Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:22:42
|
|
|
|
Žapkić
|
Hej, zeMske, kako ste mi? Nisam vas zaboravila, samo da znate...
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:24:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dje si Zapkic Kako vam je u skoli?
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:25:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Zapkic pa gde si ti,svracaj nam cesce
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:32:57
|
|
|
|
Žapkić
|
Pa, evo me... konačno!!! Krenuli smo u predškolsko, ali nešto i nismo oduševljene-ni Tina , a ni mama... Nadam se da će vrermenom biti drugačije... Ja radim, non-stoš sam na putu, sad će valjda biti više vremena, pošto je sezona prošla... Vi, devojke, kako ste?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:39:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Zapkic sta je problem sa predskolskim?Bas bezveze da se ne svidja detetu,a koliko vidim ni tebi. Moja S odusevljena,vaspitacica je stalno hvali kako je dobra,kako je veliki empata,kako deli i dobar je drug.Jos prosle nedelje bila decija nedelja pa samo imali neka desavanja,bas su uzivali i skitali svih 5 dana.
< Poruku je uredio veselica -- 10.10.2015 21:40:50 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:43:54
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, imamo problem sa vaspitačicom. tina, koja uopštre nije agresivno dete, niti dete sklono konfliktima, je u stalnom sukobu sa vaspitačicom, nepravedno je optuzena za neku glupost (kao -gurala papir nekoj devojčici u usta, pri tom je to rekla vaspitačici mama od te devojčice, a ovoj je to rekao dečak koji tog dana uošpšte nije ni bio u vrtiću, a vaspiotačica, dok se top, navodno , dešavalo, nije bila u sobi, nego pila kafu sa koleginicom)!!! Tina redovno poslednjih dana plače kad treba da ide u preškolsko, pa se ozbiljno bavim mišlju da je prebacim u drugu grupu...
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:44:32
|
|
|
|
emicaa
|
Žapkić lijepi te vidjeti opet ovde Ma ona mi plaća minimalac ali dok ne nadjem nešto drugo ostajem tu.Bilo je ružno dok nisam radila,zato sad ćutim i trpim.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:50:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh bre Zapkic bas mi je zao Jel ta vaspitacica vikala na nju pa je ona tako tuzna?Zaista me ponekad zacudi kakvi sve ljudi cuvaju decu po vrticima i uce u skolama Ma Emice naicice bolji posao,ne brini.Ja pocela da radim tek od prosle godine i to odjednom sva tri posla a dotad nista.I mnogo se bolje osecam kada radim.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 21:59:19
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Žapkić lijepi te vidjeti opet ovde Hvala, draga!!! Ma, je, vaspitačica je vikala na nju.Tina je bila kaznjena, prebačena za drugi sto, pa ju je posle vratila... Ma... A tek juče sam poludela-juče su deca imala mini-priredbu, povodom "Dječje nedjelje", a u našoj grupi niko od roditelja nije bio obavešten. Jasam to čula od vaspitačice iz druge grupe!!! Jbr , dete mi prvi put učestvuje u nečemu i ja ot ne znam!!!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:04:33
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice šta ti radiš pa stižeš na tri posla?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:07:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče jel neko za kuvano vince? Mi otvorili sezonu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:10:11
|
|
|
|
emicaa
|
Ana ja bih vince ali nemoj ga kuvati ljubim te
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:12:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Peglam.... mrzim da peglam! Vince moze!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:43:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Stigao mi muz,sada ode da se kupa pa ja opet kod vas. Zapkic nadam se da ce se resiti sve i da ce cerkica sa osmehom odlaziti u skolicu,mogu da zamislim kako je tebi. IZVORNA PORUKA: emicaa Veselice šta ti radiš pa stižeš na tri posla? Radim za jednu izdavacku kucu,prodajem garderobu(od kuce) uglavnom helanke za nas kao i za decu,sve je srpska proizvodnja,znaci malo kvalitetnije i bavim se keteringom,pravim kiflice za restorane.Sve radim od kuce,stizem sve,a i parice su ok,mogu da kupim A i S sve sto im zatreba a to mi je najvaznije.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:45:13
|
|
|
|
wivern
|
Di ste žene, evo i mene za kuvano vince. Anci daj ako imas dobar recopis za vince. Nisam nešto zadovoljna ovim što ja imam, kao da mi fali nešto. I koje vince koristiš? Zapkic zeno, nismo ni mi tebe zaboravile. To za vaspitačicu no comment, imala sam ja sličnu učiteljicu u osnovnoj, samo iatraumira dete.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 10.10.2015 22:50:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veselice svaka ti cast. Bas si vrednica. I ja imam neki glup rexept za kuvano vino.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 9:31:51
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro......kafa izvolte. Citav dan samo pljusti kisa,bas je smor. Danas nista ne kuvam,imamo od juce....
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 9:36:13
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro-dobar dan.Ustala sam prije pola sata,sa glavoboljom naravno. Danas ću pravit princes krofnice
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 9:46:35
|
|
|
|
Kata90
|
Emice,kad te vec stalno boli glava stavi kesten u dzep.....pa ce te proci.Moj tata vec godinama to praktikuje,i prodje ga. Za prvi put zvuci smesno,ali mozda ti i pomogne.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 10:34:05
|
|
|
|
emicaa
|
Kato prvi put čujem za kesten Ma mene migrene kad uhvate to traje po sedmicu-deset_ak dana i onda sam bar mjesec dana mirna. Izvolite kafu
< Poruku je uredio emicaa -- 11.10.2015 10:47:30 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 12:11:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Viking je napisala super recept i kuvam po njemu, samo manju količinu Kuvano vino
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 12:47:50
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobar dan zene. Samo da vam mahnem i odo da zavrsavam rucak. Teodora opet ima T pa se nin stop mazi.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 17:54:17
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste sve,nema vas cijeli dan.Ja pravila princes krofnice i sad odmaram.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 18:10:56
|
|
|
|
wivern
|
Evo mene, ubi me ova kisurina. I ves masina . Toliko skace da mislim da ce probiti zid i otici kod komsinice na kafu. Ja cu danas pokusati da nadjem kestenje ali za jelo . Pa uvece kad uspavam malisu ispecem i gledam neku seriju. mljac. Jesen jedino podnosim zbog pecenog kestenja .
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 18:35:57
|
|
|
|
isidora88
|
wiv kako peces kestenje? i meni se jede, ali mi je puno 150 din za saku pecenog kestenja, mnogo bre ja cekam sina da dodje iz setnje, voli dete kisu, i vec se psihicki spremam kakve ce mu biti cipele i stvari, samo da jaknu ne ubrlja
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?