|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
27.11.2015 8:56:13   
mamin mish
Joj boze tek sad stigoh da procitam post. Katastrofa. Nikad vise necu kuckati u busu dok stojim.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1001
27.11.2015 8:59:05   
Figaro88
Hvala puno mamin misu,celu noc sam jurila po internetu i sad sam zvala oca da ide da uradi sve ovo i da ode do advokata.Nadam se da cemo uspeti.Da li mozda znas da li jos uvek postoji mogucnost uknjizenja po hitnom postupku?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 1002
27.11.2015 9:09:19   
emicaa
Dobro jutro,ovo vrijeme me baca u depresiju,treba dočekati mart.Danas radim a pojma nemam kako da se okrenem,užasno se osjećam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1003
27.11.2015 9:36:00   
Modessty
Dobro jutro!!! user posted image
Figaro javljaj nam šta se dešava. Iskreno mislim da će sve biti ok.

Mi danas šefu slavimo rođendan. kupismo i prigodne poklone user posted image a malo ga i zezamo

Dan je bljak ali ja ne dozvoljavam da me to ponese. Neću da se nerviram danas. Petak je! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1004
27.11.2015 10:07:49   
mamin mish
Figaro ja ne znam odakle si ti, ali kod mene u sluzbi ako je predmet zaprimljen da nas vec naredni dan ide u rad ukoliko nema nekih smetnji tj. ako nema ne resenih predmeta ispred.
Reci mi odakle si?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1005
27.11.2015 10:42:06   
Leptiric123
Figaro ja se isto nadam da neće biti problema da će se rešiti situacijauser posted image

Direktna veza do poruke: 1006
27.11.2015 11:19:04   
Figaro88
Mamin misu hvala ti puno jos jednom,uradili smo tako kako si rekla,danas je dat ugovor da se uradi aneks i vec u ponedeljak mozemo da ga knjizimo.Na stanu ima teret ali su nam objasnili da to nije problem cim prodje knjizenje i da mogu da rade uknjizenje dan za dan.Ja sam iz Lazarevca.Tako da ne moramo vise da brinemo,bar ne toliko.Pao mi je kamen sa srca,nisam spavala uopste,ni jela,izludeli smo svi.Videla sam se i sa nekim od komsija i oni ce da rade isto.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1007
27.11.2015 12:07:36   
dejana007
IZVORNA PORUKA: Figaro88

Da li ima neko na forumu ko se bavi pravima?Danas smo obavesteni da ce izvrsitelji da dodju da popisu stan,zato sto se jos uvek vodi na agenciju a agencija je izgubila spor i sad popisuju imovinu za zaplenu.Mi imamo kupoprodajni ugovor,uredno overen u sudu,ali posto nismo uknjizili stan kazu nam da to ne vazi i da je nas stan i jos 11 drugih u zgradi vlasnistvo agencije i ide za zaplenu.Ujutru cemo otici do suda,do advokata,ali ja cu poludeti do ujutru.Ne mogu da verujem da se ovo desava,svaki savet sta i kako dalje bi mi znaciouser posted image

Uh nezgodna situacija. Moram da se nadovezem na ovu pricu svako ali svako bi trebao da placeve, kuce, stanove upise na svoje ime kako se ne bi desavalo ovo sto se desava. Pravo svojine je neprikosnoveno pravo koje se dokazuje uvidom u katastar nepokretnosti. sad posto se krenulo u izvrsenje nemoguce je izvrsiti promenu u katastru jer verovatno stoji tamo neka zabelezba, ali cim se to sredi sto pre uknjizite stan. Potrebna vam je dokumentacija (ugovor, resenje o nasledjivanju isl od prvog vlasnika stana do vas kao poslednjeg - ranije i dokaz da je placena kupoprodajna cena - kada je stan otkupljivan od drzavnih firmi).
Za tebe preporucujem da sa tim ugovorom, originalom ili overenom kopijom odes do izvrsitelja koji sprovodi izvrsenje i da istaknes prigovor da je to tvoja imovina a ne imovina te agencije i naravno dokaz da si isplatila cenu za stan. Da trazis da se izuzme iz izvrsenja tvoja imovina a ako slucajno nesto kazu da je isteo rok ti kazi da nisi bila blagovremeno obavestena o tome da je i tvoj stan predmet izvrsenja. Ako je proteklo 10 godina od kupovine stana i plus imas ugovor onda si stekla svojinu i zakonskim odrzajem i nema da brines. Ako ti je ovih dana stiglo to resenje o izvrsenju napisi prigovor i odnesi izvrsitelju sa sve dokazom o svojini i isplati tj uplatnicu o kupovini stana. I obavezno idi do katastra i pogledaj sta ce ti reci tj dal je upisano neko pravo treceg lica na tvom stanu, ako jeste pitaj ih sta bi mogla da podneses da se zatrazi brisanje prava treceg ili njihove zabelezbe i dso pre pokreni postupak uknjizenja. Uknjizenje nije vise od 12.000 din. Ja sam zavrsila sa uknjizenem stana i kuce i verujte to je jedini nacin da se zastiti imovina i da s njom moze da se raspolaze ( proda, pokloni, nasledi) . Ako treba jos nesto pitaj. Ili mi posalji preko privatne poruke broj parcele gde ti se nalazi stan, ili bar adresu da proverimo preko javnog pristupa katastru.

Ukrato ne brini - nisi uknjizena ali imas ugovor. Pretpostavljam da imas dokaz da si isplatila cenu za stan i da u njemu zivis 10 i vise godina. Ne mogu ti nista. Bar sam ja do sad tako ucila, a ti naravno pravac advokat, izvrsitelj i katasatr.

P.s

Ja malo zakasnila sa odgovorom :D

< Poruku je uredio dejana007 -- 27.11.2015 12:10:33 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1008
27.11.2015 15:15:49   
mamin mish
Figaro drago mi je da sam ti barem malo pomogla.
Dejana teorijski jeste tako kako kazes a sto se tice katastra brisanje zabelezbe treceg lica moze samo brisovnom dozvolom koju daje to lice ili sud. Uknjizba se moze izvrsiti i ukoliko postoji teret.

Ima li koga da skuva jedan caj?
Ja sad stigla kuci. Bila na nekoj sahrani smrzla se ko niko. Strasno!

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1009
27.11.2015 15:37:27   
dejana007
Afkorse. Nisam isla u detalje. Ali bolje da ode da pogleda i uputice je sta i kako. Be znam ceo postupak preko katastra kako ide.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 1010
27.11.2015 16:19:27   
emicaa
Ja došla da vas pozdravim.Bila na oslu pa išla kod sveki da napravim ručak,oprala veš i sad odmaram.Posle opet na posao a pojmam nemam kako ću pored svih onih mirisa user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1011
28.11.2015 8:49:38   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1012
28.11.2015 8:56:00   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro user posted image

Oooo je li to mogućeeeeeee!!!!

Miš nam kafu skuvala. Budeš li avatar promenila ''zgromiću te ja'' jer onda ne znam koji je koji miš user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1013
28.11.2015 9:13:16   
wivern
Dobar jutar, evo i mene na kafici.
Nadam se da će Figaro to završiti kako treba.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1014
28.11.2015 9:33:08   
Modessty
Dobro jutro! Ja na poslu. još nisam pila kafu pa treba i meni jedna
U podne idem s drugaricama ringerajkicama u kupovinu igračaka. Osećam da ćemo im rasturiti radnju user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1015
28.11.2015 10:01:12   
mamin mish
Jutro i od mene!
Dete otislo kod babe, mm radi a ja odmaram sama.
Treba da idem u nabavku za vikend a mrzi me. Napolju je bas user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1016
28.11.2015 12:32:32   
wivern
Ja se vratila sa pijace, a sad u nabavku u radnju. Popodne ću da se farbam i da zakucam krevet. Naspavah se danas ali me sad uhvatila kriza i opet mi se prispavalo :(. To je sve od ovog bzvz vremena.
Mod podseti me da napravim ukrase za jelku i čestitku za jasle. I nesrećni portfolio user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1017
28.11.2015 12:34:49   
Trcosava
Mi se fvratili sad da zdimim pa pa premestimo ono u spavaćoj.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1018
28.11.2015 14:16:44   
Figaro88
Hvala zene na podrsciuser posted image Sto je najgore nista nije reseno dok ne dobijemo vlasnicki list iz katastra ili oni srede taj dug,mada oni sinoc tvrde da je postignut dogovor i da ce za dve nedelje najkasnije biti skinut teret sa stana.Mi cemo u ponedeljak i do suda da pokusamo da predamo prigovor,ne verujem im uopste.Mi bez grejanja vec drugi dan,pukla neka cev ispred zgrade na podstanici,valjda ce je srediti do veceras.Samo neki promblemi,da mogu da odem negde na kraj sveta,po mogucstvu da je stalno toplo, i da ostanem zauvek nikad se ne bih vratila u ovu drzavu user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1019
28.11.2015 15:27:11   
vocicana
Kakva glupa situacija, od ovog stresa ce vam trebati vremena da se oporavite, Boze kakav shit!
Wiv user posted image
Emicee polako draga, nadam se da ces moci da izdrzis, razumem te po pitanju mirisa I svega, nadam se da ti u ovoj trudnoci nece biti lose.
Trco obozavam tvoj nacin izrazavanja raznih stanja, najvise mi se dopalo sto cete rasturiti radnju! user posted image sa igrackicama

< Poruku je uredio vocicana -- 28.11.2015 15:28:02 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1020
28.11.2015 17:29:46   
wivern
Voci user posted image
Ono sa igračkama je bila Mod user posted image a ne Trca.
Emice izdrži jos samo 7 meseci :))), šalu na stranu to je užasan osećaj i uopšte ti nije lako.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1021
28.11.2015 17:38:19   
Ivanka 75
imam cas sa devojcicim iz komsiluka a ja za rucak popila casu vina pa zaplicem li zaplicem jezikom samo tako user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1022
28.11.2015 17:46:31   
veselicaa
Gde ste zene?Kuvam neku corbicu,pisem neki zapisnik,kucam po kompu i cekam mm.Valjda se veceras vraca,otisao u Presevo opet juce ujutru.
A cita neku knjigu,S se blesavi,juce pao sneg pa svaki cas jure napolje a ja susim carape,odecu,jakne user posted image
Ivanka bice veselo na casu,pogotovo ako vezbate izgovor user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1023
28.11.2015 17:49:20   
vocicana
Jao Wiv tu sam pogresila moderatorku, a u trudnicama sam I trudnicu izmesala rekla sam Jole I Lisu user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1024
28.11.2015 17:54:27   
veselicaa
Voci lepo sto nam svracas u kafanu,pozovi i svoje drugarice user posted image .Ja sluzim i sokice i kolace,ne samo alkohol user posted image
Nego gledam u temi za sirupe koliko novih clanova imamo sa 1 objavom,imace Lesica i modovi dosta poslauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here