|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
11.7.2015 8:34:12   
Sanjica26 RR
Dobro je dok imas ko da bude sa tobom. Dovoljno da ti vodi Bozu na casove. To je velika pomoc.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 651
11.7.2015 8:39:20   
branki*
bas tako cemo i da uradimo ovog puta,ranije moja mama ili svekrva ostanu sa bojanom,a ja vodim bozu,ono nije daleko,10 min hoda,ali njih 2 strah da ne zalutaju,a sad ce tata moj da ga vodi,a ja cu ostajati sa bebom,lakse mu je tako.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 652
11.7.2015 8:41:57   
mila83
Branki,verujem da se organizujes najbolje sto znas ! Mogu da zamislim kako to ponekad bude tesko..

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 653
11.7.2015 8:48:20   
branki*
jooj,ma kako ne,jos boka sisa,pa kad se uzvristi,a mene nema,ne mogu da je smire!
ovi moji ustali,krecem sa doruckomuser posted image

branki

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 654
11.7.2015 8:52:34   
Sanjica26 RR
A ja krecem sa zurkom. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 655
11.7.2015 10:22:22   
vikiveki
Dobro jutro ...ima li koga na terasi? Jesam propustila prvu jutarnju kafu...

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 656
11.7.2015 10:29:16   
branki*
Viki,propustila si prvu,al bi sad mogla da padne drugauser posted image

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 657
11.7.2015 11:04:04   
Mala Elena
Da, ovde na rr je sigurno propustena ali realno, nije nikada kasno za nju. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 658
11.7.2015 11:11:54   
veselicaa
Jutro user posted image
Spremam se za rodjendan,celo jutro nesto radim po kuci,sada sam tek sela.

< Poruku je uredio veselica -- 11.7.2015 11:12:36 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 659
11.7.2015 11:12:07   
emicaa
Helouuu user posted image mi se vratili iz prodavnica pa kad T ustane idemo na bazen user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 660
11.7.2015 11:22:39   
mila83
Ja pijem jos moju prvu user posted image Jutros svasta nesto obavila,resila ves, jedan slozen,drugi rasiren,rucak i kasica pristavljeni..bila sa devojcicama do ideje..T sada spava,M mi pere posudjeuser posted image a ja pijem kafu i da se javim ovde! Kod nas od kupanja na bazenu nista danas,duva neki vetric,nije mi za kupanje,ne znam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 661
11.7.2015 12:44:39   
vikiveki
Evo ja potopila veš u kadi,sada me čeka trljanje...a treba da idemo i do komšija na kafu ,danas treba i bazen da izribamo i sipamo novu vodu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 662
11.7.2015 12:45:53   
branki*
ni ovde nije toplo za bazen...nesto sam se umorila,a nisam nista posebno ni radila...

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 663
11.7.2015 12:51:52   
vikiveki
Ma ja tek započinjem posao, a glava me nešto boli,valjda na ove promene vremena...baš se osećam bezveze i ništa mi se ne radi a imam posla da ne sednem još dva dana

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 664
11.7.2015 14:12:39   
QueenJ
Zdravo! Samo da se javim da se nisam uobrazila i digla nos, niti zaboravila na svoje RR-ajke. user posted image Nije mi udarila slava u glavu, već, prema rezultatima od jutros, kamen ili pesak u mokraćne puteve. Haha... Moram da idem na eho urinarnog trakta. user posted image
Vidim, vest se širi lepom brzinom, kontaktirali su me i sa Bebca, hoće da me preotmu, hahaha...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 665
11.7.2015 14:44:00   
vikiveki
Queen pa imaš li još bolove? to zna baš puno da boliuser posted image
Ja završila pola posla oko pranja veša,ruke ne osećam a mišiće sam dobila kao Rambouser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 666
11.7.2015 15:02:29   
QueenJ
Drži se, Viki-Rambo! Ne bih ti bila u koži.
A mene bolucka, pa žigne jako, ali se ne dam. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 667
11.7.2015 15:05:02   
vikiveki
user posted image još odlažem da opet uđem u kupatilo,još bih sedela i čitala šta pišete,ali dužnost me zoveuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 668
11.7.2015 15:09:43   
branki*
meni ce muz jos malo sa posla...tad cu da se razvrednimuser posted image

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 669
11.7.2015 15:55:20   
aleksandrici
Cekamo mi tebe,samo ti zavrsavaj posao.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 670
11.7.2015 18:04:34   
veselicaa
Mi sad stigli sa rodjendana,A mi ostala u goste sada pijem kafu i citam rr.Ala ste pisale user posted image Ko za nagradnu igru user posted image

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 671
11.7.2015 19:01:45   
vikiveki
Evo ja pre jedno sat vremena okačila veš,kad pre 20 min dolazi majstor i donosi mašinu...navodno je popravljena,a ja sad nemam veša za pranje da isprobamuser posted image baš sam baksuz,celo jutro sam džabe prala

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 672
11.7.2015 20:49:31   
veselicaa
Ajoj Viki,pa ko ti kriv sto si vredna user posted image
Mojoj S vec dosadno bez sestre.Prvo me naterala da odemo u bastu da uberemo sargarepe,pa sam isla da je ucim da vozi rolsue i da kupi sladoled,pa sam je ljuljala na ljuljasci evo sada konacno sela i gleda neki crtac i jede lubenicu.
Dajte zene neko pice na terasicu,gde ste se razbezale?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 673
11.7.2015 22:05:30   
vikiveki
Evo malo osveženja

user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 674
11.7.2015 22:08:05   
vikiveki
Nego da prijavim i ovo danas sam oprala ponovo i bazen,sada se puni novom vodom i do ujutru trebalo bi da se napuni,možda će već oko 1h biti pun.A sada sam negde na pola kuvanja džema od šljiva

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here