|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 3/14 [chat]
16.3.2014 11:10:12   
anci kv
emice,svaka čast!
valjda će ovo lepo vreme da otera sve tegobe bebana, pa da uživamo
Kod nas još nema zubića a za sedam dana imaće punih 7 meseci..balavi, trpa sve u usta ali nema nervoze. Juče je ceo dan bila napolju, pocrnela u licu i danas idemo u skitnju.
Nikad se nisam radovala ovoliko proleću, da je ubacim u sedište i put pod noge van kuće, da nadoknadimo propušteno
Mamice, veliki poljubac!!!!user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 226
16.3.2014 11:17:03   
serpica
Anciuser posted image poljubi mi snajkicu,i nas muce zubici,vidim da se ocrtao ali nikako da izadje.
Kod nas je oblacno i vetrovito,malo smo setali pa cemo sad na spavanjac..
Mamike dobar danuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 227
16.3.2014 16:08:19   
vikiveki
Dobar dan mame...ja malo iskoristih pauzu da vidim šta ima novo na RR...baš sam se uželela svega...ali vremena nikad dovoljno...deca su mi na smenu bolesna i više neznam koji su virus po redu zakačili.a što se tiče posla koliko imam obaveza,moram i kući da pišem i radim.user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 228
16.3.2014 16:27:56   
doktorkakristal
SERPICE nisam imala snage da odgledam onaj film,prvih pola sata mi je bilo dovoljno da odustanem user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 229
16.3.2014 16:36:37   
big mum
Pozz mameuser posted image

Ustala sam jutros oko 6.30h.Naradila sam se kao da nije nedelja.Bili smo kod sveki,skoro smo došli.
Juče smo se cjeli dan smucali po gradu,snimali su neki spot.Cjeli grad je bio HAPPYuser posted image .evo moje na samom početku spota bježi od kamere i penje se na drvo-haha.Mamin mali Tarzan KLIK

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 230
16.3.2014 16:36:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

SERPICE nisam imala snage da odgledam onaj film,prvih pola sata mi je bilo dovoljno da odustanem user posted image

Drkristal,jezivo,zato sam se i potresla a film je slika i prilika mnogih danasnjih majki,nazalost,takvo je drustvo i drzava i nije ni cudo sto se takve stvari desavaju...jos mi muka kad se setimuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 231
16.3.2014 17:07:13   
Sanjica26 RR
Kristal a kakva je to maza prosto se raspilavis. Teodora za ove tri godine se nije toliko mazila.
Torbice ako vidis sad porukicu reci mi sta mogu da stavim u inhalaciju za curenje nosa? Nemam efedrin kapi.user posted image
Teodora je nazebla.
Idem sebi da pravim lava kolac. Zabranjeno mi je od strane mm da mu spremam slatkise, testo. Tako da rekoh sebe onda da pocastim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 232
16.3.2014 17:28:11   
Torbica
Sanjice, stavi Adrianol kapi za decu ili Nafazol deciji od 0,5%, 5 kapi na 1,5 ml fzioloskog, na 8h. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 233
16.3.2014 17:29:32   
Sanjica26 RR
Hvala puno Torbice.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 234
16.3.2014 17:47:00   
Torbica
user posted image
Moja decica se igraju, a ja nemajka kuckam receptice od ovih dana user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 235
16.3.2014 18:37:09   
doktorkakristal
Dora mi zaspala sad pred kupanje pusticu je jos malo pa cu da je budim.
Muz otisao u nocnu smenu pa smo same,gospodin se razboleo i kao da je kraj sveta,a ja sto vucem ovaj virus sto godina i nikom nista user posted image
SERPI u pravu si ,stvarno svega ima na ovom svetu

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 236
16.3.2014 22:19:06   
anci kv
Šerpi, a ti našeg malog zetonju ljubni puno!!!!
skitnja uspešna, okupana, nahranjena, sad se gospođica sama uspavljuje u krevecu...a ja da vidim šta mi je činiti, pa u krevet.
Laku noć mamice

Direktna veza do poruke: 237
17.3.2014 6:16:09   
adulence
Dobro jutro mamitas....kako ste evo ja ustala pa cu da spremam Ivi stvarcice za skolicu ,u tom ce i ona i mm da se probude...
Anci vi bas kasno lezete...vi ste neke nocne ptice,a mojr dete spava od 19h,spavalica...imam svasta danas da obavim ljubim svu decicu....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 238
17.3.2014 7:12:27   
mama micki
Dobro jutro i od nas. Vidim da su dečica bolje i baš mi je drago. Evo i Sara je mnogo bolje, u četvrtak polazi u vrtić. Ja se za koji dan vraćam na posao, ne mogu da verujem, baš mi se i ne vraća, ali od nečeg mora da se živi. Mm i Teodora otišli malopre, a Sara još spava. Ja popila kafu, pa čekam da se probudi da idemo u nabavku, da obavim sve što pre pa da iskoristimo posle ovaj lep dan.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 239
17.3.2014 7:23:01   
emicaa
Dobro jutro,uh što mi je postao problem buditi se da je nahranim pojma nemate,sve se bojim da ću zaspati i ispustit je.a već drugo jutro se budi skroz mokra,nismo promjenili pelene pa da su lošije ali eto,ona se do pola ledja upiškiuser posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 240
17.3.2014 7:54:17   
doktorkakristal
dobro jutro user posted image ,bas divan dan napolju

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 241
17.3.2014 8:23:58   
adulence
dan je predivan,ja ostavila Ivku u jaslicama obavila kupovinu i sad cu da se bacim na spremaje rucka....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 242
17.3.2014 8:27:48   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,uh što mi je postao problem buditi se da je nahranim pojma nemate,sve se bojim da ću zaspati i ispustit je.a već drugo jutro se budi skroz mokra,nismo promjenili pelene pa da su lošije ali eto,ona se do pola ledja upiškiuser posted image

mozda su joj se omalile pelene, probajte da uzmete veci broj...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 243
17.3.2014 13:21:09   
emicaa
Sad smo se vratile kupila sam veće pa vidjećemo noćas hoće li biti bolje.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 244
17.3.2014 15:00:03   
viking
Ej, žene, ja sam mama! Sad mogu i ja u ovu temu user posted image
Inače, danas je tačno 40 dana od kada sam se porodila :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 245
17.3.2014 15:09:47   
Olga75
ahoj mama Viking user posted image
pa kako su oni medenjaci ? Kako si ti ? i tako to
i sad pricaj sve sto mame pricaju : kaka , bljuc - bljuc , pispis , pelene , spavanje
jooooj sto volim da te vidim u ovoj temi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 246
17.3.2014 15:10:15   
emicaa
Viking dobro došla i na ovu temu user posted image .moja damica ne voli biti u kolicima radije bi da je nosim pa su nam šetnjice bukvalno šetnjice dok ne skonta da od nosanja nema ništa user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 247
17.3.2014 15:25:46   
viking
Hvala, hvala :)
Dobra su mi deca, stvarno, devojčica posebno, ovaj mali ume da zeza a svi su slabi prema njemu zato što je tako sitan a on naravno to koristi pa priznajem da je malo i razmažen.
A ona je beba iz udžbenika, sat po njoj mogu da navijem i baš ima dobru narav. Jedino što mislim da ona jede kao mećava, ne mogu da joj ne dam kad je gladna i plače, a li ona već sada, sa 40 dana pojede 125 ml mleka a jede 8-9 puta dnevno.
Inače, mogu da se pohvalim da već dve nedelje unazad imaju ritam, zna se kad jedu, kad su budni, kad je kupanje, kad je spavanje, uopšte nisu loši :) E, sad, dvoje ih je, pa uvek nekom nešto treba, ali dobri su mi, stvarno.
Imam ženu koja dolazi radnim danima od 8 do 16 h, ona mi je spas, mogu malo da odspavam ili šta god, a i zna fore, baš ih je lepo disciplinovala.

< Poruku je uredio viking RR -- 17.3.2014 15:30:04 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 248
17.3.2014 17:11:48   
anci kv
Adulence,nismo mi noćne ptice, ova moja zadrema kad odgleda dnevnik 2, nego nekad zaspi oko 18h, pa je budim oko 21 da je namirim pa opet da spava
Biserče, kako vreme leti....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 249
17.3.2014 17:16:54   
Sanjica26 RR
Sofiji se od sinoc cuju sline.user posted image Teodora stalno dovlaci viruse iz vrtica. Stvarno vise ne znam sta cu da radim ako bude isto kao pre nedelju dana. Prskam nos i vadim sline. Providne.su, pa me to malo tesi. Mene danima boli glava. Sekiram se za ovu decu. Non stop su bolesna.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
TIHO NOĆI, MOJE ZLATO SPAVA...
Jedna od najpevanijih Zmajevih pesama, objavljena u okviru zbirke Đulići, je i pesma Tiho noći, moje zlato spava, koja s...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here