Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 19:18:22
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja kestenje prvo prokuvam,pa ispecem u rerni,ali svaki put vise od pola bude pokvareno.A sad ih nigde nismo ni nasli,moram da pitam u maxiju da li im stizu...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 19:37:06
|
|
|
|
vocicana
|
Bas bi jela kestenje, bas! Otkada nisam! Boze stvarno sam curka, toliko jednostavno a toliko lepih stvari ima za spremiti, a ja nista. Za rucak cu sutra skusu I krompir salatu, a mogla bi se kasnije zanimati kestenjem.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 20:29:36
|
|
|
|
emicaa
|
Nešto vas slabo ima,gdje ste se razbježale.Ni golotinje ni pića
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 20:32:26
|
|
|
|
branki*
|
Znaci,ne pamtim kad sam poslednji put jela peceno kestenje,mozda kad sam bila studentkinja,pa kopavali kod cike sto prodaje na ulici u fiseku!a,obozavam ga! Ja sam tu...internet me nesto zeza,pa me mrzi da pisem..
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 20:37:43
|
|
|
|
eca89
|
Evo me da se cekiram !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 20:53:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Probali smo i u rernu i da ih prvo kuvamo, ali ako kestenje ne valja ni jedan način nije dobar. Sad smo u maxiju kupili fenomenalno kestenje, ma ne mogu vam opisati. Ne znam da li mi se ikada desilo da ni jedan jedini kesten ne bude ok, nebitno da li ih sami pekli ili kupili pečene. Moramo opet do maxija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 21:51:20
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja sam od tebe procitala danas i kupila u Maksiju. Bogom se kunem da NI JEDAN JEDINI nije valjao, a ja sam zapela i SVE proverila. Tuga ... Jos su ocajno ispali, sve i da su dobri, bili su tvrdi i zilavi.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 17.12.2015 22:54:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,slabo vas ima ovde? Ja danas ceo dan bila van kuce,vodila i S sa sobom,kupovala,imala dosta posla,kada sam stigla kuci,ucila sa A,sredila malo kucu,rucali nesto na brzinu,muz ode u trecu.Pila malopre kafu sa jetrvom,deca spavaju,ja kuckam neke mejlove. Ima neko pice da posluzi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 0:08:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja kao po običaju dođem da zatvorim kafanu, tj. dođem kada nikoga više nema ali nema veze,pijuckam čaj i polako se spremam za krevet
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 5:10:05
|
|
|
|
17 joka
|
Dobro jutro ja evo pijem kaficu ustala sam u pola pet danas puno posla a vec sam umorna od juce ubi me ovo sumorno i hladno vreme
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 7:33:53
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,zene! Ovde probija sunce,konacno nema maglustine! Skuvala kafu upravo,ajte!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 7:40:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 7:41:54
|
|
|
|
tekilica
|
Dobro jutro :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 7:48:02
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro Kafa se vec pije.Boli me vrat ne mogu da okrenem glavu na desnu stranu bez bolova,grozno. Vidim pisale ste o kestenju,ja ga obozavam.Ja sam kupila na pijaci, i prvo malo obarila u vodi i onda pekla u rerni,super mi je ispalo.Nisam nikad kupovala u marketima,pa ne znam kakvo je.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 9:00:36
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro. Evo i ja pijem kaficu. Danas sam ostala kuci. Pa cu da spremam i uvece da ukrasavamo i kucu i jelku.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 9:07:03
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,samo da vas ozdravim,spremam se za posao.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 9:10:47
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro zene ,dajte nwku kafu,ne znam zasto ali na oci ne vidim...a moze i nekog drvosecu usput,trcooooooooo!!!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 10:04:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahahahahahahahaha jel da, drvoseča sad dobar? Sa telefona sam, teško da će koji drvoseča da padne. Kafu ovu našu ti služim ovaj put
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 10:19:16
|
|
|
|
adulence
|
ok oprastam ti ovaj put moze samo kafica...dete se probudilo,sikio i sada slusamo muzikicu...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 10:26:44
|
|
|
|
jekiki
|
Zanimljiva vam zurka ovde, mogla bih ja cesce gostovati Adulence ajde na kafu i toplu cokoladu , pa sta ti vise prija, a mogu i ostale da se pridruze
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 11:17:57
|
|
|
|
adulence
|
eh jekiki rado,ali mi ovaj mali slinavac...ali drzim se dogovora i lepog vremena....mi bili samo do prodavnice,sad kad zaspi odoh da perem kosu ostala sam ez sampona...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 11:20:47
|
|
|
|
emicaa
|
izvolite kaficu i od mene,ja došla sa posla pa sad prilegla da mi se smiri ova oluja u želudcu ali ništa od toga,trebam i veš prati danas.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 11:25:47
|
|
|
|
mila83
|
Mogla bi druga kafa od jutros,hvala Emice.meni je T ustala upravo i eno vec ronda po sobi. Odoh raditi,svratim posle ,kad bude nekih drvoseca tu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 11:32:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Probudio se i moj pundravac. Veš sam jedan stavila da se pere, kad završi mašina moram još jedan da uključim, moram Ani da operem skafander, tj pantalone i jaknu da ima u čemu da kliza u nedelju. Da obesim iznad peći da se što pre osuši. I sudove sam sredila. Kod nas sunce ali zima u pm, sa malim ćemo i danas u kući biti. Sutra već akcija kreće.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 18.12.2015 12:36:21
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan. Ja na pauzi, oči mi se sklapaju koliko mi se spava. Jutros smo do 2 bili na institutu za majku i dete a ustala sam u 6 za posao. Huh. Kestenje sada ne valja jer je dugo stajalo u dzakovima ili gajbicama i crvljivo je. A inače ih ja samo zasecem, properem i stavim u dry cooker na ringlu. Budu savršeni.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.