|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
10.11.2015 9:22:01   
branki*
Ko ti je mirjam?dadilja?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 426
10.11.2015 9:25:42   
emicaa
Djevojka kod koje radim,danas sam trebala ići a i dadilja je na pauzi dok ovo ne prodje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 427
10.11.2015 9:28:00   
branki*
Ahaaa!ok.bolje da odmoris,gde ces takva na posao,jos i trudna.cuvaj se.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 428
10.11.2015 10:26:09   
mamin mish
Dobar dan zene. Evo i mene kod vas ponovo. Citala sam vas ali nisam stizala sa vam se javim.
Emice, Sanjice da ozdravite sto pre.
Kod mene svasta nesto novo. Trcala po lekarima i labaratorijama i napokon prikupila sve sto mi treba jos da odnesem sve kod dr da pregleda. Meni se rezultati bas i ne svidjaju. Pisala sam endokrinologu na rr.
Nego Wiv kako je na poslu jesi se uhodala?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 429
10.11.2015 12:49:41   
wivern
Mishu jesam, drugi dan već kao da nisam ni bila na bolovanju. Pih, brzo mozak predje u working mod.
Ja na pauzi, gledam kroz prozor i vreme izgleda bljaks.
Kad ova Ivanka misli da nam ozvanici trudnoću user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 430
10.11.2015 13:04:43   
emicaa
Wiv vjerovatno kad krene na porod user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 431
10.11.2015 21:18:18   
Ivanka 75
Bljack sam od jutros, ne radim a nista nisam uradila. I kad sam bila sa Mod I Veselicom danas na kafi sva sam bila usporena, valjda je takav dan....
Samo bi lezala....
Treba da iskoristim sutrasnji dan da spremim nesto za slavu, a u subotu idem u Bg na seminar. Ne znam gde mi je du@@ a gde mi je glava

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 432
10.11.2015 21:38:35   
veselicaa
Ivanka ja sam da ti dam jedan oooogromni user posted image jos sam po utiskom zbog vidjanja sa tobom i Mod.Ulepsale ste mi dan,super sam se provela sa vama.
Sredjujem decu za krevet,javljam se kasnije ako se ne uspavam,stigli smo kuci pre tri sata i svo vreme praznim torbe,kofere,pustam masine,cistim,perem.

< Poruku je uredio veselica -- 10.11.2015 21:39:46 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 433
10.11.2015 21:58:09   
Ivanka 75
Vesela user posted image
Ja uspavah Ivu a ja zevam na kilo.
Gledam Andriju i Andjelku user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 434
11.11.2015 8:17:20   
wivern
Jao kako vam zavidim na toj kafi. Sad ću da idem u temu i bacim okce nafotke, valjda ste se fotkale. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 435
11.11.2015 8:36:15   
Ivanka 75
Sutra na posao user posted image
Brzo mi prodje mini raspust. Jos bih da odmaram.
Kafica se kuva , gledamo crtani....
A vi...?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 436
11.11.2015 8:38:21   
emicaa
Jutroooo,e ja se nadam da ću nekad,jednog dana biti tu negdje u blizini da odemo na kafu,baš vam zavidim.
Inače ja i dalje nemam nijedan simptom da sam trudna osim ona dva pozitivna testq pa mi čudno user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 437
11.11.2015 8:41:17   
branki*
I ja pijem kafu,tj pokusavam.sunce mi upeklo kroz prozor,vrucina mi je!ovoj deci samo nesto fali..boka ide za mnom i njari se,te hoce da sisa,te samo ide mod boze,ovaj je gura,onda se ona dere,boza celo jutro vice hocu cips,hocu cips! Covece!ovo,bre,postajes rob!ne stizem zube da operem ujutru ko covek,samo ih dvorim!odlepicu.

branki

Direktna veza do poruke: 438
11.11.2015 8:47:59   
Sanjica26 RR
Ha ha. Branki meni je u ponedeljak tako bilo. Nemoguce su bile Evo sad gledaju Masu. Sta ce posle pitam se.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 439
11.11.2015 8:58:28   
wivern
I ja pijem kaficu, na miru mm i m spavaju. Samo me pas s'vremena na vreme podseti da moramo u setnju user posted image
Emice cuti bre, sta ce ti simptomi uzivaj bre.
Branki mislim da bi zene trebale imati 7 slobodnih dana samo za sebe, da se odmore od tih zahteva, prohteva...

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 440
11.11.2015 9:02:02   
milicicak
Jutro u kafanu :)
Ja popila kaficu, skuvala rucak i sad cu da spakujem mini bubu i idemo da lanzamo :) treba iskoristiti ovo lepo vreme

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 441
11.11.2015 9:06:59   
Ivanka 75
Milicicak, rucak gotov! Vec!!?
Mi jos nismo ni doruckovali, jos smo u pizamama user posted image
Ja cu danas musaku s mesom.
Treba i za sutra da skuvam, mozgam sta....

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 442
11.11.2015 9:11:57   
milicicak
Ivanka, budna sam od 6:30, cetiri rucka sam mogla da spremim user posted image al danas je mini bubin dan za biranje rucka pa su na meniju spagete sa mlevenim mesom i krem corba od pecuraka, to gotovo za satak :)
Mini buba jos uvek doruckuje, evo vec 45 min... Kad bude jela kao svet ima da castim user posted image

Direktna veza do poruke: 443
11.11.2015 9:25:48   
wivern
Mili tako i treba da jede, a ne da guta na brzinu. Neka je bre neka uziva u jelu dete.
Ja cu krmenadle i krompir, to mi najbrze i najlakse.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 444
11.11.2015 9:30:35   
milicicak
Wiv, 45 min za pola przenice je previse a to obozava mozes da zamislis koliko joj treba za nesto sto bas i ne voli user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 445
11.11.2015 9:51:27   
wivern
Mogu, ja sam tako jela pola zivota user posted image
Uziva dete bre, vi to ne razumete user posted image Zato ce biti zgodnica samo takva, zna dete da mora da se zvace dobro.

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 446
11.11.2015 10:00:42   
Sanjica26 RR
Sat vremena i vise se jede kod T, a kad je nesto sto voli onda kao Mini Buba.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 447
11.11.2015 10:24:09   
Zemunka85
Dobro jutro i od mene.
"Praznik" pa smo kod kuce ceo dan. Sad cemo napolje a za posle smo se naoruzale plaestelinom, selotejpom u boji, plastelinom, lepkom, zvezdicama i stikerima .. pa cemo smisliti vec nesto....

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 448
11.11.2015 10:30:41   
Ana RR
Prelep dan user posted image mi ćemo malo u skitnju pa kod mojih na ručak user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 449
11.11.2015 10:41:23   
emicaa
Ovde danas oblačno,samo što kiša nije počela.I danas ostajemo u kući da još malo odležim a od sutra u normalu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here