|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 3/14 [chat]
17.3.2014 18:40:52   
mama micki
Veče mame! Moja Sara zaspala pa ja iskoristila priliku da popijem kafu i vidim šta ovde ima novo i vidim tu je Viking. Pa dobrodošla draga ovde među mame. Drago mi je da su bebci tako dobri, i super što imaš pomoć, to mnogo znači.
Mm odveo Teodoru kod očnog, treba da počne da nosi naočare, i nekako mi je baš teško zbog toga, odakle detetu dioptrija, nikad se nije žalila da ne vidi...dobra stvar je jedino što je u plusu pa se nadam da će se srediti.
Sanjice i nama opet idu slinci, ti providni, ali nama je od takvih sve i počelo. Za dva meseca dva puta bronhitis, da poludiš. Sreća pa ova velika nije više tako osetljiva. Tako je to sa dečicom. Samo da su nam oni dobro.
Idem malo da vidim šta ima na drugim temama, pa će se i ova moja žabica do tada probuditi. Pozdrav

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 251
17.3.2014 19:09:06   
serpica
mama micki imas pp user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 252
17.3.2014 20:26:15   
Sanjica26 RR
Mama micki ja se nadam da ovog puta nece da se zakomplikuje. Pre nedelju dana je zavrsila sa inekcijama i inhalacijom.user posted image
Teodora i ja smo okupale Sofiju. Sad nas dve citamo price. Ona spava.
Pozdravljam vas!

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 253
17.3.2014 21:11:36   
jole82
Dobro veče mameuser posted image
Danas nam bio prvi dan jaslica..pisala u temi tamo..
Posle išle na reku sa kumom i malim kumićem...i opet smo dobili piće za dz...hahaha...stvarno će mi doći socijalno jer "podvodim dete"user posted image al šta ću ja kad je moje dete pedanterija pa kad je konobaru ispala tacna sa kesicama šećera ona se lepo sagla i podiže tanjirić i jedan šećer i dade konobaru...pa je još nastavila da se saginej i da ih skuplja...hahaha..a n jemu to bilo baš super i posle je i djuskala i mahala mu...pa šta ću ja saduser posted image
Lele i kuku koliko slinavih u jaslicama...hahah biće dobro nedelju dana da skrpimo...
Sutra smo na adi....ko oće dž pice nek nam se prikljući...hahaha
Sanjice šaljemo grlišu da ostane na tome user posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 254
17.3.2014 21:16:17   
adulence
Dobro vece moji polegali,Iva odavno,a mm kao malo da odmori oci...hehe,neka ga bas je umoran...ja sam dobila i stomak me ubi,ali ne dam se...bice sutra bolje...ujutru vrtic pa na ucenje...nego sad imam motiv ,morence u junu pa sam zapela...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 255
17.3.2014 21:22:11   
jole82
Aaaa samo napred adulenceuser posted image naFijamo za tebe da što pre spi*kaš te ispite user posted image
Bog me sad ću i ja da "pogledam neki film" al u sebi...hehe

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 256
17.3.2014 21:48:40   
Sanjica26 RR
Jole tvoja Teodora je skroz bleskasta. user posted image
Juce sam sela da podojim Sofiju i sad mi viri stomacic. Uvek ga imam malo , jer sam niska i sve mi ode u stomak. Ona mi pipka stomak i kaze mm: Mama ima stomak.zato sto je rodila". user posted image Niko joj nije to rekao. Puna je bisera.
Bas sam nesto na tri coska, pa je stalno grdim.user posted image Bas je upala u fazu da stalno kmezi, a ja to ne volim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 257
17.3.2014 22:07:42   
jole82
Uh Sanjice i ja (malo je reći) ne volim tu kenjkavost...mislim T je još kao mala...al ima nalete kad oće da istera svoje, pa kad ne može onda se sobali na patos na stomak sa sve 4 raširene i njače...nekad mi smešno, kad sam raspoložena...al kad nisam onda me baš to nervira...eto rekoh pa nek dodje socijalno...haha..mislim znama ja da ona tako izražava nezadovoljstvo i mi stvarno poštujemo ono što smo se dogovorili, da je ne za neku stvar uvek ne, baš da je ne bi zbunjivali..pa kao nekad nešto može a nekad ne...to mi je bez veze i mislim da nije dobro za dete...al eto i pored toga ona ima ta njakanja koja znam da su normalna...al samo eto kažem nervira me kad to naleti...
Pre neki dan kad smo bili na reci počela da divlja i kad u tom raspoloženju ko da nareno radi sve ono što nije ok..i naravno svaki put popije ne i fizičko uklanjanje i naravno drama...i više sam prsla i uzmem je i pričam joj (kao razume ona mene) da je baš smarač..i vidi kako je lep dan a ti tu njačeš i drndaš i što nas sve maltretiraš kad si ceo dan bila super...mislim znam ja da to nije ok..ima ona svoje momente i faze al eto baš mi došlo da joj to i kažem iako nema efekta nikakvog i nije ona ništa tu kriva..ona je nastavila da njače...i neka mama tu sedela i gleda meeee...bože ko da sam joj rekla ne znam šta ili odšrafila glavu...mislim se videćeš kad ti tvoje dete još malo poraste..bebica ima tako 4 5 meseci...i moja T je tad bila bubica gde je posadiš samo diše i gleda..nema dranja nosanja i zabavljanja posebnog...al eto poraste dete i oće da istražuje...samo što je krenula niz stepenice u reku...e pa to ne moze...
Svašta napisah..al eto htedoh reći i ja nekad prsnem..pa jeste...jedna je majka..al i majka ima dušu..

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 258
17.3.2014 22:13:09   
serpica
Eh i nama stigla prva temperaturauser posted image nije visoka ali dovoljno da ga slomi,kad sam mu dala paracetamol odmah je povratio pa sam zvala dr i rece mi da mu stavljam cepice na 4-6h ako bude potrebno,grlo mu nije upaljeno,malo kaslje i sliva se iz nosa,mislim da nije virus vec da je sve to zbog zubica ali svakako idemo u sredu pa cu da vidim.Inace lepo jede i veseo je pa zato sumnjam da je bolestan.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 259
17.3.2014 22:32:32   
anci kv
jole,slatko me nasmeja!!svako ima pravo da vaspitava svoje dete kako misli da treba!
serpi, sad će neki zubić!!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 260
17.3.2014 22:36:57   
Sanjica26 RR
Jole ona voli mnogo da se inati. Trudim se u njenom hiaterisanju da budem smirena. Kad se tako glupira krenem da je zasmejavam i odmah pocne da se smeje.. Ne uspeva mi svaki put da ostanem pribrana.

Po svemy sudeci veceras cemo lose da spavamo zbog Sofije. Vec se budila zbog slina. Sutra idemo kod dr za svaki slucaj.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.3.2014 22:38:23 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 261
17.3.2014 22:40:49   
anci kv
sanjice,želim vam mirnu noć

Direktna veza do poruke: 262
17.3.2014 23:02:48   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

...jedna je majka..al i majka ima dušu..

user posted image
i moja gospodjica je u nekoj cudnoj fazi, svakodnevno proverava da li je ono sto je NE i dalje NE ili sam se predomislila, e kad ukapira da se nisam predomislila pocne da pizdi, a to manifestuje tako sto baca sve sto joj dodje pod ruku, nisam sigurna kako da se postavim, ja je uzmem pa joj pricam kako to nije lepo i kako jedna dobra devojcica, a nadasve dama to ne sme sebi da dozvoli...miiiislim da me neko cuje kako pricam sa njom pomislio bi da imam papir da nisam normalna, al eto ne znam kako drugacije da se postavim, mislim da nije dobro da te izlive besa u potpunosti ignorisem, a opet ne mislim da je resenje da je peckam po rukama, a postavlja se i pitanje da li ovaj 'razgovor' (zapravo monolog) uopste ima smisla jer pitanje da li ona bila sta od toga konta...

da bolesna decica sto pre ozdrave user posted image valjda ce sa ovim lepim vremenom otici bolesti i virusi...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 263
18.3.2014 5:44:44   
emicaa
Mi smo opet jutros poranile,cijelu noć se budila i u snu vrtila i na kraju u pola 5 počne i plakat pa smo ustale,onda je kakila,nešto kao proliv ali nema temperaturu a iz usta samo ide voda,ja stalno očekujem zubić ali još ga nema.u svakom slučaju vama želim dobro jutro i uspješan dan user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 264
18.3.2014 5:48:41   
vukosava

IZVORNA PORUKA: mama micki

Veče mame! Moja Sara zaspala pa ja iskoristila priliku da popijem kafu i vidim šta ovde ima novo ...

E, sto mi je ovo nesto poznato sad u 00:48

Direktna veza do poruke: 265
18.3.2014 6:30:18   
adulence
Dobro jutro,ja poranila ne znam sta mi je od kad je ovo lepo vreme budim se kao vampir ,ali prija mi ...
Poc i moja je sad u toj fazi bacanja svega sto joj je pod rukom,mada cesce kada se iznervira pogleda sta ima oko sebe pa uzme i ugrize....valjda su to samo faze...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 266
18.3.2014 7:16:43   
mama micki
Dobro jutro i od meneuser posted image
Nisam se nešto naspavala, osećam se umorno. Pijem kafu, pa će biti bolje.
Sanjice, samo da brzo prođe, bez komplikacija.
Šerpice, tako je uvek bilo kod nas kada izbija neki zubić, ali ti to i sama najbolje znaš.
Vuko sve u rok službe, pa i kafa iza ponoći.user posted image
Pozdrav mame, lep dan vam želim!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 267
18.3.2014 7:30:39   
doktorkakristal
Dobro jutro
Dora je juce bila haoticna samo je vristala bez nekog ociglednog razloga,po ujedanju i trpanju rukice u usta predpostavljam da je zubi muce ali ih jos nema,nastavili se ovako odlepicu user posted image
EMICE razumem te izgleda da i nas sad to muci

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 268
18.3.2014 8:23:20   
Sanjica26 RR
I tako bilo je sinoc ludilo. Vodimo Sofiju kod dr. Mukica ne moze od slina da dise. Nista nismo spavali. Sada ona spava, ali zato.ja ne mogu. Peglala sam stvari, ali imam jos. Starije dete otislo u vrtic. Evo vec duze vreme ne place. Ali non stop prica da joj se ostaje kod kyce. Rucak imam od juce. Necu nista pipati.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 269
18.3.2014 9:32:35   
Torbica
Cao mame, meni maserka stize svaki cas....
Sanjice, pa tek je proslo.... Strasno. Nadam se da se nece zakomplikovati.
A sto se faza tice....Paaa, neka deca su jednostavno temperamentnija, imam i ja takvo, devojcica mi je opasnica. A i ovaj treci je przlica mala. Samo smirivati, nikakvo peckanje, kazne, nista to ne pomaze. Nema sta nisam probala. Na kraju - saradnja i samo saradnja. Joooj koliko puta mi dodje da oteram sve tamo gde ne treba, da izvinete. Nekad pozelim da mene neko utesi, aliiii.... Zato smo mi roditelji, na nama je da kreiramo atmosferu i moramo naci snage da smirujemo, da se ne nerviramo, jer to su samo deca. Svako normalno dete ispituje granice svakodnevno i nece odustati. Ali to je njima u prirodi, ne rade oni to da bi nas nasekirali, naprotiv.... Drzite se mame, sta da vam kazem, izdrzacemo mi to sve...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 270
18.3.2014 9:45:41   
Sanjica26 RR
Torbice ja prosto ne mogu da verujem sta se ovo desava. Samo sto je ozdravila. Jos je dr rekla da ce do kraja prosle nedelje da izbacuje sekret, a njoj kao ns pocetku. Pitacu dr da nas posalje kod orl, jer ocigledno njoj sve krece iz nosa. I pitacu za efedrin kapi. Mm sinoc nije mogao da slusa kako dise i uzeo da je inhalira.
Teodoru inhaliramo kako si rekla. Koliko dugo smeju adrianol kapi da se koriste?
Htedo da kazem mamama da su im deca malena, pa da je to normalno. Moja T je do druge godine bila bas poslusna. I sad samo odjednom preokret.Mozda i ja moram da se upristojim. Sad je u fazi: "necu, ja to volim, ja to ne volim" . I to sve izgovori u sekundi. I onda krene da place zato sto.hoce.user posted image Bude posle sebi smesna.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.3.2014 9:53:07 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 271
18.3.2014 9:55:21   
ivaMark
Zdravo mame,
i kod nas nocas zurka... Zapusena je sva, pa kada je popila mleko posle kupanja zagrcne se i sve ispovraca i mleko i veceru, sveee... bilo je strasno ali se srce malo nije uplasila. Sva je iznemogla bila posle toga, ali nije mogla da spava lepo pa smo tek u tri zaspale a nos nema sanse da joj ocistim lepo, uvija se, brani...naravno pocne da place i jos vise se zapusi. Imala je i temperaturu pre kupanja i u toku noci 37.6, od jutros je nema. Za sada je ne vodim kod dr ali ako potraje dan dva jos-moracu.

Adulence user posted image za motiv

Jole, nasmeja me sa "film u sebi" user posted image

Sanjice user posted image nadam se da ce vam proci brzo to curkanje nosica...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 272
18.3.2014 9:56:45   
ivaMark
I to sve izgovori u sekundi. I onda krene da place zato sto.hoce. Bude posle sebi smesna.

user posted image malo...

Direktna veza do poruke: 273
18.3.2014 10:03:54   
Sanjica26 RR
Iva mozda su joj se samo pokrenule sline dok.je pila mleko, pa taj nalet nije mogla da izdrzi i povratila. Tako je meni objasnila dr za Sofiju.
Kako bih volela da se resimo ovih slina. Kao sto mi je Torbica jednom prilikom rekla sline su zlo. Stvarno jesu. Nikako da ih se resimo.user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 274
18.3.2014 10:19:16   
ivaMark
Sanjice, jeste zbog mleka.. malo je povratila mleko i onda je krenuo dalje...tacno se videlo da je iziritirana i mislim dok nije sve povratila da se nije se smirilo.

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here