Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:35:02
|
|
|
|
emicaa
|
Mili ja mislim da bi mnoge od nas khm khm na plaži
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:36:16
|
|
|
|
branki*
|
Vidim,opet alkoholiste Ja strpala moje u krevet,pa pijuckam sangriju,i mi cigani imamo dusu! Bili mi brat i snaja,lepo proslo vece ...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:37:23
|
|
|
|
nata11
|
Juuu ala pijete ccc Ja smuckala toplu cokoladuu
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:38:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Vidi nje, ona nas proziva što virtuelno pijemo, a ona ga cepa uživo!!! Khm znate, a ne bi pravi khm khm - pesak nezgodna stvar, a khm khm je lepljiva stvar Odo da izmazim starije dete. Malo pre je bacila dve pegle u kuhinji. Malo falilo da i mm baci jednu. QQ on ima tako osetljiv nos... Ja sam bre definitivno drvo, ili možda kamen Konobar, daj još jednu turu!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:39:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja bih toplu cokoladu. Ususkala sam se i citam.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:42:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Trco izvoli: A evo i za Sanjicu:
< Poruku je uredio veselica -- 6.12.2015 20:45:21 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:43:17
|
|
|
|
branki*
|
Trco,ti si celik,nesalomiva Vece mi je omiljeni deo dana,kad ih potrpam sve u krevet i ostanem sama sa sobom.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:49:25
|
|
|
|
eca89
|
Branki, pa zar i sveki u krevet ? A, joj zene o cemu vi o khm, khm i to jos na plazi, opasne ste!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:51:38
|
|
|
|
branki*
|
Eco,i sveki ona je zena u godinama,mora rano da legne,kuburi sa pritiskom
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:54:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Tooo Veselice!!! Vala Branki, da znaš da i ja mnogo volem veče. Potrpam sve u krevet i sad da li gledam TV ili se khm khm ili bilo šta. Samo da spustim guzicu. I bre JBT kako bre ne smršam kad ne sedam, ne jedem....
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 20:54:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O hvala Veselice
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 21:24:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki i ja volim da uvece budem na miru bar sat vremena.A pre neko vece deca se taman uspavala,ja sela sa grickalicama i ogromnim pakovanjem napolitanki i samo sto usla na rr sa telefona kad eto ti mm.Naravno nista od mira i tisine,daj da jede,odmah pusti neke gluposti na tv-u.Ali sada kuva vino pa mogu da mu progledam kroz prste
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 21:39:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ma meni za potrebe khm nije problem i odić guzucu samo što sam sad kilava pa i mm ispašta
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 22:06:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece! Vidim piju se kokteli i tekile. Vece je i moje omiljeno vreme. Jedino vreme kad je tisina u kuci. Mada u posledje vreme izgleda ja prva zaspim dok uspavljujem T.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 22:17:15
|
|
|
|
milicicak
|
Jedva uspavah ovo moje cudo :) a veliko dete se uspavalo dok sam uspavljivala malo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 22:18:33
|
|
|
|
Kata90
|
Gde ste,opet pijete cccc i ja cu onda koju turu,pa da spavam na miru... Ja vec tri noci ne spavam redovno mali se probudi oko 3h i nece da zaspe do 5-6 h... Raste nam dolnja druga jedinica zub,drugo je sve uredu.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 22:20:13
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Veselice, a šta ću ja? Meni se sviđa ideja o tom khm khm, pa sad da li je on d bič ili nije, ali stomak do zuba. Dobro veče svima. Joj, koliko se meni ide u kafanu. Neku na Gardošu npr.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 6.12.2015 22:21:28 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 22:21:51
|
|
|
|
amdn
|
pozz mame, evo tek sam se sad ulogovala a tek mi preostaje spremanje za sutra, Ju se uspavao za sekun, nije spavao popodne i jedva da je docekao krevet, ja ceo vikend iskoristila za sredjivanje stana, sad oprala kosu i pijem pivce sa mm, ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 6.12.2015 23:05:22
|
|
|
|
Leptiric123
|
Amdn citirala bih te sve, osim ovo da mi je dete zaspalo za sekund Cekam da prodje 15 min od kad sam namazala masku da mogu da napravim neki pokret lica i srknem čaj pa na feniranje, peglanje i td
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 7.12.2015 6:46:08
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro. Ja samo da mahnem dok zurim na posao.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 7.12.2015 6:51:23
|
|
|
|
branki*
|
Ajd,ajd,ti misu,po' itaj ja ustala,leskarim jos malo,prija nenormalno..
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 7.12.2015 8:35:46
|
|
|
|
emicaa
|
Jutrooo,čekam da progledam na oči pa da se spremam na osao,mislila sam uhvatit voz u pola 10. Kad se vratim kuvam kafu,nisam dugo.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 7.12.2015 8:57:51
|
|
|
|
mamin mish
|
Smirila mi se zurka na poslu pa sam nasla vremena i da skuvam kafu. Izvolte
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 7.12.2015 9:02:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 7.12.2015 9:04:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Pijem kafu,dete u vrticu,starije spava jos malo da je budim.Magla se ne dize bas je dosadna vise. Zene ako vas ne mrzi glasajte za nas koje smo ye prijavile u temi Herbiko,ima dosta nas kafanskih zena
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?