Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:20:55
|
|
|
|
Trcosava
|
ahahah UM pa ka dmi niš' ne fali. Nemam mučnine, niš' me ne boli. I prošli put smo bili kao zečevi, samo pred kraj (ka najviše treba) zatajio, te žao mu, te ne mogu da se mrdnem te ovo te ono, a meni nikako čep da ispadne nakraju i jedan doca reče da se keksamo ako mislimo da poteramo onu malu za kivi si poranila
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:25:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, vi bogami dobro, ja 9 meseci nista ne uradih u da me covek pita kako izdrzasmo ne znam, sta bih mu rekla , u sledecoj ako sve bude ok, bogami ce da bude ahhahhahhahah moze i lanjski
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:28:46
|
|
|
|
Trcosava
|
brate sestro totalno sam onepismenila, ovaj spejs uskače di ne treba i sklanja se tamo di treba! Ja sam već tamo mesec dana posle porođaja mislila da ću da ujedam koliko mi do sexa, a ne mogu (krvarila 2 meseca posle, pa revizija). Došlo mi krastavac da naskačem Nema ni lanjskog, nestade! Imam sveže šumskih jagoda nabranih, 5€ 200gr (pokvarili me ovde u Slo, a i opekoh se na koprive)
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:30:21
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam kao Trca ništa mi nije falilo u ovoj zadnjoj trudnoći pa je sve bilo normalno...više se on plašio nego ja Ja pijem kafu i malo odmaram
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:39:42
|
|
|
|
bubulence
|
mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce . zato je sada sve nadoknadio i za 6 godina unapred. jedva cekam da opet budem trudna
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:09:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobar dan U po bela dana vi o sexu i krastavcima u kafani
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:20:20
|
|
|
|
Verolina
|
Nema nam Anci, pocela "Nakusa"
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:27:48
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Nema nam Anci, pocela "Nakusa" Jok,jok Verka pa tvoja su specijalnost,počev od male neveste
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:34:02
|
|
|
|
Verolina
|
Ne ne, Nakusa nije u mom fazonu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:35:26
|
|
|
|
anci kv
|
pa nije ni u mom,više volim Iću
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:37:56
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha...Meni su oni cool, postuju pravila hrono ishrane I imaju dobru cipku
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:46:13
|
|
|
|
anci kv
|
slušaj nju,hrono ishrana? kakve to veze ima sa čipkom? Verka,tebi bi lepo stajao sari
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:48:28
|
|
|
|
Verolina
|
I tacka posred cela
< Poruku je uredio Verolina -- 30.5.2014 16:59:00 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:49:10
|
|
|
|
Torbica
|
Pijem kaficu i uzivam dok ovi moji prave zurku! To je ustvari Inka, zamena za kafu, odlicna mi je!
< Poruku je uredio Torbica -- 30.5.2014 16:52:28 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:52:13
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce . Hahaha a ja bezala od svoga ko luda Sta cu kada sam se uplasila
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 16:54:22
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce . A sad bežiš zbog peškira!!!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 17:58:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Nema trave koja može da mi zameni g'rku tursku kafu. Jedu mi se kiflice i zamesih testo! SAd malko da naraste testo, pa da ih filujem. Mmmmm kifljiceeeeee IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: bubulence mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce . A sad bežiš zbog peškira!!!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 18:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Tu smo ovde nas novi nece pronaci, mada Vanja igor se odjavio/la sstize clan 762
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 18:18:26
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: bubulence mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce . Hahaha a ja bezala od svoga ko luda Sta cu kada sam se uplasila Kod mene je obrnuta situacija. Ja samo stanem posred sobe, namignem, a on gleda u kom cosku su vrata
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 18:21:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Odoh da prosetam dete, cuvajte mi mesto u birtiji bicee guzve veceras da docekamo novajlije kako treba
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 18:31:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: bubulence mene mm nije hteo da pipne u trudnoci, bilo ga sramota sto nosim devojcicu . a ja jadna samo o sexu mislila. molila sam, napadala, pretila... svasta nesto i ne znam da li smo se 3x keksnuli u toku trudnoce . A sad bežiš zbog peškira!!!!! priznajem, bezim , a vi kao ne bezite ?
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 18:33:16
|
|
|
|
bubulence
|
verka daj da se menjamo malo . UM pa gde sada u setnju!!??? napolju hladno, vetar... vracaj se u kafanu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 19:01:06
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence priznajem, bezim , a vi kao ne bezite ? beži moj od mene, tačnije svi su bežali
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 19:30:15
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Von koliko ostajete? Opusteno neka namesti tvoj muz ili zaova.... Stigli...normalno nista nisu stigli!!! Samo vikend smo ovde! Sta nudite za pice! Moz limunada!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 19:43:33
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence priznajem, bezim , a vi kao ne bezite ? Kakvo bežanje,samo ga dobro naranim i pada ko klada u san. Aaaa,Verka,zato ti ne možeš sa sveki? Ne može jadna da sluša kako joj juriš sina po stanu,ubi je sekiracija
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?