Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 13.12.2015 21:37:20
|
|
|
|
branki*
|
Milicicak,jeste to kupili kfevet za taru ?
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 13.12.2015 21:41:58
|
|
|
|
milicicak
|
Jesmo, konacno, posle vise meseci pregovora sad je u procesu pravljenja. Jedva cekam da vidim kako ce sve u kompletu da izgleda
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 7:24:53
|
|
|
|
17 joka
|
Jutro drugari mi u subotu dosli kod mojih tu cemo biti duze vreme MM i tata rade ja sa mamom sedim i uzivamo, ovih dana cemo spremati oko slave ali cu sad redovno da se druzim sa vama
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 8:34:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Ispratila dete u vrtic sad da sredim nesto po kuci,spremim dorucak pa kafica.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 8:41:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zavrsavam pasulj...kafa pri kraju..i odoh da odremam jos malo A onda odoh da trazim krila za moje vile,.... sutra maskenbal u vrticu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 8:43:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja sam sinoć u 9 zaspala,opet mi je bilo loše. rekla bih da je vani dobro hladno,mraz se bijeli.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 9:55:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Sanjala sam da sam zensko, ali imam jajca I ako se gola tusiram, da ce doci neki smesni zmaj da mi pojede jajca Necu vise nikad da pijem crno pivo pred spavanje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 10:48:34
|
|
|
|
branki*
|
Misu,sta ti sanjas Ajde,kuvajte kafu,da ispijem,pa begam!vodim b opet na cas,a vec smo bili jutros u 8.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 11:26:15
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Jutro Sanjala sam da sam zensko, ali imam jajca I ako se gola tusiram, da ce doci neki smesni zmaj da mi pojede jajca Necu vise nikad da pijem crno pivo pred spavanje. Hahahha Ajde vreme za drugu kaficu
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 11:28:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Jutro Sanjala sam da sam zensko, ali imam jajca I ako se gola tusiram, da ce doci neki smesni zmaj da mi pojede jajca Necu vise nikad da pijem crno pivo pred spavanje. ha ha ha haaaa jaoooo najludja si!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 11:33:23
|
|
|
|
emicaa
|
Mišu kraljice Ja radila,sad došla kući a brzo će i mm pa da ručamo,dobro sam gladna.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:23:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Misu ahahhaha kakav san Gde ste zene,prazna nam kafana danas. Ja ceo dan radila,sada tek malo sela.Sutra savet roditelja,menjaju mesto gde ce deca ici na ekskurziju. Emice jel ti bolje,imas mucnine jel da?
< Poruku je uredio veselica -- 14.12.2015 17:24:11 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:25:03
|
|
|
|
wivern
|
Ahahaha Mišu dobro me nasmeja Nego, jel ovo počela još neka nagradna igra, forum nam je napokon zaživeo
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:26:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahah Wiv jeste,jeste ali na lajkove ne na kuckanje
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:31:25
|
|
|
|
milicicak
|
De ste zene? Meni danas ceo dan prosao u ne verujem da se ovo desava situacijama... Jedva cekam da se zavrsi... Misu, bas si me nasmejala
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:39:26
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,zene!ako ja ostanem normalna,bice dobro!ludim od ovog mog deteta!ali,da ne kvarim zurku...boka sisa,da je uspavam,pa da izvedem b na ljuljaske ispred zgrade da se malo istrci i izluduje,mozfa bude bolji posle toga.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:43:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki kada je ovako vreme hladno,sva deca polude u kuci.I ove moje su bas nemirne,stalno ih animiram necim. Procitala Trcinu poruku u novogodisnjim zeljama i smejem se kao luda
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:50:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ja pravim štrudlu,nešto mi pade na pamer. Veselice i dalje usto,napijem se voda,recimo pola čaše i povratim a uz to sad mi i pritisak stalno pada.Nikako da ga podignem i rako vrtim se u krug.Od sutra 10 sedmica
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:53:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Imala sam i ja taj problem,rucam popijem gutljaj vode i sve povratim.Uzasan osecaj ali procice. Bravo za 10 nedelju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 17:59:28
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice i ja se nadam,bar da mi se pritisak stabilizuje a ostalo mi je bilo i u prvoj tako. Čitam sad novogodišnje željice,malo sam i glasala i imam poruku za Trću,ja bih jednog izdepiliranog djeda mraza,ne mora biti izdepiliraniji od mene ali bar da nije dlakav kao vukodlak
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 18:02:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice da glasas nego sta,ja osim vas sa rr mozda imam jos 5 prijatelja koja ce da glasaju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 18:11:01
|
|
|
|
wivern
|
Hihihi, kakvo je ovo dodvoravanje za glasanje Lepa nagrada, nema šta. Svaka čast za RR i sponzora. Ja u banci čekam red da poplacam ostatak računa. Užas koja gužva. A nijednog drvosece medju klijentima
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 18:16:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv gde bre dodvoravanje,stvarno imam malo vise od 100 prijatelja a polovina nema pojma sta je forum. Au kakva je to guzva ako imas vreme i za kucckanje,ja retko placam racune,trudim se da izbegnem.Jos ako odem u postu sa S pa krenu pitanja:"A zasto placamo total tv? Kako to da je ovde manje guzva? A zasto cekamo? Pitaj jel mi baka poslala opet paket?" a ljudi me samo gledaju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 18:20:48
|
|
|
|
wivern
|
Ne pitaj koja gužva. A još kad ja stignem na red sa mojom gomilom ljudi će me preklinjati
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 18:30:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Da ja lepo popijem jos jednu kafu, dok moje dete skace i peva ispred tv.
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?