|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobeRRfest [chat]
12.10.2015 17:20:35   
Ana RR
Ivanka, super ti stoje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 301
12.10.2015 17:21:36   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vocicana

Ivanka sas detaljima I bez nji' bas si lepa. Sada ce te prebaciti. Msm da si Trazila jako zamisljate druge forumasice. Prelepa si!

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ivanka odlične su,a što reče Voci lijepa si i sa njima i bez njih user posted image

Jao drage moje hvala vam!!! user posted image
Bas mi znaci da budete iskrene, ako ne valja, ne valja , vi biste mi sigurno rekle da mi ne stoje lepo.

Čekam Trcu da da svoje mišljenje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 302
12.10.2015 17:22:44   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka, super ti stoje user posted image

Hvala Ana user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 303
12.10.2015 17:25:40   
emicaa
Meni da se ne svidja radije ne bih komentarisala nego jaooo divna si,bajna i krasna user posted image
Svidja mi se okvir,možeš uz svaku kombinaciju,i jedan savjet.Muški (muževi)obožavaju kad obučeš njihovu košulju,štikle i naočare,i naravno uz to pokupljena kosa user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 304
12.10.2015 17:26:46   
Ivanka 75
Pa onda da častim danas, za cvike i za rodjendan mm user posted image
Izvol'te
user posted image

Direktna veza do poruke: 305
12.10.2015 17:28:45   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: emicaa

Muški (muževi)obožavaju kad obučeš njihovu košulju,štikle i naočare,i naravno uz to pokupljena kosa user posted image

Fotkam se ja ispred ogledala a mm stao iza mene i podiže mi kosu uz GRRRRRRR user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 306
12.10.2015 17:30:29   
emicaa
Hahaha kažem ti ja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 307
12.10.2015 17:48:17   
Ana RR
Ja htedoh reći "sexy teacher" ali rekoh da budem fina user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 308
12.10.2015 18:30:12   
wivern

IZVORNA PORUKA: isidora88

Wiv pitah te na prethodnoj strani, kako spremas kestenje? Ja ih obozavam, a tek mirisuser posted image

Isi sorry, dva puta preskacem tvoj post, kad sam bolid.
Ja ih zasecem malo nozem po duzini, pa properem i stavim u rernu ili u dry cooker na ringlu. Lepsi su mi u dry cookeru a taj tiganj mi samo za to sluzi za ostalo je cista budalastina.

Opaaaa, vidi ti Ivanke user posted image

( ispisem ceo post i ne kopiram i sve mi se izbrise, odlepila sam)

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 309
12.10.2015 19:03:33   
emicaa
Dolazi mm sa posla sav nikakav,pitam ga šta ti je i on poče plakati i kaže gazda zatvara firmu.I on jadničak plače jer mu je žao i gazde i što neće više radit zajedno.Sreća je jedino što ovde ima do 18 mjeseci pomoć od države,dobija 90%plate a i gazda će mu pomoći da nadje nešto drugo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 310
12.10.2015 20:37:19   
wivern
Emice gubitak posla spada u jedan od najvecih stresova, siroti covek. Sva sreca pa je to uredjena drzava, te imas vremena naci nesto drugo tj ne ostati bez dinara.
Ja se zene danas narintah, zavrsih sve osim koha user posted image , to cu kad zavrsim kafenisanje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
12.10.2015 21:07:17   
Sanjica26 RR
Koh je super samo sto ga ja ne volim. Videh pre neki dan na jednom blogu "Kolac sa tri vrste mleka". Wiv to bi ti se svidelo, jer je slicno kao koh. Ja cu samo da pravim zbog mm i Sofi. Ali za vikend. Dogovorili smo se da samo vikendom pravim nesto slatko.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 312
12.10.2015 21:13:58   
Ana RR
Kolac tres leches user posted image odličan je.

Ja sam koh zavolela tek od skoro, nikad ga nisam volela samo zbog toga što ide toliko mleka (a mleko ne volim). Međutim, sa godinama se valjda ukus menja user posted image mada neka jela znam da nikad neću zavoleti user posted image Koh spremam bez brašna i jako je ukusan kada se dobro ohladi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 313
12.10.2015 21:23:10   
emicaa

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Emice gubitak posla spada u jedan od najvecih stresova, siroti covek. Sva sreca pa je to uredjena drzava, te imas vremena naci nesto drugo tj ne ostati bez dinara.
Ja se zene danas narintah, zavrsih sve osim koha user posted image , to cu kad zavrsim kafenisanje.

Ma naće već nešto,ali prvo hoće pokušati nešto drugo jer već dugo govori da bi prestao radit kao autolakirer pa vidjećemo šta će biti.Ali žao mi ih je ibojice,navikli su da rade zajedno,8 godina su radili i sad svaki svojim putem.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 314
12.10.2015 21:25:52   
Sanjica26 RR
Anci znaci spremala si ga? Ma, ja volim samo kremaste kolace. Ne volim kad se oseca mleko, ali u kohu se oseca. Ne volim u principu mleko. Samo mogu u plazmi da ga konzumiram.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 315
12.10.2015 21:31:46   
milicicak
Vece u kafanu :)
Konacno sedoh... A jos posla ima. Bas ne volim kad ceo vikend nisam kod kuce sav me posao u ponedeljak saceka.
Emice, nadam se da ce vam taj gubitak posla tm doneti neku promenu na bolje u zivotu.
Ivanka, super ti stoje naocare i srecan tm rodjendan :)
A koh mi ne pominjite, to mi je najodvratnija stvar na svetu, pravim ga samo kad bas bas hocu da obradujem mm, niko ga osim njega ne jede...

< Poruku je uredio milicicak -- 12.10.2015 21:32:44 >

Direktna veza do poruke: 316
12.10.2015 21:33:31   
Ana RR
Sanjice, nisam ga pravila ali sam ga jela. Ukusan je, malo više sladak za moj ukus ali dobar zaista.

Direktna veza do poruke: 317
12.10.2015 22:41:08   
Ivanka 75
Ola, zenske, prazna kafana user posted image
Ja cekam bus kuci, mrzi me da tabanam user posted image t

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 318
12.10.2015 22:52:34   
emicaa
Ja samo da provirim šta radite i bježim na spavanje,već sam ušuškana u krevetu,volim zimu samo zbog debelog jorgana user posted image
Laku noć,lijepo mi spavajte

Direktna veza do poruke: 319
12.10.2015 23:23:42   
Ana RR
Ivanka, tek sad sa posla...?

Direktna veza do poruke: 320
12.10.2015 23:33:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka, tek sad sa posla...?

Aha... Imam casove do 22h, malo se zadrzala u skoli, pa dok dosao bus u 22:45 (obicno uhvatim jedan u 22:10 pa sam kuci do 22:25, ali sam ga veceras propustila zbog nove ucenice), pa srela komsinku na cosku i pricale do 23:10 user posted image

Ja ovako vec 15 godina, i posle me pitaju "pa kako ne znas sta se daje na TV-u?" user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 321
13.10.2015 8:31:29   
emicaa
Dobro jutro,vani ne može biti tmurnije i šugavije,sreća mi raspoloženje potpuno odgovara vremenu.

Direktna veza do poruke: 322
13.10.2015 14:34:08   
wivern
Emice a kod nas divota. Mi otišli u šetnju i čim mališa zaspao seli na kafu. Sad uživamo u pogledu
user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
13.10.2015 14:49:49   
emicaa
Wiv blado vama,ovde i dalje isto.
Ja došla sa posla,smrzla sam se,sutra idem podić kaputić za hemijskog,već vidim da neću izlazit do daljnjeg iz njega user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 324
13.10.2015 17:15:07   
Kata90
Di ste zenske.....meni stalno hladno,em mi je stigla bas sam bljak.....
Sto se tice kestenja volim ih pojesti,ali mogu i bez njih user posted image
Ivanka,stvarno ti dobro stoje naocare user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here