|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
10.7.2015 12:48:38   
vikiveki
Veselice,jeste baš je lepo vreme,opet smo u kratkim rukavimauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 601
10.7.2015 13:17:25   
emicaa
Evo i mene,gotov posao.Sad sam uključila mašinu veša da i to završim dok T spava.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 602
10.7.2015 13:35:54   
vikiveki
Ja mislila danas da počnem da pravim neku korpu od novinskog papira,ali sam se ulenjila...valjda kada počnem neću se zaustavljati,samo mi treba nešto da me pokreneuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 603
10.7.2015 14:50:06   
emicaa
user posted image user posted image user posted image
Ajmo žene ručak user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 10.7.2015 14:52:32 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 604
10.7.2015 14:53:45   
vikiveki
Jao, emicee ne radi mi to... dođe mi da uskočim u ekran i pojedem sveuser posted image a kao pazim šta jedem ,a kada videh tvoju sliku odmah se probudilauser posted image u meniuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 605
10.7.2015 14:55:30   
emicaa
Ajd tvoja bar spava,svinja u meni je uvjek budna i razmišlja šta bi sledeće mogla pojesti user posted image
Dobro je da nemam 100 kg user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 606
10.7.2015 14:58:53   
vikiveki
user posted image user posted image moja se samo pritajila i čeka priliku da se pokaže u punom svetlu..kada niko ne vidiuser posted image
Moj najmlađi još spava,uspavao se baš,valjda će zato večeras ranije leći.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 607
10.7.2015 18:02:14   
veselicaa
Uh Emice kakav rucak si nam posluzila,pa ti znas sta valja user posted image user posted image
Pijem kafu,muz se sprema za trecu,deca se upravo posvadjala pa ih mirimo a ja pomalo i vicem jer je A malo bezobrazna.
Vidim novi clanovi opet pisu "pametne" stvari po forumu,nisam mogla da verujem sta citam.user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 608
10.7.2015 18:52:05   
vikiveki
user posted image jao Veselice ja te postove čitam već drugi treći dan ,pa se pitam da li je to neznanje ili je to tako namerno,ali nije to ni prvi ni zadnji put.

Direktna veza do poruke: 609
10.7.2015 18:54:19   
vikiveki
Evo jednog prizora za opuštanje i razbibrigu

user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 610
10.7.2015 19:04:57   
mila83
Mislim da znam o kome pisete,ne moze da ne upadne u oci.
Hvala na ovako divnom prizoru ,o kom mogu samo da mastamuser posted image
Ja ispekla zeljanicu za veceru,treba da usisam pa u setnju sa klincima.Mm radi drugu smenu.Fino je napolju,prijace setnja.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 611
10.7.2015 19:09:03   
vikiveki
Jao sad padoh od smeha,došao mi mlađi sin i servirao za večeru njegov donji veš(gaće) na poslužovniku,ovo moram u pravoj temi opisati
Mm došao sa posla podelio klincima šta je kupio,ručali i on sad spava a mi se igramo

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 612
10.7.2015 19:17:13   
veselicaa
Mislim na temu Sta ce biti vase dete kad poraste.Vec je bilo slicnih pisanja,kada je jedna nova clanica napisala da zeli da joj dete bude poznato user posted image
Moj muz otisao na posao,deca se igraju,pomirile seuser posted image ja pakujem A idemo sutra kod zaove,sinu joj rodjendan i ostavicemo je u goste.Ima tamo sestru koja je sedmi razred i mnogo se lepo slazu a i dosadi mi vise sa pricom da joj je dosadno,a znam koliko uziva kod tetke.Tamo je najmladja,a tetka ko tetka,obozava je,teca joj kupuje sladoled po nekoliko puta na dan,vodi je u prodavnicu ma razmaze je skroz.Kada podje kuci obavezno dobije ili poklon ili pare i to uvek oko 20,30 e.Kazem ja,tetka je tetkauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 613
10.7.2015 19:22:24   
mila83
Sad tek videh u toj temi.Ahahahahha...I moji obozavaju svoju keku ,keka je keka.user posted image mi odosmo u setnju,kuckamo se posle .

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 614
10.7.2015 19:23:32   
veselicaa
Lepo se provedite Mila,mi veceras ne idemo,duva vetar nije bas toplo.

< Poruku je uredio veselica -- 10.7.2015 19:24:04 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 615
10.7.2015 19:24:48   
vikiveki
Tako i treba Veselice neka samo ide,i moja voli da se igra sa svojim sestricama od čiče i kumicama jer ovde u familiji nema ni jednu devojčicu ,a tamo kada ode kod svog tate ima samo devojčice...Inače ćera mi je već 10-ti dan kod svog tate u Aleksincu,na raspustu

Direktna veza do poruke: 616
10.7.2015 19:27:05   
veselicaa
Viki ti si razvedena?Izvini ako je suvise licno pitanjeuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 617
10.7.2015 19:39:32   
QueenJ
Ja samo da se prijavvim, nešto sam kilava, izgleda me hladna reka koštala zdravlja... Šta vi radite? Čitaste li Blic danas?

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 618
10.7.2015 19:40:56   
vikiveki
IZVORNA PORUKA: veselica

Da,nisam više razvedena,user posted image ćerka mi je iz prvog braka a ima negde tema u vezi toga ovde na forumu,pisala sam ja o svemu da se sad ne ponavljam,preživela sam ja svašta u prošlom braku a i moja ćera ali zato sada hvala Bogu uživamo

< Poruku je uredio vikiveki -- 10.7.2015 19:42:54 >

Direktna veza do poruke: 619
10.7.2015 19:43:58   
veselicaa
Queen ma ima i neki virus,svi oko mene prehladjeni,i mene skoro bolelo grlo,kasljala sam pa mozda tebi i nije od reke.
Ja ne citam novine samo mm,kada procitam nesto to je kada on cita novine na kompu a ja pored njega pa vidim.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 620
10.7.2015 19:45:34   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: veselica

Da,nisam više razvedena,user posted image ćerka mi je iz prvog braka a ima negde tema u vezi toga ovde na forumu,pisala sam ja o svemu da se sad ne ponavljam,preživela sam ja svašta u prošlom braku a i moja ćera ali zato sada hvala Bogu uživamo

Drago mi je da si sada srecna a i zao mi je sto si imala lose iskustvo u prvom braku.Ja sam uvek na strani zena user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 621
10.7.2015 19:48:48   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Ja samo da se prijavvim, nešto sam kilava, izgleda me hladna reka koštala zdravlja... Šta vi radite? Čitaste li Blic danas?

Nismo čitale Blic ,makar ja ga nisam čitala pa ima ...puno ima,ni sama neznam kada sam zadnji put čitala...Šta ima u današnjem Blicu?

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 622
10.7.2015 20:37:57   
QueenJ
Ja sam progovorila, javno, jasno i glasno! Od vas očekujem podršku.
user posted image
user posted image
OVDE imate rezimiranu verziju članka, pošto na online verziji Blica nije objavljen, bar ne još.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 623
10.7.2015 21:18:41   
mila83
Vratili se izsetnje,bilo nam je divno,bas prijatno >
Viki,hvala Bogu pa je to iskustvo iza tebe i da si sada okruzena pravim ljudima,da uzivas u svojoj porodici kako svaka zena i majka zasluzuje.
Queenj,bravo zeno !user posted image Evo sad sam ovde procitala ! Inace ne citam novine.Strasno,treba itakvima stati na put,ne mogu da verujem da takvih ljudi ima,i to sve vise i vise.Najlakse je po majkama i deci.Svaka ti cast !

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 624
10.7.2015 21:22:54   
vikiveki
Ma da treba se u životu uvek boriti za svoja prava,tako sam se ja izborila sa jednom budalom...tako se sad Queen bori za svoja prava sa razlogomuser posted image samo napred Queen

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here