|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gingerbread
19.12.2014 13:16:12   
Misha i Ljisha
user posted image prelepi su.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Gingerbread
19.12.2014 13:19:21   
Peace*
Jao baš su diiiivniii! user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Gingerbread
19.12.2014 15:58:24   
mirkam
Hvala drugari.
Ja baš i nisam oduševljena,prvo jer su me boje zeznule,a onda sam izbusila velike rupe na kesicama za šlag pa mi se malo razlivalo i izašle debele linije,al ajd,za prvi put i nije tako loše. Ali su stvarno preukusni.
Znači one boje u flasicama više nikada neću kupiti.Crvene sam usula skoro punu bočicu na dvije kasike slaga izašla je roze.Braon boja je samo malo " oprljala" bijeli slag,ma ni zašta nisu!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Gingerbread
20.12.2014 19:33:37   
PoisonEve
Milicicak, gde si kupila modle?

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Gingerbread
22.12.2014 8:41:28   
Peace*
Medenjaci iz silikonskih kalupa:

user posted image

Samo su mnoooogooooo narasli. user posted image Moram manje testa da stavi u kalupe.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Gingerbread
22.12.2014 9:15:42   
jess021
Peace, ma baš su slatki ovako buckasti!
Super su, bravo!

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Gingerbread
22.12.2014 9:18:50   
mirkam
Super!Mnogo ljepse nego kad se vadi modlicama!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Gingerbread
22.12.2014 9:23:14   
Peace*
Nije jess, BAAAAAAAAAAŠ su debeli. user posted image Marko je u jednom momentu rekao da ne može toliko da zine. user posted image

user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Gingerbread
22.12.2014 10:39:42   
milicicak

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Milicicak, gde si kupila modle?


Donela mi koleginica iz Berlina user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Gingerbread
22.12.2014 23:54:10   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Peace*

Testo:
250gr brašna
3 kk pr.za pecivo
60gr šećera u prahu
pakovanje vanil šećera
1 žumance
1 kašika mleka
100gr margarina

Brašno, pzp i vanil šećer pomešati. Dodati margarin pa raditi rukama, da postane fronclavo. Napraviti rupu u tako urađenom brašnu (ne znam zašto ali baka tvrdi da je bitno user posted image ), staviti ostale sastojke. Napraviti glatko testo. Vaditi oblike modlama.

Peći na 200, 10ak min.

Druga tepsija mi zagorela jer sam ukrašavala prvu! user posted image

Tash pravila si ih po ovom receptu? Jel mesiš brašno sa margarinom da se margarin otopi ili čisto malo izmešaš?
Sviđa mi se jer ide samo žumance user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Gingerbread
23.12.2014 10:19:37   
Peace*
Irvas i ta tura su od tog testa.
Ne treba da se otopi margarin, videćeš, kada kreneš da drljaš brašno i margarin ne otopi se on, nego bude... kao komadići, nekako rastresito, fronclavo, ne znam da ti objasnim. Ubaci margarin sobne temp u brašno i gnjavi, trljaj medju dlanovima kao da pereš ruke, tačno ćeš videti na šta mislim.

A ovi iz kalupa su po ovom receptu: KLIK

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Gingerbread
23.12.2014 10:36:40   
Modessty
i koji su ti ukusniji?

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Gingerbread
23.12.2014 10:39:07   
Peace*
Ono prvo je tipičan čajni keks. Grizeš i mrvi se.
A ovo su medenjaci. Sad su ispali debeli i hlebasti, mnogo testa sam stavila u modle.

Ja više volim medenjake, ali deca su više pojela one keksiće.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Gingerbread
23.12.2014 10:47:13   
Modessty
znači jedino rešenje da pravim oba user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Gingerbread
23.12.2014 10:53:52   
Peace*
Ništa me ne pitaj, u takvom sam problemu da ne možeš da zamisliš! Sutra je badnje veče, i ja sam obećala kiflice i kolačiće, i sada sam u problemu koje da pravim. mi se ne držimo posta.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Gingerbread
23.12.2014 12:11:25   
Modessty
meni je badnje veče u janurau pa još imam vremena user posted image

Sviđa mi se i jedan i drugi recept. Naročito što deluje lako i brzo za pravljenje.
Ovaj drugi recept je tečno testo ili može da se razvije oklagijom i da se vade oblici modlama?

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Gingerbread
23.12.2014 12:12:44   
mama krava
Tasho, a Marko ti jede ove sa mlekom?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Gingerbread
23.12.2014 12:19:03   
Peace*
Ma ne, ja stavim vode. user posted image

Ovo drugo je više tečno, ne može oklagijom.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Gingerbread
23.12.2014 12:22:24   
Modessty
znači mora kalup. Ok. Hvala!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Gingerbread
23.12.2014 13:01:17   
Peace*
Yes!

Tj, ne mora. Naime, kada sam počela da ih pravim pre 2-3god, samo sam kašikom vafdila na pek papir supenom kašikom, malo se razlije u oblik kruga, ali ne curi. Ne bude baš tečno. Može se peći bez kalupa, sam je običnog okruglog oblika. čekaj, pokušaću da ti nađem.

< Poruku je uredio Peace* -- 23.12.2014 13:03:00 >


_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Gingerbread
23.12.2014 13:02:29   
Mala Elena
Svaka vam cast, prelepi su , mora da su ukusni ..mmmm .

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Gingerbread
23.12.2014 13:04:22   
Peace*
KLIK Mod

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Gingerbread
23.12.2014 14:05:09   
Mama.Veki
Probacu danas da ih napravim po receptu veselice, obozavam i gjumbir i cimet. Samo ako mi ispadne oko 80 komada pitanje mi je koliko dugo mogu da stoje? Samo je nas troje, kad cemo ih pojesti? Doduse ako budu ukusni nema da stoje dugo user posted image
mozda ipak napravim pola doze. Pisem iskustva :)

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Gingerbread
23.12.2014 14:26:53   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Peace*

KLIK Mod


hvala! user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Gingerbread
23.12.2014 14:56:51   
mirkam
Mama Veki,slobodno pola doze.Nije da ne mogu da stoje,al 80 kom je baš puno,osim u koliko ne očekuješ desetak gostiju user posted image
Mi smo ih baš svojski jeli,a nismo ni prepolovili količinu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here