|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobeRRfest [chat]
10.10.2015 21:22:42   
Žapkić
Hej, zeMske, kako ste mi? Nisam vas zaboravila, samo da znate...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 251
10.10.2015 21:24:39   
Ivanka 75
Dje si Zapkic user posted image
Kako vam je u skoli?

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 252
10.10.2015 21:25:02   
veselicaa
Zapkic pa gde si ti,svracaj nam cesceuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 253
10.10.2015 21:32:57   
Žapkić
Pa, evo me... konačno!!! Krenuli smo u predškolsko, ali nešto i nismo oduševljene-ni Tina , a ni mama... Nadam se da će vrermenom biti drugačije... Ja radim, non-stoš sam na putu, sad će valjda biti više vremena, pošto je sezona prošla... Vi, devojke, kako ste?

Direktna veza do poruke: 254
10.10.2015 21:39:05   
veselicaa
Zapkic sta je problem sa predskolskim?Bas bezveze da se ne svidja detetu,a koliko vidim ni tebi.
Moja S odusevljena,vaspitacica je stalno hvali kako je dobra,kako je veliki empata,kako deli i dobar je drug.Jos prosle nedelje bila decija nedelja pa samo imali neka desavanja,bas su uzivali i skitali svih 5 dana.

< Poruku je uredio veselica -- 10.10.2015 21:40:50 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 255
10.10.2015 21:43:54   
Žapkić
Ma, imamo problem sa vaspitačicom. tina, koja uopštre nije agresivno dete, niti dete sklono konfliktima, je u stalnom sukobu sa vaspitačicom, nepravedno je optuzena za neku glupost (kao -gurala papir nekoj devojčici u usta, pri tom je to rekla vaspitačici mama od te devojčice, a ovoj je to rekao dečak koji tog dana uošpšte nije ni bio u vrtiću, a vaspiotačica, dok se top, navodno , dešavalo, nije bila u sobi, nego pila kafu sa koleginicom)!!! Tina redovno poslednjih dana plače kad treba da ide u preškolsko, pa se ozbiljno bavim mišlju da je prebacim u drugu grupu...

Direktna veza do poruke: 256
10.10.2015 21:44:32   
emicaa
Žapkić lijepi te vidjeti opet ovde user posted image
Ma ona mi plaća minimalac ali dok ne nadjem nešto drugo ostajem tu.Bilo je ružno dok nisam radila,zato sad ćutim i trpim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 257
10.10.2015 21:50:26   
veselicaa
Uh bre Zapkic bas mi je zao user posted image Jel ta vaspitacica vikala na nju pa je ona tako tuzna?Zaista me ponekad zacudi kakvi sve ljudi cuvaju decu po vrticima i uce u skolamauser posted image
Ma Emice naicice bolji posao,ne brini.Ja pocela da radim tek od prosle godine i to odjednom sva tri posla a dotad nista.I mnogo se bolje osecam kada radim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 258
10.10.2015 21:59:19   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: emicaa

Žapkić lijepi te vidjeti opet ovde user posted image
Hvala, draga!!!user posted image user posted image user posted image

Ma, je, vaspitačica je vikala na nju.Tina je bila kaznjena, prebačena za drugi sto, pa ju je posle vratila... Ma...
A tek juče sam poludela-juče su deca imala mini-priredbu, povodom "Dječje nedjelje", a u našoj grupi niko od roditelja nije bio obavešten. Jasam to čula od vaspitačice iz druge grupe!!! Jbr , dete mi prvi put učestvuje u nečemu i ja ot ne znam!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 259
10.10.2015 22:04:33   
emicaa
Veselice šta ti radiš pa stižeš na tri posla?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 260
10.10.2015 22:07:57   
Ana RR
Dobro veče user posted image jel neko za kuvano vince? Mi otvorili sezonu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 261
10.10.2015 22:10:11   
emicaa
Ana ja bih vince ali nemoj ga kuvati ljubim te user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 262
10.10.2015 22:12:59   
Ivanka 75
Peglam.... mrzim da peglam!

Vince moze!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 263
10.10.2015 22:43:23   
veselicaa
Stigao mi muz,sada ode da se kupa pa ja opet kod vas.
Zapkic nadam se da ce se resiti sve i da ce cerkica sa osmehom odlaziti u skolicu,mogu da zamislim kako je tebi.
IZVORNA PORUKA: emicaa

Veselice šta ti radiš pa stižeš na tri posla?

Radim za jednu izdavacku kucu,prodajem garderobu(od kuce) uglavnom helanke za nas kao i za decu,sve je srpska proizvodnja,znaci malo kvalitetnije i bavim se keteringom,pravim kiflice za restorane.Sve radim od kuce,stizem sve,a i parice su ok,mogu da kupim A i S sve sto im zatreba a to mi je najvaznije.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 264
10.10.2015 22:45:13   
wivern
Di ste žene, evo i mene za kuvano vince. Anci daj ako imas dobar recopis za vince. Nisam nešto zadovoljna ovim što ja imam, kao da mi fali nešto. I koje vince koristiš?
Zapkic zeno, nismo ni mi tebe zaboravile. To za vaspitačicu no comment, imala sam ja sličnu učiteljicu u osnovnoj, samo iatraumira dete.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 265
10.10.2015 22:50:51   
Sanjica26 RR
Veselice svaka ti cast. Bas si vrednica.
I ja imam neki glup rexept za kuvano vino.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 266
11.10.2015 9:31:51   
Kata90
Jutro......kafa user posted image user posted image user posted image izvolte.
Citav dan samo pljusti kisa,bas je smor.
Danas nista ne kuvam,imamo od juce....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 267
11.10.2015 9:36:13   
emicaa
Dobro jutro-dobar dan.Ustala sam prije pola sata,sa glavoboljom naravno.
Danas ću pravit princes krofnice user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 268
11.10.2015 9:46:35   
Kata90
Emice,kad te vec stalno boli glava stavi kesten u dzep.....pa ce te proci.Moj tata vec godinama to praktikuje,i prodje ga.
Za prvi put zvuci smesno,ali mozda ti i pomogne.user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 269
11.10.2015 10:34:05   
emicaa
Kato prvi put čujem za kesten user posted image
Ma mene migrene kad uhvate to traje po sedmicu-deset_ak dana i onda sam bar mjesec dana mirna.
Izvolite kafu
user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 11.10.2015 10:47:30 >

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 270
11.10.2015 12:11:44   
Ana RR
Viking je napisala super recept i kuvam po njemu, samo manju količinu Kuvano vino

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 271
11.10.2015 12:47:50   
mamin mish
Dobar dan zene.
Samo da vam mahnem i odo da zavrsavam rucak. Teodora opet ima T pa se nin stop mazi.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 272
11.10.2015 17:54:17   
emicaa
Gdje ste sve,nema vas cijeli dan.Ja pravila princes krofnice i sad odmaram.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 273
11.10.2015 18:10:56   
wivern
Evo mene, ubi me ova kisurina. I ves masina user posted image . Toliko skace da mislim da ce probiti zid i otici kod komsinice na kafu.
Ja cu danas pokusati da nadjem kestenje ali za jelo user posted image . Pa uvece kad uspavam malisu ispecem i gledam neku seriju. mljac.
Jesen jedino podnosim zbog pecenog kestenja user posted image .

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 274
11.10.2015 18:35:57   
isidora88
wiv kako peces kestenje? i meni se jede, ali mi je puno 150 din za saku pecenog kestenja, mnogo breuser posted image
ja cekam sina da dodje iz setnje, voli dete kisu, i vec se psihicki spremam kakve ce mu biti cipele i stvari, samo da jaknu ne ubrlja

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here