|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
29.11.2015 7:32:19   
serpica
Dobro jutro user posted image evo ja ko padobranac da na brzinu s vama popijem kafu..
Dunjci vidi ovo,pisala sam nebrojeno puta,mozda se i secas,moj Toma je bio mnogo unazad za svoj uzrast,pored toga sto nije hodao,ustajao,puzio,nije se ni oslanjao na noge,kad ga drzis ispod misica on dize noge u vazduh. I naravno da nije pricao,nesto malo brbljao ali ni jedna smislnea rec sem mama i tata sve do pune dve godine.Pa cak i tada nismo uspeli da razvijemo neku komunikaciju i to je poso u vrtic racunala sam da ce uz decu da brze progovori. I onda od jednom,maltene za par dana on je pceo da spaja po dve reci,zatim po tri da bi sad eto mogli lepo da razgovaramo. Jos uvek to nije cisto ali ja sam zadovoljna. to se crtaca tice on je bio cesto ispred tv,gledao se baby tv,sad zna skoro sve pesmice na engleskom,peva ih na svoj nacin,ne treba preterivati sa crtacima ali ja mislim da to bas nema veze sa tim da li ce izvrsavati naloge ili ne. Nama se desi da se on zaigra nesto da ga zovvemo i zovemo a da se ne okrene uopste.
Bice to sve ok mali je on jos..user posted image
btw i Tara mi je bila takva pa takodje odjdnom progovorila..sad...ne mogu da je nateram da cuti.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1051
29.11.2015 8:41:55   
Anck Su Nmaun
Jutriic

Tare su sve takve user posted image I moja je dugo pricala nekim njenim jezikom vec sam se bila zabrinula , al kad je pocela da paruser posted image la sve je stigla. Eto sad lepo izgovara sve rezi nema tepanja i frljanja.

Jao kad vidim da su vec poceli ukrasi da se prodaju, pocelo kicenje pokusavam svaki dan da se oduperm da ne okitimo nasu jelkicu user posted image

Inace je svake god. okitim vec pocetkom dec. sledece nedelje verovatno user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1052
29.11.2015 9:16:19   
mali_mis
Jutro user posted image
Ajd sto su poceli ukrasi, nego pocele i petarde user posted image Juce sam se dva puta posteno odsekla.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1053
29.11.2015 9:30:31   
Kata90
Jutrouser posted image
Evo ja pijem kafu,kasnije idemo na rostilj....sad ne moram nista kuvatiuser posted image
I ja jedva cekam da okitim jelkuuser posted image ,tamo negde oko luce onda uglavnom.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1054
29.11.2015 9:33:21   
NadaR
Dobro jutroo :-)
Mi sami opet. Prvo dorucak ,pa ucenje pa bjezimo negdje iz kuce. Za sad je suncano.
Za rucak , pica, porodicna! :-D
Sinoc sam generalno oribala kičn , ne dam nikome tamo. :-D

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1055
29.11.2015 9:40:56   
emicaa
Hello,it's me user posted image
Kontam pravit američke palačinke da jedemo nešto a mrsko mi pokrenuti guzu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1056
29.11.2015 14:16:04   
milicicak
Ko sta pije, danas ja castim user posted image mm kupio cipele za pola sata bez ikakve drame jos sam u soku user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1057
29.11.2015 14:43:26   
mama krava
E, pa Mili to je baš za čast!!! Potpuno razumem tvoje ushićenje!!! Može tekila!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1058
29.11.2015 14:50:40   
milicicak
Milkice, izvoli
user posted image
A mogla bih i ja jednu user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1059
29.11.2015 14:53:23   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: serpica
Dunjci vidi ovo,pisala sam nebrojeno puta,mozda se i secas,moj Toma je bio mnogo unazad za svoj uzrast,pored toga sto nije hodao,ustajao,puzio,nije se ni oslanjao na noge,kad ga drzis ispod misica on dize noge u vazduh. I naravno da nije pricao,nesto malo brbljao ali ni jedna smislnea rec sem mama i tata sve do pune dve godine.Pa cak i tada nismo uspeli da razvijemo neku komunikaciju i to je poso u vrtic racunala sam da ce uz decu da brze progovori. I onda od jednom,maltene za par dana on je pceo da spaja po dve reci,zatim po tri da bi sad eto mogli lepo da razgovaramo. Jos uvek to nije cisto ali ja sam zadovoljna. to se crtaca tice on je bio cesto ispred tv,gledao se baby tv,sad zna skoro sve pesmice na engleskom,peva ih na svoj nacin,ne treba preterivati sa crtacima ali ja mislim da to bas nema veze sa tim da li ce izvrsavati naloge ili ne. Nama se desi da se on zaigra nesto da ga zovvemo i zovemo a da se ne okrene uopste.
btw i Tara mi je bila takva pa takodje odjdnom progovorila..sad...ne mogu da je nateram da cuti.

Šerpi, zovem te ovih dana user posted image user posted image

P.S. ja sam jedna isprepadana majka ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1060
29.11.2015 14:59:20   
milicicak
Dunja user posted image sve smo mi isprepadane majke... A svako dete ima svoj tempo kojim se razvija i postize odredjene stvari.
Videces, sve ce biti u redu user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1061
29.11.2015 15:10:07   
degu
Dunjči što se brineš? Pa većina dece propriča negde sa 2 godine. Sećam se deverova mala je sa godinu i po recitovala pesmice, ali stvarno, a sad da mi to neko priča, ja bih rekla Ala lažeš jer ne mogu da zamislim da T spoji 2 reči, a ne rečenicu da sastavlja. Samo ćeš odjednom početi da primećuješ kako sve razume, iako neće da ispuni naloge. Nemoj da ga porediš sa drugom decom, svako dete ima svoj tempo. Naravno slažem se da sa crtaćima ne treba preterivati, treba dete da učestvuje u komunikaciji i interakciji. Dok gledaju crtani kao da su hipnotisani i isključeni od svega. Ali mislim ni da mu pola sata dnevno crtanih filmova neće škoditi, pa nama je Maša spas. Uzmite slikovnice sa domaćim životinjama, pričajte mu, objašnjavajte kako koja životinja kaže, učite, igrajte se i biće to ok user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1062
29.11.2015 15:14:06   
dunja RR
Milicicak, Degu user posted image

A bejasmo na kontroli kod fizijatra pre 2 dana, i naša dr. (u Sokbanjskoj) uvek u isto vreme pregleda 3-oje dece, što je suer, jer prati i odnos, interakciju među njima, znači sve, ne samo motoriku. A sa nama dvoje blizanaca, mlađi od S 4 meseca, znate šta sve znaju, a S ništa. Oni hodaju, on ne (to me ni ne brine toliko), oni govore mama, tata, on ne (kaže on mama u poslednjih 14 dana, ali još nisam sigurna da je smisleno), oni idu na nošu, i ne samo to, već traže nošu sami. A S sedi i gleda ih, ko bubica mala, pritom je duplo veći od njih. Kada mu je dr. rekla papa, nije joj mahnuo, ali blizancima jeste, kada su izlazili. S ne pokazuje prstom, ne zna da doda predmet kada mu tražim "daj", već mi daje ruku (jer smo to ranije naučili) i nikako ne može da ukapira da treba da da predmet a ne ruku. Juče je konačno naučio da pokaže glavu. Sada radimo na ostalim delovima tela. Kada mu kažem dođi, ne razume."Idemo napolje" ne razume, jer ne hoda, pa samim tim nije ispratio taj ritual - odlazak po cipele, obačenje, jer ga mi oblačimo, i on obično tada vrišti, jer ne kapira da ide napolje ( a napolje obožava). Krenuli smo po doktorima, pa ću pisati ..

P.S. doktori kod kojih smo do sada bili kažu da kasni (neki su rekli, neki ni to), ali niko nije rekao ništa alarmantno, jer svi zaključuju da je veseo, prati sve, radoznao, gleda decu, ima kontakt očima, okreće se na ime. On je samo sa mnom i sa tatom, i verovatno mu fali stimulacije ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.11.2015 15:21:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1063
29.11.2015 15:21:33   
milicicak
Dunja, prvo i osnovno, NE UPOREDJUJ S sa drugom decom. Super sto ti blizanci sve to znaju ali oni imaju jedno drugo da uce i prepisuju.
Naravno da je dobro da vezbate i posavetujete se sa lekarima ali ja iskreno mislim da on nigde ne kasni. I normalno je da si zabrinuta i isprepadana.
Videces, sve ce biti dobro.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1064
29.11.2015 15:32:01   
emicaa
Dunja od moje kume bratičina je tri mjeseca starija od moje T a razlika izmedju njih je ogromna.Viktorije je prohodala sa godinu i po a T sa godinu i dva mjeseca,T melje za sve pare a V samo kaže tata,mama tetka.ali opet sve zna samo što je spora i lijena.
Mi sad ručali pa ćemo u šetnju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 1065
29.11.2015 15:55:27   
Trcosava
De i j da dodam da ne upoređuješ, a POSEBNO NIKAKO SA BLIZANCIMA!!!

Sećam se negde oko Aninog desetog mseca, pričam sa Sanji, kaže ihaaa one uveliko na noši. Meni vilica do poda.
Mame blizanaca su drugačije, Sanji ih posadi na noše ujutru i da po flašicu mleka i pred TV user posted image

I što kaže Mili, blizanci uče jedno od drugog. I većina blizanaca možda kaže mama i tata, ali zato kasnije uvek imaju neki svoj jezik.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1066
29.11.2015 16:08:50   
degu
Ma joj mame blizanaca, a i blizanci su čudo, svaka čast za te male blizance, al mi smo miljama daleko od noše. Meni je npr sasvim zadovoljavajuće to što ti on da ruku kad mu kažeš daj, znači da razume, nebitno što si ti mislila na igračku i ima veze to što je on samo sa vama, ja sebe uhvatim nekad da kad sam sama sa T ćutim umesto da joj stalno nešto pričam i objašnjavam, jer slabo od koga ima da čuje razgovor, jer ili sam ja sama s njom ili mm i za to vreme ja obično nešto radim, kuvam ili nešto a ona se igra. Jednom nedeljno je čuva baba i ona tad ima obavezu samo da bude s njom, ništa oko kuće, ni oko ručka, ja spremim i nama i T i tačno svaki put s babom nešto nuči jer joj se potpuno posveti. Samo rad s detetom i to je sve. A po slikama se vidi da je S jedan veseli i društveni dečak.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1067
29.11.2015 18:11:31   
serpica

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: serpica

Šerpi, zovem te ovih dana user posted image user posted image

P.S. ja sam jedna isprepadana majka ..

Dunjci kad god hoces imam jos svasta da ti ispricam da ne brines uzalud.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1068
29.11.2015 18:20:41   
mama krava
Dunja...noša!!!! Pa ovaj moj ako nauči do leta ja ću biti presrećna! Jbt kolko para dajemo na peteneee...treba mi još jedna tekila!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1069
29.11.2015 18:27:57   
serpica
MK samo kad je dete spremno i svesno za to nista na silu,ja nisam verovala da cemo tako brzo da skinemo pelene obzirom da nije hteo/znao da mi kaze kad mu se piski i nije odgovarao kad ga pitam,medjutim preskocili smo nosu odmah smo uzeli adapter za wc solju i tako je uspelo bilo je par dana svasta ali sam uspela sad zna da kaze hocu piskim i odmah trci u wc..
mislim da su nam deca tu istog uzrasta..pa probaj polako,jel ide u vrtic?

Direktna veza do poruke: 1070
29.11.2015 18:28:35   
milicicak
Milkice, izvoli user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1071
29.11.2015 18:54:01   
mama krava
Ma ide i sve zna, nego je on jedno govance. Dodje i kaze: mama pujjj, usro! I ode i legne na krevet da ga presvucemo. Ne trpi punu pelenu. A kad ga pitas za nosu on samo ponavljna...Nosa.... On ima 26 meseci. U vrticu sedi sa ostalima na nosi. Nekad uradi a nekad i ne. Mislim da nas zajebava.
Mili user posted image ...vazda si bila najbolja kelnerica!

< Poruku je uredio mama krava -- 29.11.2015 18:55:30 >

Direktna veza do poruke: 1072
29.11.2015 19:08:48   
emicaa
Zaova svoju curicu stavi na nošu i sjedi o dvadeset minuta ustane nema ništa i onda se upiški na pod ili rako negdje,a starije je oddore.Sve to zavisi od djeteta do djeteta.Moja recimo još ne zna iti iz čaše nego traži slamku user posted image
Odoh ja opet da jedem,ajd ćao user posted image

Direktna veza do poruke: 1073
29.11.2015 20:42:44   
milicicak
Mi svi gledamo Hobita user posted image mini buba navijala za Smauga, jedva smo joj objasnili da je on nevaljao zmaj i da nije dobar kao Bezubica user posted image
Grickamo kokce ali ja sam gladnaaa

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1074
29.11.2015 20:47:29   
dunja RR
Milicicak ćutiiii, nemam HBO user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here