Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 7:53:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...evo mene na jutarnjoj kafi...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 7:56:19
|
|
|
|
Trcosava
|
vidi Emice kako sam bila dobra!!! Mišu, dajem ti brata. Možda zvuči blesavo ali meni je bolje. Prespavala sam noć i probudila se otpušenog nosa!!! Nisam još zdrava, ali sam barem odspavala.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 8:27:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Trco super da ti je bolje,od zapusenog nosa boli i glava,usi ma sve. Sto se tice med.brata meni ne treba,imam jednog Pijem kaficu,prvu najsladju evo i za vas
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 8:31:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh veselka, nije mi bolje samo sam prespavala otpušenog nosa. Evo sad je već začepljen i curi! A veliko hvala za kafičičiččičičicu mmmmm
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 8:33:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Ih bre steta,pokusaj neku inhalaciju. Dete mi u vrticu,drugo sada da budim da vezbamo srpski,juce dobila cistu 5 iz matematike.
< Poruku je uredio veselica -- 11.12.2015 8:35:49 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 8:55:54
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro u kafani. Ja jutros malo okasnila IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mene i nocu boli... Uzas, legnem sa migrenom, ustanem sa migrenom... Ovo potpisujem
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 8:56:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Moje veliko dete je u školi, a malo se iz ogradice dere mamamamamam mama mam mmmmmm mamamama Ne pomaže mi inhalacija.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 8:56:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel ti bolje mishu?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 9:05:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Bas mi se spava, a deca sу do sad spavala. T nije imao ko da vodi u vrtic, jer je mm na putu. Kad se vratim iz skole kitimo jelku.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 9:08:06
|
|
|
|
mamin mish
|
Imam osecaj da mi je glava kao dzinovska bundeva. A u njoj tutnjaju bubnjevi. Nego da vise ne mracim temu. Danas je petak.
< Poruku je uredio mamin mish -- 11.12.2015 9:09:28 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 9:16:46
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo da te unuk nije već posjetio pa si ozdravila Spavala sam do pola 9,kad mama ode gotovo i moje spavanje
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 9:26:43
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro ! Hvala Veselice za kafu ! I mene izgleda hvata neka viroza,kreće nos...samo mi još to fali.. Da,ide vikend,a onda u ponedeljak naš koncertić muz.zabavišta.Juče na probi deca su mi bila super ! Mishu,žao mi je što migrena ne prolazi. Trća je izgleda bila najbolja ove godine,čim prima ranije posete Deda mrazovog unuka
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 9:45:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro sanjala sam neke nebuloze, bolucka me glava, sad ce to da sredi kafa.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 9:52:28
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro zene.....kako ste? Vidim ima bolesnih,meni je inhalacija najvise pomogla caj od kamilice. Brzo ozdravljenje. Ja kako sam se porečkala sa mm,na distanci smo već par dana, neznam dokle ce ovako trajati bas je bzv.ali morala sam reći sto mi smeta i sad se on oseca uvredjenim ma zabole me. I tako,sve drugo po starom.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 10:02:00
|
|
|
|
nata11
|
I ja Sanjala da se krstim i organizujem proslavu a vec sam krstena
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 10:20:19
|
|
|
|
bubulence
|
Dobar dan zene... nisam stigla sinoc da se javim, bio mi unuk od deda mraza . Moje veliko dete u vrticu, malo spava... a ja pijem kafu u tisini i stipam se jer mi se cini da sanjam
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 10:24:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Unuka od deda mraza I ja sanjala neku proslavu...valjda u praznicnom duhu...idem da smutim topli nesic i da mozgam sta cu za rucak..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 11:10:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Jao Bubo nadrljala si ga sad buhahahaha Jesi igrala tetris sa unukom od DM? Jednu specijalnu pesmu imam za tebe, a sve u prazničnom duhu sad ću je turim hahahahahahahahahahah
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 11:15:13
|
|
|
|
bubulence
|
Booozeee Trco pa tetris je moja omiljena igrica. Naravno da smo igrali . Ajde da vidom sta imas za mene , dokrajci me
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 11:17:08
|
|
|
|
Trcosava
|
E zeznula sam se oko naslova, ali znala sam da ima veze i sa tetrisom, ovom otpadaju hahahahahahahahahahh on ti ih ostavi da se zabavljaš i kad ode (jao sine pa ovo je bolje i od peškira hahahahahahaha)
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 12:09:09
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan žene.. Eh da mi je sad neki drvoseca, nikakvi unuci od DM Ja i dalje slinava i kašljem kao tuberan, ali bitno da mi dr rekla da mi nije ništa. Osim alergije. Još sutra pa slobodan dan, juhuuu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 12:14:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki, pade mi tvoj post kao kec na jedan'est ahahaha I da, potpuno se slažem sa tekstom ispod hahahahahahahah screen shot windows
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 13:06:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bar dan! Ja resila da polako pocnemo da ukrasavanjem za vikend☺ Grane, trake i tako to a jelka sledeci vikend, sve polako....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 13:19:26
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Trćo ovo mi djeluje sva kao šaka jada,a možda samo imaju velike šake A ja i dalje čekam svog Adama Ja sam počela sanjati nebuloze,noćas sam recimo išla na dejt sa nekim vojnikom,vidjela sam mu i facu čak.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 13:22:00
|
|
|
|
mamin mish
|
Jao Trco pa opet golaci. Ivanka ja ne mogu sa docekam da krenemo sa ukrasavanjem. Ja sutra sijem T kostim za maskembal. Joce dete da bude crvenkapa.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.