|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
9.11.2015 19:08:30   
branki*
Ja isto mislim da moze u frizideru do sutra.vecerali i moji odose ispred zgrade,a boka i ja tu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 401
9.11.2015 19:17:01   
wivern
Moze Anci, izdrzate ti za toliko

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 402
9.11.2015 19:40:34   
Ana RR
Da, usolila sam i zatvorila u vakum kesu. Biće valjda ok do sutra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 403
9.11.2015 19:51:29   
Ivanka 75
Uglavismo "lazni zid", ja bila glavni drzac ploce, bezmene nista.
Dodaj sraf, daj slafericu, donesi onaj tanki crni srafciger iz kutije pod krevetom..... ma ne taaaaj, onaj manji....
A i mm je jedno 30 pita isao u podrum da donese alat, sipke, dleto.....
Sad se ispruzio na krevetu sve ga boli. Ivka u emigraciji kod babe i dede, ja gledam lom..... divim mu se.... user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 404
9.11.2015 19:52:44   
Ana RR
Ivanka, šta pregrađujete?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 405
9.11.2015 20:02:24   
Ivanka 75
Probili smo druga vrata za dnevnu sobu jos letos pa sad samo plocom od iverice pregradjujemo stari ulaz u sobu (nije ni to stari ulaz, komplikovano je, ulazilo se na vrata pa se odmah skrene levo pa u sobu, i to mi bilo slepo cose, nije sluzilo nizasta, pa smo sad stavili ivericu na taj deo gde se skretalo u sobu - complicated user posted image
Bela biserna iverica, lepo izgleda, sutra ce valjda da stavljaju lajsne okolo pa ce biti gotovo.

A kasno mi danas pade na pamet da smo mogli da ozidamo zid od bele fasadne cigle user posted image
Ali nije vazno, tu su i cevi za grejanje i prekodac za svetlo i utikac... ,svasta nesto.
A to slepo cose ce sad da mi bude ostava za usisivac, dasku za peglanje i civiluk user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 406
9.11.2015 20:09:34   
Ana RR
E pa super user posted image ja volim promene u kući pa makar i sitne user posted image

Ja gledam naše potkrovlje, lepo sređeno, okrečeno, novi podovi, milina... ali nema grejanja gore (zbog svekra, da ne objašnjavam sada) i da bi se mi proširili i gore treba da ubacimo neko grejanje, da li klima, radijatori, šta god bilo treba para a mi ne želimo da ulažemo više u kuću. A gore je tako lepo, ima dve prostorije - veća bi bila naša spavaća (ona ima izlaz i na terasu) a manja je savršena za dečiju. Na žalost, nema kupatila gore a ja volim da mi je kupatilo uz spavaću, no dobro, nije strašno.

Direktna veza do poruke: 407
9.11.2015 20:19:00   
milicicak
Vece u kafanu :)
Izvadila sam kolac iz rerne, jedva cekam da se ladne :)
Ja bih da me mm pusti, stalno nesto menjala po kuci al me ne pusta. Pre dve nedelje smo ubacivali i izbacivali neke police za knjige. Po stanu mi se vuku bambusi za garnisle :D Sad smo u raznoraznim pregovorima za mini bubinu sobu i krevet ono sto se meni svidja je preskupo. Al valjda cemo zavrsiti do Nove godine.
Trebalo bi da napravim malom kumu papirnu "tortu" za rodjendan, imam novi dizajn bas me zanima kako ce da ispadne.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 408
9.11.2015 21:11:19   
Sanjica26 RR
Gde ste zene? Ubi me sad kasalj. Uzela sam da se inhaliram. Ne mogu vise da izdrzim.
Treba mi jedan topao caj.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 409
9.11.2015 21:25:30   
branki*
U,bre,sanjice,bas si nagrabusilauser posted image dobro da je rasoust,pa ne moras da ides u skolu,valjda ce se primiriti.
Boka zaspala,ja malo ovde,pa cu i ja u krevet.
Inace,bas volim te tavane lepo sredjene user posted image

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 410
9.11.2015 21:32:43   
Sanjica26 RR
Ma ovo nema vise smisla. Nemam vise snage da se borim sa ovim virusima. Kod mene deca spavaju.Mm je na slavi. Sad cu i ja uskoro u krevet.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 411
9.11.2015 21:34:17   
branki*
Koja je danas slava?

branki

Direktna veza do poruke: 412
9.11.2015 21:46:46   
Sanjica26 RR
Branki drugi dan slave. Juce je mm ov kolega slavio juce za rodbinu. A danas kolege dolaze sa porodicama. Iskulirala sam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 413
9.11.2015 22:23:11   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ma ovo nema vise smisla. Nemam vise snage da se borim sa ovim virusima. Kod mene deca spavaju.Mm je na slavi. Sad cu i ja uskoro u krevet.

Sanja, jesi li radila neki bris, vidis da ti se neprekidno vraca prehlada, nos, temp...
Počni da piješ Protektin da ojačaš imunitet.

Direktna veza do poruke: 414
9.11.2015 22:44:13   
Sanjica26 RR
Ivanka pijem neke vitamine koje mi je kupio zet. Narucio je iz Amerike. Nikad mi nije ovako bilo. Inhalirala sam se i sad mi se umirio kasalj. Inace mene sve drzi jedan dan, ali sad je bas nepodnosljivo.
Ususkala sam se i citam sta pisete.

Direktna veza do poruke: 415
9.11.2015 22:51:06   
Ivanka 75
Meni je tako bilo prošle godine u novembru, od avgusta ja mislim prehladjena kad ono jaka upala grla koja je tinjala mesecima, bez temperature. Zato te pitam da li si uradila briseve.
Ja ispila antibiotik i posle 7 dana ko nova.
Čak mi ni alergija posle toga nije toliko izražena.

Uh, mm naložio prokuvah!

Direktna veza do poruke: 416
9.11.2015 22:54:34   
Sanjica26 RR
Nisam ni isla kod dr. Nisam ni imala temperaturu. Samo taj stomacni pracen nesvesticom. Onda one glavabolje i sad ovaj kasalj.Valjda ce da me popusti od inhalacije.

Direktna veza do poruke: 417
9.11.2015 22:56:12   
Ivanka 75
user posted image da brzo prođe!

Direktna veza do poruke: 418
9.11.2015 22:57:41   
Ivanka 75
A da ti skokneš do lekara ovih dana da te pregleda i uradiš KS?

Direktna veza do poruke: 419
9.11.2015 23:03:43   
Sanjica26 RR
Ivanka mogla bih. Samo sto sam sutra ceo dan sama sa decom. Mm ide da pomogne ujaku, da mu unese drva u kucu. Operisao je kuk, pa da se ne petlja oko toga. Moracu u sredu da iskoristim dan za to. Iskreno ne znam ni kako mi se zove dr, jer uopste ne idem. Ali nema veze. Recicu im da jako dugo nisam dolazila.

Direktna veza do poruke: 420
9.11.2015 23:08:49   
Ivanka 75
Ja 20 godina nisam išla kod lekara, sveki mi dok je radila otvorila karton kod prijateljice, tek prošle godine sam je prvi put videla.
Idi barem da vidiš šta će ti reći.

Direktna veza do poruke: 421
10.11.2015 6:59:53   
wivern
Bar jutar žene. Ja standardno - šetam psa pa na posao..
Sanjice mnogo si zaribala, poslušaj Ivanku i idi kod dr. Večeras se vraća mm iz dortmunda, baš mu zavidim user posted image Danas neko mrljavo vreme, kao da će kiša. Ali je barem toplo. Ja sam juče posle posla zakucala sa malisom i nista uradila nisam. Zato me sve čeka danas. Bljaks

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 422
10.11.2015 9:10:29   
emicaa
Dobro jutros,ja sam kao odgrijan leš što bi rekla neka od vas user posted image u tri sam se presvlačila,komplet mokra.Stvarno nisam neka njanjalica ali sad me je dobro uhvatilo em sve boli kao da će mi se tijelo raspast.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 423
10.11.2015 9:15:31   
branki*
Uh,bre,emice i ti si bas zaribalauser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 424
10.11.2015 9:19:50   
emicaa
Joj branki jesam pošteno,a sad ne smijem ni uzeti neki pošten lijek.Sreća pa je Mirjam divna i kae da ostanem u krevetu ona će se snaći.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here