|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska biRRtija [chat]
30.5.2014 14:20:55   
Trcosava
ahahah UM pa ka dmi niš' ne fali. Nemam mučnine, niš' me ne boli. I prošli put smo bili kao zečevi, samo pred kraj (ka najviše treba) zatajio, te žao mu, te ne mogu da se mrdnem te ovo te ono, a meni nikako čep da ispadne user posted image nakraju i jedan doca reče da se keksamo ako mislimo da poteramo onu malu user posted image

za kivi si poranila user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 976
30.5.2014 14:25:47   
Anoniman
Trco, vi bogami dobro, ja 9 meseci nista ne uradih uuser posted image da me covek pita kako izdrzasmo ne znam, sta bih mu rekla , u sledecoj ako sve bude ok, bogami ce da budeuser posted image

ahhahhahhahah moze i lanjskiuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 977
30.5.2014 14:28:46   
Trcosava
brate sestro totalno sam onepismenila, ovaj spejs uskače di ne treba i sklanja se tamo di treba!

Ja sam već tamo mesec dana posle porođaja mislila da ću da ujedam koliko mi do sexa, a ne mogu (krvarila 2 meseca posle, pa revizija). Došlo mi krastavac da naskačem user posted image

Nema ni lanjskog, nestade!

Imam sveže šumskih jagoda nabranih, 5€ 200gr user posted image (pokvarili me ovde u Slo, a i opekoh se na koprive)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 978
30.5.2014 14:30:21   
vikiveki
I ja sam kao Trca user posted image ništa mi nije falilo u ovoj zadnjoj trudnoći pa je sve bilo normalno...više se on plašio nego ja
Ja pijem kafu i malo odmaram

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 979
30.5.2014 14:39:42   
bubulence
mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu user posted image . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce user posted image .
zato je sada sve nadoknadio i za 6 godina unapred. jedva cekam da opet budem trudna user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 980
30.5.2014 16:09:50   
mali_mis
Dobar dan user posted image
U po bela dana vi o sexu i krastavcima u kafani user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 981
30.5.2014 16:20:20   
Verolina
Nema nam Anci, pocela "Nakusa"user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 982
30.5.2014 16:27:48   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Nema nam Anci, pocela "Nakusa"user posted image user posted image user posted image

Jok,jokuser posted image user posted image
Verka pa tvoja su specijalnost,počev od male nevesteuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 983
30.5.2014 16:34:02   
Verolina
Ne ne, Nakusa nije u mom fazonu. user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 984
30.5.2014 16:35:26   
anci kv
pa nije ni u mom,više volim Ićuuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 985
30.5.2014 16:37:56   
Verolina
Ha ha ha ha...Meni su oni cool, postuju pravila hrono ishraneuser posted image I imaju dobru cipkuuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 986
30.5.2014 16:46:13   
anci kv
slušaj nju,hrono ishrana? kakve to veze ima sa čipkom?
Verka,tebi bi lepo stajao sari

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 987
30.5.2014 16:48:28   
Verolina
I tacka posred celauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 30.5.2014 16:59:00 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 988
30.5.2014 16:49:10   
Torbica
Pijem kaficu i uzivam dok ovi moji prave zurku! To je ustvari Inka, zamena za kafu, odlicna mi je!

< Poruku je uredio Torbica -- 30.5.2014 16:52:28 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 989
30.5.2014 16:52:13   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: bubulence

mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu user posted image . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce user posted image .

Hahaha a ja bezala od svoga ko ludauser posted image
Sta cu kada sam se uplasilauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 990
30.5.2014 16:54:22   
anci kv

A sad bežiš zbog peškira!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 991
30.5.2014 17:58:58   
Trcosava
Nema trave koja može da mi zameni g'rku tursku kafu.

Jedu mi se kiflice i zamesih testo! SAd malko da naraste testo, pa da ih filujem. Mmmmm kifljiceeeeee

IZVORNA PORUKA: anci kv

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 992
30.5.2014 18:17:07   
Anoniman
Tu smouser posted image ovde nas novi nece pronaci, mada Vanja igor se odjavio/la sstize clan 762user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 993
30.5.2014 18:18:26   
Verolina

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Hahaha a ja bezala od svoga ko ludauser posted image
Sta cu kada sam se uplasilauser posted image

Kod mene je obrnuta situacija.
Ja samo stanem posred sobe, namignem, a on gleda u kom cosku su vratauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 994
30.5.2014 18:21:37   
Anoniman
Odoh da prosetam dete, cuvajte mi mesto u birtiji bicee guzve vecerasuser posted image da docekamo novajlije kako trebauser posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 995
30.5.2014 18:31:16   
bubulence

IZVORNA PORUKA: anci kv

priznajem, bezim user posted image , a vi kao ne bezite user posted image ?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 996
30.5.2014 18:33:16   
bubulence
verka daj da se menjamo malo user posted image .
UM pa gde sada u setnju!!??? napolju hladno, vetar... vracaj se u kafanu

Direktna veza do poruke: 997
30.5.2014 19:01:06   
Trcosava

beži moj od mene, tačnije svi su bežali user posted image

Direktna veza do poruke: 998
30.5.2014 19:30:15   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Von koliko ostajete?

Opustenouser posted image neka namesti tvoj muz ili zaova....

Stigli...normalno nista nisu stigli!!! Samo vikend smo ovde!
Sta nudite za pice! Moz limunada!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 999
30.5.2014 19:43:33   
anci kv

Kakvo bežanje,samo ga dobro naranim i pada ko klada u san.user posted image

Aaaa,Verka,zato ti ne možeš sa sveki? Ne može jadna da sluša kako joj juriš sina po stanu,ubi je sekiracija

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here