Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 27.1.2013 16:14:22
|
|
|
|
moja ciklama
|
Dragi moji, jako mi je bitno da iskreno popunite anketu. Kratka je, a bitna mi. Anonimna! Hvala. KLIK
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 27.1.2013 19:24:26
|
|
|
|
jovicaa
|
uradila
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 27.1.2013 19:44:43
|
|
|
|
mamamikka
|
odavno
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 6.9.2017 22:10:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Da li praktikujete deci da dajte samo organsku hranu? I gde nabavljate? Ako ste za da osvezimo temu 😋
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 8:41:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ja ne
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 14:04:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha 😁😁 Aj neko ko da, pa da caskamo
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 14:06:20
|
|
|
|
krin 40
|
Madaa..lažem,kod moje sveki je sve organsko
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 15:51:01
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Da li praktikujete deci da dajte samo organsku hranu? I gde nabavljate? Ako ste za da osvezimo temu 😋 Ja da za bebu samo, imam dosta toga iz svoje baste, sto nemam narucujem sa sajta biospajz ili kupujem u radnji Moj salas u NS-u
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 18:32:52
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: mama Jo Da li praktikujete deci da dajte samo organsku hranu? I gde nabavljate? Ako ste za da osvezimo temu 😋 Ja da za bebu samo, imam dosta toga iz svoje baste, sto nemam narucujem sa sajta biospajz ili kupujem u radnji Moj salas u NS-u O, sjajno, jos u NS 😊 Mi dosta toga donosimo sa sela od mojih, ali desi se da ne odemo tamo i da nam zafali... Jedno vreme smo uzimali Vozar, ali nema ih u nasoj blizini uvek... Gde se tacno nalazi taj salas? 😊
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 20:40:07
|
|
|
|
degu
|
Kod Nis-a, preko puta limanskog parka izmedju zgrada, znaci izmedju Bulevara oslobodjenja i Sekspirove ulice
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 22:32:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaaaa znam, sjajno, oticemo tamo svakako 😊 Jel imaju samo voce i povrce ili i ostalu hranu?
|
|
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 22:38:07
|
|
|
|
degu
|
To je mala radnjica, samo organsko voce i povrce, brasna, griz i tako te stvari.
|
|
RE: Organska hrana nije vrednija od uobičajene 7.9.2017 22:40:33
|
|
|
|
mama Jo
|
U principu to je i to uglavnom sto treba... Sjajno nisam nikada bila kod njih... Hvala puno draga 😊
|
|
|
Anketa
Buduce trudnice, mameda li jedva cekate da zabebite, da dobijete bebu?da (
88%)

onako (
4%)

ne (
8%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!