|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 17:20:27   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne znam, Ljišo, iskreno ja bih ga odavno ostavila user posted image to je pre svega nepoštovanje.

Kod nas se nikad nije postavilo pitanje ko će i šta će - ko je slobodan u tom momentu - taj će. Šta god to bilo. I dogovor, razgovori o svemu i svačemu. Mm i ja se svaki dan ispričamo kao da se nismo dva dana videli. Često zaglavimo do kasno u noć razgovarajući.

user posted image
Mi ne znamo drugacije.



_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 676
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 17:23:22   
Misha i Ljisha
Ispada ja sad nista lepo zamm da kazem. Ima puno i reci hvale. Stvarno ima. Deca mu se raduju cak svi komentarisu da nikad nisu videli da se ikedno dete tko raduje tati kad dolazi s posla. Ako ja zakucam uvece sa P on sve sredi po kuci. Menja me vikendom jedan dan za kuvanje. U principu sve ovo nezadovoljstvo izvire iz mene jer je meni dosta svega i onda ga hvatam na svaku sitnicu. A on diplomata nije. On ne razmislja kako neke reci povredjuju. Ljubi me svako jutro kad odlazi s posla i popodne kad dolazi. Sve to meni znaci. Svako vece se i mi druzimo. Volimo se mi. Al tako ima nekad te neotesane fore da je to neverovatno a meni se samo gomila

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 677
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 17:28:36   
Ivanka 75
Ma vidim ja da je on fin covek, samo ste upali u fazu kad je tebi svega dosta, predugo si u njoj, nikako da se izvuces a on nije od pomoci.
Zene imaju carobne moci, razvod nije resenje. Moji su razvedeni, zato se grcevito borim za svoj zivot koji obozavam. 
Ne dam nas nikome, niti cu kome, pa ni sebi ni svojoj ludoj glavi i duhackom jeziku dozvoliti da nas poremeti. 
Tako i ti Ljiso, sve se da resiti i pobediti! ❤️❤️❤️

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 678
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 17:31:02   
Ivanka 75
Eeee i ovaj moj ima neotesane fore, to im u DNK zapisu 😊 Mislim da ce mi trebati jos 30 godina da se naviknem na njih.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 679
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 19:42:58   
Maraj
Jao svasta sam ispisala...i nestade user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 680
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 23:24:56   
dunja RR

Samo da ti kažem, imaš piće od mog muža. Kaže da bi klekao i poklonio ti se kada dođe u Niš. Toliko. 
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zene imaju carobne moci, razvod nije resenje. Moji su razvedeni, zato se grcevito borim za svoj zivot koji obozavam. 
Ne dam nas nikome, niti cu kome, pa ni sebi ni svojoj ludoj glavi i duhackom jeziku dozvoliti da nas poremeti. 
Tako i ti Ljiso, sve se da resiti i pobediti! ❤️❤️❤️




_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 681
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 23:48:38   
smeško
Svasta bih napisala. Svasta i ne bih. Divim se Ivanki jer je takticna, a mnogo sam bliza Jess i Ani. Nisam takticna, ni diplomata. Sto na umu to na drumu. Stres jeste veliki problem i samo tvoj nedostatak sna je dovoljan razlog. Sve ti se divimo od samog perioda trudnoce, pa sve do sad.Nemam neki revolucionaran savet, osim da razumem sve sto te pogadja. Slazem se u pogledu borbe za brak. Sama sam prosla neke stvari koje vecina zena ne bi tolerisala. I to sa pravom. Ja sam resila da probam...ne znam ni ja sta, ali imali smo bebu. Nikija. Jos uvek tvrdim da se nista ne bi promenilo da mm nije tako resio. Sada je potpuno drugacije zato sto je on pristao da se menja. Pricajte, pricajte, ne odustaj. Bilo bi lepo da on moze da shvati da takva vrsta odnosa ne moze da trpi predugo ignorisanje nezadovoljstva. Opasnost je dvostrana. Ti mozes zapasti u apatiju i ravnodusnost, a on zaista moze naci drugu. Muskarci u vecem procentu i idu linijom manjeg otpora, kada zena ,,gundja" oni hvataju krivine. Ne znam, mm me svuda vodi sa sobom. Dolazi kuci s posla. Nemamo individualne izlaske, jer nam bude zao da to vreme provedemo bez onog drugog i sto je mnogo cesce, zbog toga sto oko dece trenutno ima toliko obaveza da i ne stizemo. Iz mog ugla bilo bi problema da on stalno nekuda izlazi, a ja ne. Svaki vikend provodimo zajedno. Ovo je prvi vikend da nismo, ali on je sa knjigovodjom u Vranju, ostavio nas je kod mojih rodjaka u Nisu i sutra dolazi po nas. Zbog toga malo trpe odnosi sa ljudima koji bi nas vidjali samo odvojeno, ali bar nas nije poljuljan. Ranije smo i ostavljali decu kod mojih pa isli sami, a sada ne. Joca je prilicno naporan, ali barem nas je ujedinio. Nas petoro svuda i kada mi to resimo, a ne kada nam neko namece. Zato te razumem kao zena, stvarno. I znam da ti i te usi smetaju iz tog razloga, a ne zato sto si bolesno ljubomorna. Ja bih potrazila misljenje nekog psihologa ili savetnika. Jer dok tm ne prihvati da te zaista saslusa, nema nista od resenja. Ljubav nije samo podela obaveza, podela obaveza je odgovornost i socijalna inteligencija. A tebi treba da on unapredi emocionalnu. Da shvati da voleti znaci i brinuti za dobrobit i osecanja partnera.Raspisala sam se i izlupala, a nisam htela. Ali, zao mi je kada citam ovako nesto. Ti si divna zena i samo ga molis da te voli.


(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 682
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 6:18:17   
Misha i Ljisha
Smesko voli on mene. Ne sumnjam ja u to. Ali je eto nekad previse sebican i voli da sebi udovoljav dok j imam osecaj da vecinu vremena drugima udovoljavam pa kad zatrazim malo vise ispadoh luda. Zeli on mene zelim ja njega. Mi smo vezani bas bas. Cujemo se sto puta na dan dok je on na poslu. Ma bude tu i sextinga i svasta. Nas seksualni zivot je kao i prvog dana. A eto 10 godina smo zajedno. Kazem najvise je problem u meni. Ja ga na svaku sitnicu hvatam na svaku rec a on nimalo taktican p bar da me iskulira. I onda se vrtimo u krug. Tehnicki svuda gde on ide je uglavnom poslovno. Ne izlazi on  nikad. Al eto bude mi krivo uvece ode u teretanu. Jos ga ja teram npr da ide. A opet ja nema sanse da idem zbog prirode mog posla. Uvece radim. Nisam ja ni vikendom slobodna jer toliko posla imam a ne radim puno radno vreme tako da se to svodi da radim svaki dan. Pa vikend casovi pa svasta i prosto sam umorna a na njega ljubomorna. Meni je stvarno tesko da kontrolisem emocije u poslednje vreme i nezadovoljstvo. Eto juce sko bili. Na sladoledu s decom pa posle na igralistu. Kaze vidi P zna jezikom da lize. Pa da zna jer sam ih ja vodila vec koji put na sladoled. Bez tebe. A mnogo je lakse u dvoje. Onda i on malo pojuri P i zabavlja i prosto lepse nam je zajedno. Ne trazim ja restorane kule i gradove vec prosto zasto sve moram sama. Kaze on je umoran. Ok al onda mi bude krivo kako za druge nisi umoran vec samo za svoju porodicu? A misli da ja nisam umorna? I kazem tako se vrtimo u krug. Volimo se ali smo kao pas i macka u poslednje vreme. Brine se on za mene ali ne zna kako da mi pomogne i samo vice da ne zna kako da mi pomogne. Sto kaze Ivanka moram sebe pobediti a to mi je bas bas tesko. Ob je izuzetno dobar covek. Juce je dao 50e za dete koje ide u Italiju na transplataciju bubrega mislim. I samo govori ne dao Bog da se nasa deca razbole. A ja 50e odmah pomislila jao ovaj vikend 3 rodjendana D ide dve nedelje na intezivnu obuku neplivaca svaki dan ja se samo preracunavam. Baka Juliska od preko puta koja ga je cuvala kad je bio mali se razbolela. Svaki dan je isao da je vidi. Kupao je sa njenom cerkom. Preminula je pre neki dan izasao je s posla na sahranu i. Rekao da mu je drago. Da je isao da je vidi svakog dana. On je izuzetno dobar covek. Ne bih bila sa njim da nije. Bolji i od mene. Ali je on taj koji je skroz netaktican. Ma svasta bih mogla napisati i kudila bih ga i hvalila bih ga. I zato i kazem da znam da je sve vecim delom do mene jer je meni preko glave. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 683
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 7:22:47   
jess021
Ljiso, sad moram da ti kazem. Zasto se sad opet vracas na to da veci deo problema lezi u tebi, na tebi, kod tebe...kako god☺


Ok, ne treba preterivati, ali ruku na srce za problem je potrebno dvoje, a ovaj put ti samo kazes ono sto ti smeta.  Ne znam sta bih tebi mogla zameriti sem sto si preosteljiva, a nije ni cudo.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 684
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 7:33:55   
smeško
I ja ne mislim da je problem kod tebe. Niko nije napisao da je tm los covek. Ni da te ne voli. Samo sam mislila da svoju ljubav malo prilagodi tvojim potrebama dok si pod tolikim stresom i pritiskom. ,,U dobru je lasno dobar biti..." Zato i postoje razgovori, da se kalibrisemo na zadovoljavajuci nacin za obe strane. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 685
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 7:39:00   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: dunja RR


Samo da ti kažem, imaš piće od mog muža. Kaže da bi klekao i poklonio ti se kada dođe u Niš. Toliko. 
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zene imaju carobne moci, razvod nije resenje. Moji su razvedeni, zato se grcevito borim za svoj zivot koji obozavam. 
Ne dam nas nikome, niti cu kome, pa ni sebi ni svojoj ludoj glavi i duhackom jeziku dozvoliti da nas poremeti. 
Tako i ti Ljiso, sve se da resiti i pobediti! ❤️❤️❤️






Hvala hvala! Kazi ti njemu da ce dobiti nisko uzicko gostoprimstvo kad dodje 👍
Svasta sam ja preko glave u zivotu preturila, zato sve ovako i radim. U stvari, i ne radim mnogo, samo odrzavam postojece stanje

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 686
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 7:56:21   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Smesko voli on mene. Ne sumnjam ja u to. Ali je eto nekad previse sebican i voli da sebi udovoljav dok j imam osecaj da vecinu vremena drugima udovoljavam pa kad zatrazim malo vise ispadoh luda. Zeli on mene zelim ja njega. Mi smo vezani bas bas. Cujemo se sto puta na dan dok je on na poslu. Ma bude tu i sextinga i svasta. Nas seksualni zivot je kao i prvog dana. A eto 10 godina smo zajedno. Kazem najvise je problem u meni. Ja ga na svaku sitnicu hvatam na svaku rec a on nimalo taktican p bar da me iskulira. I onda se vrtimo u krug. Tehnicki svuda gde on ide je uglavnom poslovno. Ne izlazi on  nikad. Al eto bude mi krivo uvece ode u teretanu. Jos ga ja teram npr da ide. A opet ja nema sanse da idem zbog prirode mog posla. Uvece radim. Nisam ja ni vikendom slobodna jer toliko posla imam a ne radim puno radno vreme tako da se to svodi da radim svaki dan. Pa vikend casovi pa svasta i prosto sam umorna a na njega ljubomorna. Meni je stvarno tesko da kontrolisem emocije u poslednje vreme i nezadovoljstvo. Eto juce sko bili. Na sladoledu s decom pa posle na igralistu. Kaze vidi P zna jezikom da lize. Pa da zna jer sam ih ja vodila vec koji put na sladoled. Bez tebe. A mnogo je lakse u dvoje. Onda i on malo pojuri P i zabavlja i prosto lepse nam je zajedno. Ne trazim ja restorane kule i gradove vec prosto zasto sve moram sama. Kaze on je umoran. Ok al onda mi bude krivo kako za druge nisi umoran vec samo za svoju porodicu? A misli da ja nisam umorna? I kazem tako se vrtimo u krug. Volimo se ali smo kao pas i macka u poslednje vreme. Brine se on za mene ali ne zna kako da mi pomogne i samo vice da ne zna kako da mi pomogne. Sto kaze Ivanka moram sebe pobediti a to mi je bas bas tesko. Ob je izuzetno dobar covek. Juce je dao 50e za dete koje ide u Italiju na transplataciju bubrega mislim. I samo govori ne dao Bog da se nasa deca razbole. A ja 50e odmah pomislila jao ovaj vikend 3 rodjendana D ide dve nedelje na intezivnu obuku neplivaca svaki dan ja se samo preracunavam. Baka Juliska od preko puta koja ga je cuvala kad je bio mali se razbolela. Svaki dan je isao da je vidi. Kupao je sa njenom cerkom. Preminula je pre neki dan izasao je s posla na sahranu i. Rekao da mu je drago. Da je isao da je vidi svakog dana. On je izuzetno dobar covek. Ne bih bila sa njim da nije. Bolji i od mene. Ali je on taj koji je skroz netaktican. Ma svasta bih mogla napisati i kudila bih ga i hvalila bih ga. I zato i kazem da znam da je sve vecim delom do mene jer je meni preko glave. 



I opet kazem treba napraviti taktiku... Nisam ja luda ni blesava sto to kazem. Moja mama je prvo cutala mom tati, pa pravila scene pa se na lraju razveli. Zato i kazem taktika deluje. 
Ljisho, stigli te hormoni, posao, deca. Treba ti odmor. Treba ti vikend. Previse si vezana za kucu. 
Moj savet ti je da obuzdas jezik, ne dobijas nista od gundjanja i prigovaranja. To i sama kazes, pricas pricas i nista. 
Nisu ovo igrice o cemu vam pricam. Svako od nas ima zaseban zivot, svi smo razliciti ljudi razlicitih karaktera. Mm ćuti ja toročem ko vodenica. I sad zamislite mene brbljivu pored njega koji progovori samo kad ima nesto znacajno da kaze 😂
Mislim prica on, ali ne ko komsinicin muz koji melje i ne zaklapa, o bilo cemu, i ne da drugima da dodju do reci 🤣
Deca su velika promena. I tu ima prilagodjavanja na tone. I sa decom taktiziramo, zar ne? 
Brak je svakodnevna borba. Prvenstveno sa samim sobom pa posle sa ostalim levom smetalima u zivotu. 
Ljisho, ja ga razumem kad ti kaze da ne zna kako da ti pomogne. On moze da ti pomogne fizicki, oko dece. Ti se izbori sa svojim emocijama. 
On tu nista ne moze da ti pomogne. Vidite kako ste imali lep dan juce. P lize sladoled, jupi! Zadrzi to osecanje ponosa i srece u sebi pa ga se priset_i kad ti krene kriza. 
Pusti muziku, odvrni do daske kad ti krenu misli. 
Odlicna terapija, isprobana. Moras da pobedis ta negativna osecanja! 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 687
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 7:58:28   
eca89


IZVORNA PORUKA: jess021

Joj Ivanka ja to nikad nisam umela a iskreno nije mi ni zao zbog toga. Necu da igram kojekakve igre i igrice. Pa odrasli smo ljudi, ako mozemo mozemo, ako ne dobro i tako.


Ljiso, ja ko svaba tra la la, razgovaraj sa njim. Budi odlucna. 



Jess, ovo kao da sam ja pisala. Ja jednostavno nisam "igrac", ja odmah sve karte stavljam na sto. Nemam nikakve taktike, nego razgovorom.
Ljiso, ja sam misljenja kao i Jess, sjedi s''njim i sve mu predoci. Nadam se da ce potruditi i biti pomaka. Zao mi je sto se tako osjecas.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 688
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 8:20:37   
Ivanka 75
Razgovori - pregovori, zar ne? Hmmmm...
I razgovori su taktiziranje, niste ni svesne koliko. I prilikom razgovora pazite sta cete i kako reci, a krajnji cilj - da bude bar priblizno onako kako mi odgovara i kako zelim. 
Na zalost, u vecini slucajeva su razgovori prazna prica. Mislite da kod mene nema sto na umu to na drumu. Ima ima... Ali ja sam oducila, zarad svog licnog mira i srece, da sto manje pijem bensedine, da sve resavam polako i lagano. Nema ispada osecanja, nema galame  vike dreke i svega sto me uznemirava.
Odlucila sam da vlada nirvana. I tako mi odgovara, 
Kad sam ja mirna sve je u kuci mirno i zadovoljavajuce.

PS. Ja razgovorom, taktički doduše, i birabim rečima, postižem sve. Nije dovoljan jedan razgovor, ali ja sam strpljiva. Prilagodjavam svaki sledeci razvoju situacije.

Ovih dana krecem u pregovore oko plocica za dvoriste. Cenim da ce za jedno 3 godine biti konacno postavljene. Na jesen zavrsavamo fasadu pa nece skele biti izgovor. Polako, imam ja strpljenja 😊

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.6.2019 8:33:36 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 689
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 8:49:17   
vonavoj
Haha,ivanka,za 3 godine ce biti postavljene!Inace,problem i promene se ticu oboje,definitivno.Kod mm i mene je vec par meseci sve super,na poslu mu je napokon kako treba,nema stresa,ne prenosj kuci,ukljucuje se u sve,bez da kazem..Razgovori i klik,mora kod oboje da bude..da on shvati prioritete..i mm dodje umoran u 18h,ali ga svi cekamo,nekad mi bude zao,svi,ali svi ga zajasemo..onda sw mislim,pa i mene jasu deca do 18,ko me zali,to su nasa deca...Forsiraj da idete svuda zajedno...Smanji malo i svoj posao,zarad mira i porodice,znam,puno para treba,ali nije sve u parama.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 690
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 11:59:35   
Misha i Ljisha
Ja rqzgovorom nista ne postizem on samo uporno tvrdi da nista lose ne radi i da mu sjasim s ledja (doslovce). Kaze da se ja strpim, a ja mu kazem sto se on malo ne bi “strpljavao” pa da ne ide eto ako meni znaci da ne ide. Jok nema sanse ja sam luda i nenormalna. J kazem pa tvojoj mami je bilo krivo sto je deda nije prosle godine vodio u Bosnu a oni su matorci. Bilo joj je krivo sto je on otisao sam na svadbu bez nje a ona ostala kuci. Ej matora baba i sad sam ja nenormalna??? Ja mislim da bi se svaka zena u mojoj kozi osecala ovako kako se janosecam. 
Ali ne vredi trubim i molim i trudim se i da ne vicen vec tiho da razgovaramo.  Ma mogu u sekundi da zaplacem. U sekundi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 691
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 12:42:06   
vocicana
Ljiso bre polako. Msm ja sam takvu frku imala skoro kuci, detat mi je bilo zao, ali i mene mi je bilo zao. Bez vredjanja, znas sta volim ja tebe, ali malo vise volim sebe.
Pukla si, stvarno je horor kada si non stop sam, sa poslom, sa decom, sa kucom na glavi, sa rucovima, docekivanjem, ispracanjem, negde u nekom momentu popusti strpljenje i normalno je da puknes. Jbt, proci ce, neko vreme moras malo da se bakces tim razmisljanjima, carobnog recepta nema, razgovaraj, ne razgovaraj, taktiziraj, ne taktiziraj. Ja sam i razgovarala i taktizirala i dosla gde sam sada.
Jutros frka, dranje po kuci od kako sam dosla iz trece smene, zato sto ga je sin zaboga zabo u oko nekom plisanom igrackicom kojom ga je gadjao. Drao se mm, sta nije rekao, ja ga slusam, slusam, dok jednog momenta nakon preterivanja nisam rekla, dosta! Dete je stvarno zajebano, ali ne mozes da preterujes.
Od kako imamo dete, non stop sam nasiljena, sada i u PMS u, da iz koze izadjes lepo.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 692
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 12:43:47   
vocicana
I naravno sada ne razgovaramo, on i ja, dete i ja super sve, vodila ga van, isli u komsiluk da se igra, pa proci ce i to. Na odmor necemo ici zajedno, bar ne na ovaj sada, jer nemam strpljenja da ih slusam, a ni oni mene, jer siznem u momentu za mnoge stvari, znaju sve a niko nista ne cini da se to promeni, tj ovaj matori. Boli me bre uvo.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 693
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 20:50:25   
eca89
Ljiso nisi ti nenormalna i ne pretjerujes ti. Samo mu mu kazi da se malo stavi u tvoju kozu. Nek se sabere i skonta sta mu ti znacis. I ja se isto najljeose osjecam kad smo svi zajedno i na okupu. 


Od srca ti zelim da se situacija rjesi i da se ljepse osjecas. Grlim te

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 694
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 21:06:35   
Misha i Ljisha
Eco rekla sam mu da zamisli da mene na seed ulice grli prvi komsija ili njegov drug iz detinjstva. Al ne nisam u pravu i on ne radi nista lose

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 695
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 21:42:02   
smeško
Ljisho, malo si neodlucna, a mozda i nisi...Kreni od toga.


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 696
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 21:47:54   
smeško
Pojeo mi je mob pola posta.😡


(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 697
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 21:56:13   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Eco rekla sam mu da zamisli da mene na seed ulice grli prvi komsija ili njegov drug iz detinjstva. Al ne nisam u pravu i on ne radi nista lose



Ja ti lepo kazem... Ne mozes ti njega ubediti da radi nestp pogresno, pokusaj da ga svojim ppstupcima navedes da on sam shvati i pocne da menja svoje ponasanje. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 698
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 22:26:14   
smeško
Ivka, kako?


(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 699
   RE: Bračni problemi II deo
15.6.2019 23:05:16   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: smeško

Ivka, kako?





Ona ga najbolje poznaje i mora da se doset_i kako... 
Mudra je nasa Ljisa 💖
Go the distance Ljisho, find a way 👍❤️❤️❤️

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here