Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 15:40:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Lele,ovo nije zurka,nego bolnicku karantin,svi bolesni da sto pree ozdravite svi!!! Lujko
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 16:26:16
|
|
|
|
vikiveki
|
izgleda sam i ja u tom bolničkom karantinu,em šmrcam,em me od jutros pokočilo jedva sam ustala...a još malo treba da idem na slavu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 16:32:16
|
|
|
|
branki*
|
Eto,i ti vikiveki,kazem ja.da ozdravite brzo! Ja bih samo spavala,smlatilo me ovo vreme.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 16:48:37
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Treba jedan debeli minus da pobije ta i sad se svi pravite da ovo nisam ja pisala Znas da ja mrzim zimu ali si nacisto u pravu. Ovo vreme je idealno za viruscine i druga Zene znam ja sta ste vi pisale ali mi je bilo logicno da to cujem i od dr. Ipak se vracamo na ono da je najbolje leciti se preko foruma jer nam je vecina dr nesposobna. Auu kako mi se spava, jedva drzim glavu na ramenima. Za dva dana sam spavala 7 sati. A M kao navijen, trtlja,pici po stanu. Branki izgleda da ce se januarska tema zvati kaRRantin
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 17:31:58
|
|
|
|
emicaa
|
Kuc kuc,ima li koga.Mi šetale više od sat vremena,naravno ja nisam imala kapu pa me uši zabolile.Sad pravim Dori večericu a sebi ću naručit picu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 17:36:22
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam jos juce pisala da me boli vrat,danas jos vise,desna strana,pa cak malo i rame... izgleda si u pravu za karantin Branki ..mozda bi neko kuvano vince pomoglo?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 17:41:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Kuc kuc,ima li koga.Mi šetale više od sat vremena,naravno ja nisam imala kapu pa me uši zabolile.Sad pravim Dori večericu a sebi ću naručit picu ih ti si sva blesava Wiki, znam da sam u pravu ali koliko vi znaju da mrzim zimu i sve što ide uz nju, zato dodah ono da zanemare ko je pisao Mi oktitili jelku, Anči sva srećna. Ja sad sa mm idem da lepim opet ono što mi noćas popadalo sa zida
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 17:50:20
|
|
|
|
emicaa
|
Šta ću Trćo kad ona ne voli picu,dala bih i njoj djete mi više voli zdravu hranu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 18:09:33
|
|
|
|
wivern
|
Emice na koga ti je Dora kad ne jede picu?
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 18:25:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh sad se i meni jede pica, ali naručena. Samo stvarno Emice, prosto mi neverovatno da dete ne voli picu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 18:50:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zenske,vidim prehladjenih ima dosta,da brzo ozdravite pogotovo klinci Malopre dosla sa slave,bili kod zaove,napolje pada kisa,hladno je dosta,Ova moja deca poludela skroz,uzela plastelin,igracke ma svasta rasterala po kuci,izgleda im dosadno. Wiv pisala sam ja o nesposobnim dr,prosle godine odem sa S kod doktora,neki mlad,ona kaslje,laringitis,on stao misli se pa jos pita kako bese ona inhalacija,ja kazem pulmikort,on odgovara,da,da,pa posle opet kako se bese zovu one kapi za nos na O ja rekoh Olynth on kaze:e bas te Mislim se,koji idiot,strasno.
< Poruku je uredio veselica -- 19.12.2015 18:53:59 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 18:54:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Ni moje dete ne voli picu. A ni palačinke. Pa gde to ima? Mm ode kod kumova na slavu a Maki i ja u karantinu, šmrc
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:04:04
|
|
|
|
wivern
|
Anci i mi smo u karantinu , ni mi ne odosmo na slavu danas. Veselice najbolje da ostave recepte i pečate u ambulantama pa ćemo mi samo sve upisivati. Po potrebi.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:13:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv pa to,ja sam shvatila sta odgovara mojoj deci kada su prehladjena,sta im pomaze i trudim se da ih ne vodim kada nisu mnogo prehladjene.A jos kada im trazis da urade ks zbog ab,ili pitas koji probiotik uz ab,a oni u cudu zasto tako,mislim idu li oni u korak sa vremenom,to je odavno praksa kod normalnih doktora. Nego mi tu nista da promenimo ne mozemo,mnoge stvari sami naucimo i od prijatelja i rodjaka koji imaju decu,a pogotovo ovako na forumima.A tek sto doktori ne vole kada im kazes da si nesto naucila ili procitala na netu,automatski si neobrazovana i glupa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:16:05
|
|
|
|
wivern
|
Nemam više komentara za njih, nego hoćemo li nešto popiti. Slava je ipak
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:19:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajde kazite sta zelite,sluzim pica po zelji
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:19:57
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv pojma nemam na koga je ali neće pa neće,ali zato palačinke obožava,čim vidi da nosim bilo kakvu tavu kaže mama pravi činke Ja se dobro oljutih,uh baš mi je godila,još da ju je ovaj batica isjekao da ne moram ja bio bi još divniji
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:30:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hoce neko palacinke? Pravim upravo! a torta za rodjus ovaj džubilarni
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.12.2015 19:32:55 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:34:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Za pocetak: Somersbi je uvek hit ovde pa izvolite: O Ivanka hvala za tortu i palacinke,srecan i ovde rodjendan
< Poruku je uredio veselica -- 19.12.2015 19:35:44 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:50:50
|
|
|
|
lesica
|
Helou, helou! Bolje da se vratite/mo piću i iću, od pominjanja ovih boleština i karantina nema vajde ( mi još svi na dijeti... unakaženi od stomačnog) Šta se raddi drage moje, nije da ne čitam i da nisam u toku, nego eto, red je da priupitam
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 19:58:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vidim da je bolest zauzela svoje mesto Kuc kuc mi zasad zdravi... Da vas sve brzo prodje... Mm zauzeo komp ima dve nedelje pa ne stizem da pisem, a da pisem sa tel nemam vremena. I sad mi dete otkaza cas popodne pa uhvatih da napravim palacinke za veceru nismo ih odavno jeli, a vi znate da je nama petak - palacinkasti dan, danas je subota a ko gleda u dane...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:01:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uuuhh i ja se pridruzujem od jutros me grebe grlo i slinim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:09:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ih veselice pa daj nešto i za trudnicu,ja sam jedna od onih finih što ne piju u trudnoći
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:12:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao nemoj danas sam popila na slavi pola case vina... tako me povuklo... jooos jjosssss
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:13:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice izvoli,sve za moju lepu trudnicu A i neki mafin
< Poruku je uredio veselica -- 19.12.2015 20:14:29 >
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.