedva cekam da legnemuser posted image ..
Laku noc user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 165
14.3.2014 8:04:24   
Trcosava
Gde ste bre ženeeeeeeeeee??

Sve klisnule od ranega jutra napoljeuser posted image

KAAAAFAAAAAAAAAAA!!!
user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 166
14.3.2014 8:09:21   
NadaR
Dobro jutroo user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 167
14.3.2014 8:11:32   
Trcosava
A znači, kafom moram da vas mamim??? njcnjc

Hoćete i neki kolač, dok sam in d mud? user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 168
14.3.2014 10:11:52   
ivaMark
Dobar dan user posted image da dovrsim jutros zapocetu kafu...

Tri dana mi je trebalo da predam za LK..
-dan prvi: guzva i nisam imala strpljenja da cekam
-dan drugi: nisu mi prihvatili izvod iz mkv izdat u BiH (jbg, nije placena taksa u divnoj nam majcici Srbiji) pa sam morala da vadim izvod iz mkv izdat od nase maticne sluzbe
-dan treci: napokon predala...

Zene, sta vi mislite: da li neko moze da ima dva JMBG? user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 169
14.3.2014 10:31:09   
mama micki
Ne može niko imati dva JMBG, kada podneseš zahtev za novi JMBG i kada ga dobiješ, stari se poništava ali stoji u sistemu kao pasivan, nećeš verovati ali neki ljudi su i po više puta menjali matični. Naravno da nisi mogla ništa da uradiš sa bosanskim izvodom, moraš prvo da se upišeš u naše matične knjige, da bi imala lk R. Srbije. Inače, iz kog si grada?

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 170
14.3.2014 10:35:24   
Trcosava
Paaaa imam ih ja user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 171
14.3.2014 10:38:48   
Trcosava
Elem, greška mi se neka potkrala.

Ja imam dva jmbg ali ne Srpska.
Kad odem u drugu državu, dobijam njihov JMBG koji mi je u nazovi njihovoj ličnoj karti.
Ana je dobila slovenački JMBG, kad je prijavim u Srbiji, dobiće naš JMBG. Dakle imam dva i Ana će imati dva.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 172
14.3.2014 11:01:36   
mama micki
Trćo ja to razumem, ali u Srbiji ne možeš imati dva aktivna JMBG-a. Ja radim taj posao i sigurna sam da je tako. U sistemu na primer, stoje oba, ali jedan je uvek pasivan. To ovde ne može!
Kada predaješ zahtev za lk, kod nas, potreban ti je naš izvod iz mkr a na njemu je jedan JMBG i on će stajati u lk, neće stajati dva.

< Poruku je uredio mama micki -- 14.3.2014 11:05:14 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 173
14.3.2014 11:03:24   
mama micki
Mislim, da me neko ne shvati pogrešno, ali prosto sam odreagovala...profesionalna deformacijauser posted image user posted image user posted image
Odoh ja žene. Vodim dete na kontrolu, nadam se da ću se ovog puta vratiti sa lepim vestima.
Pozdrav!

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 174
14.3.2014 11:12:56   
ivaMark
Micki, situacija kod mene je ovakva: imam Lk R. Srbije, samo prezime menjam (ko me terao da uzimam mm prezime user posted image ) i na izvodu iz MKR mi pise da imam brak skopljen tu i tu (BiH) i drugo prezime (oni su to odradili po sluzbenoj duznosti... e, sada... mislila sam da ako vec pise na izvodu iz MKR da je zavedeno i u maticnim bracnim knjigama..

Sto se tice JMBG to pitam za bebu, da joj ne bih vadila prebivaliste privremeno na godinu dana i placala 16000din (jer smo trenutno u Srbiji) prijavljujem je ovde u MKR i rekli su mi da ce dobiti nov JMBG, sto je mene zbunilo jer sam mislila da je to jedinstveni broj (sto i stoji u nazivu user posted image ) jedna gospodja mi je rekla da ako ima dodeljen ne dobija drugi a jedan gdin da dobija ... bla bla, tako da me to zbunilo.
Isto tako mi je ta gospodja rekla da mora da ima drzavljanstvo r. Srbije da bi imala prijavljeno prebivaliste..samo drzavljani Srbije mogu da imaju prijavljeno praebivaliste.
Micki...Help

Naravno da sve ovo radim zbog zdravstvenih knjizica... bas me briga i za drzavljanstvo i da upisujem bebu ovde u mkr user posted image

Micki, srecno na kontroli...

< Poruku je uredio ivaMark -- 14.3.2014 11:13:34 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here