|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
10.7.2015 21:27:54   
branki*
cekaj,bre,ovo nasa kvin u novinama?!kvin,sad cu da procitam,to ono oko gazde i neisplacene plate?
mi setali,moji sa legli,i ja cu jos malo...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 626
10.7.2015 21:29:30   
vikiveki
Ja sad mojima spremila sutlijaš, srednji sin navalio da mu kuvam iako je kasno...evo ih sad jedu sutlijaš

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 627
10.7.2015 21:42:06   
QueenJ
Da, da, Branki, jaaa user posted image Samo ne ličim na sebe, rano ujutru, tek ustala, otekla, bez šminke... Nisam znala da će me i slikati...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 628
10.7.2015 21:43:32   
mila83
Ma bravo Queen J ! user posted image Bas mi je drago da "poznajem" user posted image tu hrabru zenu iz novina ! Moramo se boriti,druge nam nema !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 629
10.7.2015 21:52:37   
QueenJ
Vama hvala na lepim komentarima i podršci, a ja odoh da legnem ovako kilava. Družimo se i sutra. Laku noć!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 630
10.7.2015 22:11:18   
emicaa
Q svaka ti čast user posted image
Ja sad sa posla i vidim da sam propustila ponešto,ajd preporučite mi teme koje su bile aktivne user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 631
10.7.2015 22:17:16   
Kata90
Q sad ces biti poznatauser posted image
Ja cekam mm da mi donese burek,ako je zaboravio zadavicu ga.....
Inace otiso je danas sa kolegom na pivo i bilijar,nisam nista rekla nek ide.....mada imao bi i pametnija posla sta radit po kuci,al sam precutala.Uh kako zna da me iznervira....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 632
10.7.2015 22:19:26   
amdn
vece mame nikako da se javnem danas slavili rodjendanko za babe i dede a u nedelju igraonica,
mrtva sam pa samo na kratko da vidim sta radite
Queen bravo svaka castuser posted image ,
sto kaze Mila Ma bravo Queen J ! user posted image Bas mi je drago da "poznajem" user posted image tu hrabru zenu iz novina ! Moramo se boriti,druge nam nema !

evo da vas pocastim torticom od danas ,a za nedelju ce biti neki vatrogasac pa cu uslikati i tu tortu

user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 633
10.7.2015 22:28:45   
Kata90
Bas je lepa torta,ti si pravila?user posted image hvala na posluzenju,i sretan vam divan danuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 634
10.7.2015 22:31:37   
veselicaa
Divna ti je torta amdn user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 635
10.7.2015 22:36:55   
amdn
Ja pravila hvala mame, sutra me ceka pravljenje vatrogasca vec me boli glava kolko tu ima posla

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 636
10.7.2015 22:39:58   
vikiveki
amdn,svaka čast za tortu,prava si majstorica,

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 637
10.7.2015 22:41:05   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Kata90

Q sad ces biti poznatauser posted image
Ja cekam mm da mi donese burek,ako je zaboravio zadavicu ga.....
Inace otiso je danas sa kolegom na pivo i bilijar,nisam nista rekla nek ide.....mada imao bi i pametnija posla sta radit po kuci,al sam precutala.Uh kako zna da me iznervira....

Uh ja bi mog u top lansirala da sam na tvom mestu...mnogo sam opasnauser posted image ali samo na rečima

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 638
10.7.2015 23:57:21   
mila83
Amdn,srecan rodjendanko !user posted image i svaka cast na torici !user posted image A jedva cekam da vidim i vatrogasca !user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 639
11.7.2015 0:13:56   
vikiveki
Amdn lepo provedite rođendan,hvala na torti...a ja polako posustajem,počinje da mi se spava

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 640
11.7.2015 0:59:56   
vikiveki
Laku noć pišemo se sutrauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 641
11.7.2015 7:13:36   
mali_mis
Jutro user posted image
Queen imas moju podrsku user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 642
11.7.2015 7:43:44   
branki*
jutro,zene!
amdn,super je tortauser posted image
ja pijem kafu,komirana jos uvek,mnogo mi prija...

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 643
11.7.2015 7:51:30   
Sanjica26 RR
Dobro jutro!
Deca spavaju, a ja ne mogu jos da se rasanim.
Volela bih kad bi mi prijala kafa, ali smeta mom zelucu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 644
11.7.2015 7:55:05   
branki*
sanjice,meni ta jutarnja najvise godi,kao melem na ranu.ustajem i odmah se vatam za dzezvu,posle sve drugo.i moji roditelji tako rade,mozda sam od njih to upila.muz mi ne pije kafu.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 645
11.7.2015 7:57:44   
Sanjica26 RR
Divim se ljudima kad tako mogu. I moji piju prvo jutarnju kafu, pa onda lrecu ostalo. Ni mm ne pije kafu. Jedino kod nas prolazi nes i kapucino.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 646
11.7.2015 8:01:03   
mila83
Dobro jurto ! JA jos pijem nes,ustala sma u 7h,T jos spava a klinci upravo ustali.Lepo,sveze jutro.Ukljucila ves,drugi kupim sa zice i slusam pticice user posted image
Zelim vam lep dan danas ! Da uzivate sa klincadijomuser posted image

Direktna veza do poruke: 647
11.7.2015 8:09:15   
branki*
ja posto sam na porodiljskom,a i muz posto radi po smenama,pojma nemam koji je dan,ni da li je vikend ili radni,sve mi isto,tv ne ukljucujem,nista ne znam.bice lepdan,vidim.jos malo,pa se opet vracamo za bgd,brzo prodje ovo.
sanjice,a ja pa opet ne bih mogla npr da doruckujem cim ustanem,a ima ljudi koji tako rade,ali meni ne treba jelo sve do 11 negde.znam,nije zdravo,ali tako je.

branki

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 648
11.7.2015 8:12:47   
Sanjica26 RR
Ta sam sa doruckom. Mogu i u toku noci da jedem.
Branki koliko ostajete u Bg-u ovog puta?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 649
11.7.2015 8:25:26   
branki*
mesec dana,do 15.avgusta.mozda produzimo i do 1.septembra ako bude imao ko da bude sa mnom.sad ce ici moj tata.bice mi malo teze s njim jer mi ipak lakse kad je neko zensko,ali sad sta da se radi.

branki

Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here