Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:58:08
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Uposlile usta i zeludac xa xa xa I prstice za kuckanje
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 0:02:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Samo desna za kickanje, leva za krkanje
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 0:05:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahha kakvu supermoc imamo
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 7:57:59
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Gde ste spavalice?! Ajde buđenjeeeeeee! Stigla kafa!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 7:59:52
|
|
|
|
eca89
|
Hvala Mod, ma kakve spavalice, ja sam ustala 05:40h !
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:09:33
|
|
|
|
Modessty
|
jao Eco ja sam budna od 5! ali nije strašno jer mi deca noćas spavala mirno a muža sam terala oko 3 da ode da ih proveri jao žene što je ovde hladnoooo. Smrzoh se na poslu juče a izgleda da ću i danas
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:12:01
|
|
|
|
emicaa
|
Mod hvala za kaficu Zaspala sam sinoć u 9 i opet se nisam naspavala jer smo imale žurke.Strašno sam nervozna,danas T ostaje dva sata kod dadilje i uopšte nisam optimistična
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:30:26
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro! Mod hvala na kafici! Nedostajala si! Emice bice to ok.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:31:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod hvala za kaficu.Ja ispratila dete u vrtic,magla,hladno bas.Sada da umesim pitu,sredim nesto po kuci pa da budim A da vezba za pismeni. Emice ma navicice se,polako samo.
< Poruku je uredio veselica -- 27.10.2015 8:32:11 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:34:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo nesto za dobro jutro HELLO
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.10.2015 8:36:24 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:36:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivanka nece nesto,mada pise hello Jel to ona nova pesma od Adel,ako jeste ja je obozavam
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:37:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Popravila sam, probaj sad
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:37:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: veselica Ivanka nece nesto,mada pise hello Jel to ona nova pesma od Adel,ako jeste ja je obozavam YEEEEES
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:39:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Čekam da mi dođe komšiče na čas u 9h, pa na poso u pola 11, na poslu do 15h, pa kući na ručak pa opet na poso od 18-20h aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:43:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Mnoooogo je dobra pesma,ja sve njene pesme obozavam,moja S kada je cuje odmah krene da peva,skace,voli i ona da je slusa. Ivanka sto tako na posao,tri puta ides i vracas se
< Poruku je uredio veselica -- 27.10.2015 8:44:29 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 8:52:03
|
|
|
|
Modessty
|
Ivankice vidimo se tonight mishu hvala da i ja nekome nedostajem
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 9:07:42
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro jesmo se naspavali? I mi budni od 7h....kad ce duze spavati Danas nista ne kuvam,imam od juce milina. Emice,mislis da dadilja nije ok za malu?ili?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 9:55:40
|
|
|
|
milicicak
|
Mod, i meni si nedostajala probudila sam se sa takvom migrencinom da mi se cini da cu dusu da ispustim... no, dobro, nije prvi put ja nesto ne volim Adel sad da popijem jos jednu grom kafu uz RR pa da probam da napisem nesto
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 10:53:21
|
|
|
|
emicaa
|
Kato ma ok je ona,ima četvoro svoje djece,čuva jednu curicu i eto sad Dora,nego problem je što Dora ne razumije njemački a teta je švicarka i koliko god da joj objašnjava da će mama doći opet ona to ne konta.Znam i da treba vremena da se Dora navikne na to da nije stalno samnom i meni je teško ali mora tako.Mora se malo odvajati od mene i više biti sa drugom djecom.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 11:15:39
|
|
|
|
Modessty
|
Hvala Micoooo emice nema druge nego da dete počne da uči i nemački
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 11:21:32
|
|
|
|
mamin mish
|
Emice znam da je tesko i da je jezik problem ali deca brzo prevazidju tu jezicku barijeru. Ivanka a zasto tako na prekide na posao? Jel neko za kaficu? Izvilte
< Poruku je uredio mamin mish -- 27.10.2015 11:27:55 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 11:31:13
|
|
|
|
wivern
|
Stižem na vruću kaficu Ja kod frizera, farbam se napokon. Emice meni je svo troje sestrica cuvala ruskinja u moskvi, naravno da oni nisu znali ni reč ruskog ali su zato sad fenomenalni. I super im je bilo i zbog škole. Deca to savladaju dok trepnes.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 16:30:02
|
|
|
|
branki*
|
uh,zenskaci,mogla bi da padne neka kafica,ceo dan zujim negde,poslednju sam popila onu jutros u 6 sto sam je kuvala
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 17:21:45
|
|
|
|
wivern
|
Evo je kafica a danas ispala sva sarena kod frizera. Mrzim kad se to desi, a ima dana kad moja kosa jednostavno ne prima svuda isto.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 27.10.2015 19:38:57
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv jel to ti večeras služiš piće može za mene jedna kolica nestalo nam. Meni noge otpadaju od trčanja danas,jedva čekam da se dohvatim kreveta.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?