|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobeRRfest [chat]
7.10.2015 11:48:44   
eca89
Uh, Emice baš nezgodno, žao mi je žene, a i vas dvije, koje je olakšanje kad neko ima da ti pričuva dijete, ja to nažalost nemam ovde, nikakvu pomoćuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 151
7.10.2015 11:50:40   
mila83
Cao zene! Ne stizem da vam pisem. Samo da javim da smo bili na kontroli u petak i na Uz srca,sve je u redu,kontrola za godinu dana user posted image Jos se srce nije smanjilo na prirodnu velicinu i ta zakrpa je dosta velika,kaze dr da strci i malo kaci aortu,ali da ne smeta.Hvala Bogu !
Bili smo u setnji jutros,bata nam je imao neku setnju kroz grad,maskirani u sesire i krune sa liscem,bas je bilo lepo,a moj momak je dao i izjavu za radio,pa je sav bitanuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 152
7.10.2015 11:53:09   
emicaa
Ma ajd ja ću se lako snaći jer ne radim puno pa ću se kombinovati sa mužem,kad je on na pauzi ja odo radit,jer ja ostajem uglavnom po dva sata samo.Ali mi je baš žao zbog nje,6 sedmica neće smjeti pomjerati ruku da opet ne popuca to što se sad pokrpit.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 153
7.10.2015 11:56:11   
branki*
Milauser posted image sad mozes malo da odahnes,valjda ce se vremenom unormaliti i to.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 154
7.10.2015 12:12:44   
wivern
Emice to je 6 nedelja da ne pomera, a ni posle ona neko vreme nece smeti bas da je koristi. Tako da mu to dodje na duze.
Mila user posted image bravo, to su odlicne vesti.
Za danas najavili nekakvo nevreme a napolju ok. Valjda se nece promeniti do popodne.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 155
7.10.2015 12:46:33   
emicaa
Mila sad odahni i ti,bravo za djevojku user posted image
Wiv za početak će biti tri mjeseca na bolovanju pa će vidjeti posle trebaju li produžit.Mada ona kaže da može čuvati Doru,samo da je uspavam i dok se probudi i ja ću se vratit ali vidjeću još.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 156
7.10.2015 13:08:43   
wivern
Kako god okrenes jadna zena, nece joj biti lako.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 157
7.10.2015 13:11:48   
mamin mish
Mila to su super vesti.
Emice bas mi je zao za sveki. Valjda cete uspeti nekako da se snadjete

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 158
7.10.2015 16:56:09   
mila83
Hvala devojke.Evo ja sad citam unazad pa sam tek sad videla sta je Emica pisala.Zao mi je tvoje sveki,nadam se da ce oporavak biti kako treba,samo polako i strpljivo i da se svega pridrzava sto doktori kazu,mora se cuvati.
I kod nas vreme nesto tmurno,deluje kao da ce biti kise ali nista....Ispekla mramorni kolac,sad cu i projice pa ocekujem kumove na druzenju. Glava me nesto ceo dan bolucka,onako , tinja.Mozda zbog tog vremena.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 159
7.10.2015 17:28:31   
Ivanka 75
I mene glava muci pomalo...
Mozda jer sam dobila, a i imam jos 4 casa veceras, bas lepo user posted image
Zelim da se izlezavam i da spavam u tisini.....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 160
7.10.2015 19:14:21   
emicaa
Ona je totalno opuštena kao da ide u banju,jedino za čim kuka je što neće moći fotkati i podići doru da se maze.Ah da,ne zna kako će bez cigara u bolnici jer morala bi izlaziti vani a biće hladno pa ne zna kako će se obući user posted image
Mi išli kupit meni kofer i još nekih sitnica za kuću,izludila sam.Gužva na sve strane kao da niko živ ne radi.Glava me OPET boli user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 161
7.10.2015 23:15:24   
Ivanka 75
Jbt, malopre sam dosla s posla i molim mm da ide da se tusira dok ja malo opruzim noge i on vec pola sata sedi ne mrda.
Bas je kreten ponekad!
Glava me jos uvek boli user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 162
8.10.2015 0:15:01   
wivern
Jedva uspavah dete posle rodjendana user posted image . Sav je bio u elementu cike i vriske i skakanja. A sad samja u elementu- somersbi, RR, igrice, i za par minuta serija user posted image
Ah da umalo da zaboravim, i dalje jedem gumene bombone. user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 163
8.10.2015 0:53:12   
Ivanka 75
Ja pojela dupli sendvic, pola kese kiki bombona i dovrsila kesicu najlepsih zelja user posted image
A sad odo da susim kosu!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 164
8.10.2015 7:07:14   
branki*
joj,zene kad vi legnete1kako izdrzite!ja sam vec u 10 u krevetu.
dobro jutro!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 165
8.10.2015 7:32:26   
daca77
Mila, bas mi je drago sto je sve okuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 166
8.10.2015 8:08:03   
emicaa
Dobro jutro,jedva sam sinoć zaspala,neće san na oči pa neće.
Vidim i ovde se sinoć nije ništa dešavalo.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 167
8.10.2015 8:47:45   
mamin mish
Jutro.
Ja sam od jutros nesto usporena.
Branki ja ako docekam 10 to je super.
Ko kuva kafu?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 168
8.10.2015 9:23:19   
mali_mis
Jutro user posted image
Ja nisam mogla do 3 da zaspim, danas slobodan dan, uzivancija.

Direktna veza do poruke: 169
8.10.2015 10:22:29   
lesica
Ahoj!

Šta se zbiva?

Ne zamerite mi, ja večito u preletu user posted image
Sad kuvam Damjanu, doručkujem, seckam ponešto za ručak, i čitam i kucam ovde... Lapsi mi izgleda kao da je u ajvaru ukuvan user posted image Noooo, ili tako ili nikako.

Mi malo slinavi ( to je izgleda prešlo u redovno stanje) Nekima nam izbio čmičak, pa boliiiii, i takoc.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 170
8.10.2015 10:53:00   
emicaa
Ko je za kaficu user posted image
user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 171
8.10.2015 11:02:40   
Didy
Dobro jutro svima!
Može kafa, može tortica. Ja u naletu između sto obaveza - spremam ručak, čitam epske narodne pesme, pišem pripreme, osmišljavam priredbu za Dan škole, gledam šta ću danas u privatnoj školici raditi iz engleskog, tražim Sofiji džep sa starih pantalona, treba da nosi sutra u vrtić bogtepitazašto, organizujem ko će mi čuvati decu popodne... I na sve to mi iskoči neki tekst sa rr na fb i eto nas kod vas. user posted image
Nedostajete mi jako. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 172
8.10.2015 11:41:58   
mamin mish
Emice hvala za kafu.
Zene sto mene boli glava. Vec sam dve tablete popila i nista.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 173
8.10.2015 12:05:59   
mila83
Zdravo zene ! Vidim kolektivno nas danas boli glava user posted image T spava,Mima je u skoli,bata u vrticu,ja upravo zavrsila pasulj,grickam neke projice od sinoc i cituckam sta ima na RR.Popodne idem u skolicu,pocela sam voditi muzicko zabaviste dva puta nedeljno,od septembra..pa uzivam sa klincima.(kao da vec jedan svoj muzicki vrtic nemam kod kuce ! user posted image )

Direktna veza do poruke: 174
8.10.2015 12:09:00   
Modessty
ja ne postižem da se javim! Imala sam ludnicu ovih dana. Umrla mi tetka pa haos oko svega toga. danas ne mogu da završim sve poslove koji su zaostali od prošle nedelje. Ljubim vas sve!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here