|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.4.2016 17:43:48   
aleksandrici
Hvala Vam punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
13.4.2016 15:11:48   
Kruna
U 15-oj godini mi je dijangnostikovan seborejicni dermatitis (u predelu lica,tacnije oko nosa,delimicno na obarazima I na obrvama),sa kojim se borim skoro 10 godina.Na zalost, imam genetiku seborejicnog dermatitisa,odnosno nasledila sam bolest sa oceve strane,prosto kod svakog clana nase porodice je zastupljen u manjoj ili vecoj meri. Ne postoje mast,krema,losion koje nisam probala,ispirala razlicitim rastvorima,koristila sam cak I kortikosteroide ,koje su mi doktori prepisivali ,bez da me upute u njihovu stetnost po kozu,narocito jer je lice u pitanju . Kada sam odrasla I bolje se upoznala sa svojim problemom,pocela sam da istrazujem u nadi da cu pronaci kremu koju cu moci svakodnevno da koristim na licu,koja ce biti lagane strukture,na bazi bilja I bez stetnih kortikosteroida.I prosle godine sam sasvim slucajno naletela na reklamu u novinama za CortinaT i uz konsultaciju svog dermatologa pocela sam sa primenom.Mogu da kazem da sam vec nakon prvog nanosenju osetila promenu. Naime,koza lica mi je postala nekako svezija,nisam vise osecala svrab I peckanje u podrucju gde mi se obicno pojavljuju crvenilo I dosadni svrab. Posle 5 dana koriscenja moja koza je bila obnovljena kao nikada do sada,crvenilo se povuklo,nije vise bilo perutanja ni otvorenih,vlaznih ranica.Kremu sam pocela da koristim na celom licu,ujutru I uvece,posto inace imam suvu kozu I prezadovoljna sam. CortinaT koristim I na laktovima I kolenima,gde mi je koza bila suva I perutala se,sada je mnogo meksa.S obzirom da sam strucni saradnik - pedagog,u stalnom sam kontaku sa decom I uvek primetim one koji imaju ekceme,tako da sam roditeljima preporucila CortinaT i slobodno mogu da kazem da je svakom detetu pomoglo da ublazi uporni ekcem .Na kraju,mozda ne toliko bitno,ali I cena ove kreme je jako pristojna za nase uslove,desavalo mi se da sam pojedine kreme koje sam koristila u borbi sa dermatitisom placala dvostruko vise,a ucinak je bio nikakav.

CortinaT- krema sa najboljim ucinkom u borbi protiv ekema I dermatitisa 

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
14.4.2016 18:04:10   
nikiteki
Meni se na rukama sada pojavio ekcem sigurno od sudomila malo se povuče pa opet i stalno me svrbi

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
26.4.2016 9:27:55   
Jelena Jovana
Nase iskustvo sto se tice kreme CortinaT je i vise nego odlicno. imam bebu od 7 meseci, pre 2 nedelje smo bili na kontroli u NS-u kod alergologa posto je sklon alergijama i posto su mu se pojavili kao "pecati" doktorica nam je preporucila tu kremu. Stavljam mu direktnio na te promene i za ove 2 nedelje povuklo se.A osim toga sto krema pomaze veoma lepo i mirise. Moje preporuke user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
26.4.2016 9:34:05   
Jelena Jovana
user posted image

Evo i nasa slika :)

(odgovor članu Jelena Jovana)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.4.2016 20:55:33   
nensifensi
Stigao nam kortinat,hvala puno!

< Poruku je uredio branki RR -- 28.4.2016 20:57:30 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.4.2016 0:24:39   
aleksandrici
Dobila sam svoju CortinaT kremu.Hvala Vam puno !Već sam pričala o tome ali imam na pojedinim delovima glave perut i sebore.Odmah sam namazala i ne mogu da verujem da se svrab nestane vrlo brzo.Oduševljena sam ,hvala Vam puno što ste mene izabrali !Bravo za Rinreraju ,sponzore i Vas koji neumorno radite !user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 4.5.2016 23:41:52 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.4.2016 15:25:49   
Maraj
stigla i meni user posted image
hvsls puuno jos jednom

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.4.2016 21:12:03   
Tajčica
Mi smo prezadovoljni CortinaTkremom. Crvenilo resava brzinski, posle nekoliko mazanja. Kao i hrapavu kozu na mestu crvenila.
Krema se lako razmazuje, lepo mirisse, cena je ok, nasa preporuka!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.4.2016 22:24:31   
brbljivko
CortinaT krem je neizostavni činilac naše kozmetike, i to porodične.
Za njega sam čula u porodilištu prvi put, kada mi je pedijatar prilikom pregleda pred izlazak, savetovao da bebu mažemo Cortinatom iz razloga što je beba atopijske konstitucije i tada je imao vrlo suvu kožu.
I zaista, nakon svakog kupanja mazala sam mu cortinat i vrlo brzo su se ti delovi kože, pogotovo na pregibima koji su bili isušeni i ispucali, oporavili. Kada nam se prvi ekcem na licu pojavio, nakon par dana redovnim mazanjem se brzo i povukao.
Ekcem kao takav je u međuvremenu počeo da se javlja češće, sa svakim padom imuniteta da li zbog prehladice ili rasta zuba, međutim zaista bez imalo preuveličavanja brzo ga rešimo ovom divnom kremom.
Moram da napomenem da smo i mi odrasli krenuli da ga mažemo u situacijama nekog osipa, meni jako znači nakon ujeda komarca, obzirom da sam alergična, mesto ujeda jako zna da mi bukne. ali se brzo smiri kada namažem Cortinat.
Ono što mi je fantastično, je to što je prirodnog sastava, samim tim sme da se maže i oko ustiju, što je izuzetno važno kad su male bebe u pitanju. A predivni miris neću ni da pominjem.

(odgovor članu Tajčica)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.4.2016 22:30:10   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2016 23:28:54 >

(odgovor članu brbljivko)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.5.2016 10:30:12   
branki*
moj sin maltene od rodjenja ima problem sa ekcemom,i to prilicno veliki.stalno mora da neguje kozu jer je jako suva,a ekcem ide do one najgore faze kad se stvaraju ranice koje krvare i kraste.
kod kortinata mi se najvise dopada to sto se lepo razmazuje,nije gust,koza ga bas lepo upije i ne mora puno kreme da se stavlja i ogroooman plus je sto ne sadrzi kortikosteroide,nego je prirodan sto je od izuzetnog znacaja,obzirom da ovakva koza mora svakodnevno da se macka kremom.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.5.2016 15:52:56   
marketing RR
Dragi naši,

Najpre želimo da vam se zahvalimo na iskustvima koje pišete u ovoj temi. Drago nam je da su iskustva pozitivna, i da CortinaT krem postaje prijatelj mnogih porodica u Srbiji.


Žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabrao je tri pobednika.


Čestitamo dobitnicima i molimo da nam na pp pošalju podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona. Sponzor nagradnog konkursa-kompanija Lifemedic, kontaktiraće dobitnike i potruditi da lično uruči nagrade.

Prvi dobitnik CortinaT kreme za april je:

IZVORNA PORUKA: Kruna

U 15-oj godini mi je dijangnostikovan seborejicni dermatitis (u predelu lica,tacnije oko nosa,delimicno na obarazima I na obrvama),sa kojim se borim skoro 10 godina.Na zalost, imam genetiku seborejicnog dermatitisa,odnosno nasledila sam bolest sa oceve strane,prosto kod svakog clana nase porodice je zastupljen u manjoj ili vecoj meri. Ne postoje mast,krema,losion koje nisam probala,ispirala razlicitim rastvorima,koristila sam cak I kortikosteroide ,koje su mi doktori prepisivali ,bez da me upute u njihovu stetnost po kozu,narocito jer je lice u pitanju . Kada sam odrasla I bolje se upoznala sa svojim problemom,pocela sam da istrazujem u nadi da cu pronaci kremu koju cu moci svakodnevno da koristim na licu,koja ce biti lagane strukture,na bazi bilja I bez stetnih kortikosteroida.I prosle godine sam sasvim slucajno naletela na reklamu u novinama za CortinaT i uz konsultaciju svog dermatologa pocela sam sa primenom.Mogu da kazem da sam vec nakon prvog nanosenju oset_ila promenu. Naime,koza lica mi je postala nekako svezija,nisam vise osecala svrab I peckanje u podrucju gde mi se obicno pojavljuju crvenilo I dosadni svrab. Posle 5 dana koriscenja moja koza je bila obnovljena kao nikada do sada,crvenilo se povuklo,nije vise bilo perutanja ni otvorenih,vlaznih ranica.Kremu sam pocela da koristim na celom licu,ujutru I uvece,posto inace imam suvu kozu I prezadovoljna sam. CortinaT koristim I na laktovima I kolenima,gde mi je koza bila suva I perutala se,sada je mnogo meksa.S obzirom da sam strucni saradnik - pedagog,u stalnom sam kontaku sa decom I uvek primetim one koji imaju ekceme,tako da sam roditeljima preporucila CortinaT i slobodno mogu da kazem da je svakom detetu pomoglo da ublazi uporni ekcem .Na kraju,mozda ne toliko bitno,ali I cena ove kreme je jako pristojna za nase uslove,desavalo mi se da sam pojedine kreme koje sam koristila u borbi sa dermatitisom placala dvostruko vise,a ucinak je bio nikakav.

CortinaT- krema sa najboljim ucinkom u borbi protiv ekema I dermatitisa 




Drugi dobitnik CortinaT kreme za april je:

IZVORNA PORUKA: Jelena Jovana

Nase iskustvo sto se tice kreme CortinaT je i vise nego odlicno. imam bebu od 7 meseci, pre 2 nedelje smo bili na kontroli u NS-u kod alergologa posto je sklon alergijama i posto su mu se pojavili kao "pecati" doktorica nam je preporucila tu kremu. Stavljam mu direktnio na te promene i za ove 2 nedelje povuklo se.A osim toga sto krema pomaze veoma lepo i mirise. Moje preporuke user posted image

user posted image





Treći dobitnik CortinaT kreme za april je:


IZVORNA PORUKA: brbljivko

CortinaT krem je neizostavni činilac naše kozmetike, i to porodične.
Za njega sam čula u porodilištu prvi put, kada mi je pedijatar prilikom pregleda pred izlazak, savetovao da bebu mažemo Cortinatom iz razloga što je beba atopijske konstitucije i tada je imao vrlo suvu kožu.
I zaista, nakon svakog kupanja mazala sam mu cortinat i vrlo brzo su se ti delovi kože, pogotovo na pregibima koji su bili isušeni i ispucali, oporavili. Kada nam se prvi ekcem na licu pojavio, nakon par dana redovnim mazanjem se brzo i povukao.
Ekcem kao takav je u međuvremenu počeo da se javlja češće, sa svakim padom imuniteta da li zbog prehladice ili rasta zuba, međutim zaista bez imalo preuveličavanja brzo ga rešimo ovom divnom kremom.
Moram da napomenem da smo i mi odrasli krenuli da ga mažemo u situacijama nekog osipa, meni jako znači nakon ujeda komarca, obzirom da sam alergična, mesto ujeda jako zna da mi bukne. ali se brzo smiri kada namažem Cortinat.
Ono što mi je fantastično, je to što je prirodnog sastava, samim tim sme da se maže i oko ustiju, što je izuzetno važno kad su male bebe u pitanju. A predivni miris neću ni da pominjem.



< Poruku je uredio dunja RR -- 11.5.2016 10:51:20 >

(odgovor članu Kruna)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.5.2016 21:29:07   
brbljivko
Hvala vam najlepše!

Zaista bez imalo preterivanja, Cortinat je odličan!!!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.5.2016 1:16:20   
Kruna
Hvala puno,prijatno ste me iznenadili.Ja sam pre svega želela da podelim svoje iskustvo sa ostalima, jer znam kroz šta prolaze i koliko su ekcemi i seborejicni dermatitis uporni.Ali sada je tu CortinaT krema i sve je mnogo lakše za decu i za nas odrasle u borbi sa ovom upornom kožnom bolećcu.Nadam se da će drugima pomoći ova krema kao što je meni.Svako dobro i puno uspeha u daljem radu.

(odgovor članu brbljivko)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
23.5.2016 9:58:34   
mila83
Evo da i mi podelimo nase iskustvo sa ovom neverovatnom kremom:

Za CortinaT sam prvi put cula u porodilistu,mi porodilje smo pricale o problemima sa suvom kozom,a jedna majka je ispricala kako joj cerkica ima problema sa ekcemom,kao i moja..savetovala me da probam CortinaT..
I tako je pocelo nase lepo iskustvo.Procitala sam sastav kreme i odmah se odusevila sto je potpuno prirodna i bez kortikosteroida. Pomislila sam da ima parfema u sebi zbog divnog mirisa,ali ne ! Sve je potpuno prirodno i bebe mogu od samog pocetka da je koriste.

CortinaT koristimo porodicno svi-najstarija cerka ima problem sa ekcemom i CortinaT joj veoma ublazava tegobe.Takodje,ima i alergiju na sunce,i to crvenilo smo resavali Cortinatom.....Sin ima jako suvu kozu,ova krema mu je jedina pomogla sa crvenilom na obrazima zimus,posle jednog dana smo primetili poboljsanje !
Bebi sam mazala Cortinat kada je imala pelenski ojed,a mazala sam i posle ujeda komarca.
Muz i ja koristimo kada nam koza na rukama bude ispucala i suva.
Sve pohvale za ovaj proizod ! Stvarno ima siroku primenu i pomaze !

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Kruna)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
25.5.2016 1:54:09   
mojabeba5
krema je odlicna,koristila sam je jer imam jako suvu kozu,za 10 dana stize i beba tako da ce nam trebati,pa bih jako volela da je dobijem

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.5.2016 2:35:58   
marketing RR
Dragi naši,

Pišite iskustva, uskoro saznajemo majske dobitnike user posted image

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.5.2016 14:43:26   
Kruna
Danas sam dobila CortinaT kremu,još jednom se zahvaljujem administratorima sajta Ringeraja.rs i kompaniji Lifemedic .Pozdrav!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.5.2016 15:50:02   
Maraj
Ja samo imam reci hvale za CortinaT. Šake mi svake godine "ogrube" na prelazu prolece / leto , jesen/zima. Ujwdno mi je koza jako osetljiva. Reaguje mi na kontark sa hemikalijama tacnije sa tecnoscu za sudove. Toliko mi ispuca koza saka da mi krv krene. Samo mi CortinaT pomaže. Svaka cast jos jednom za ovu divnu kremu

(odgovor članu Kruna)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 11:17:45   
Jelena Jovana
Stigla krema user posted image Hvala punooo user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 11:32:28   
nikiteki
Meni je CORTINAT krema zaista pomogla sinu

(odgovor članu Jelena Jovana)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 11:44:45   
Nennah75
Moja beba se rodila sa suvom kozom na nogicama.Nas pedijatar bio nam je u poseti posle mesec-dva i preporucio je Cortinat cremu za to i rekao da ta krema ne sadrzi kortikosteroide.U medjuvremenu je beba dobila puno sitnih bubuljicica na prevoju laktova sa unutrasnje strane.Samo jedno mazanje Kortinatom zasusilo je bubuljice.Ja sam bila odusevljena.Koristili smo je skoro i za osip na ledjima nastao od Pampersa-takodje se povukao jako brzo od ove kreme.Vec nam je pri kraju tuba,vreme je za novu☺️.Toplo je preporucujem svim mamama.Pozdrav😄

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 12:11:22   
Nennah75
Moram jos da dodam u prilog kvalitetu proizvoda firme Pharmalife da mi koristimo nekoliko njihovih proizvoda:Immuno sirup,Apis golu,Fitobalm,CortinaT i kad je beba imala grceve jedino su nam Gas kapi pomagale.Znaci sve pohvale Pharmalife-u👏🏼👏🏼🔝👍🏼

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 14:39:54   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ja samo imam reci hvale za CortinaT. Šake mi svake godine "ogrube" na prelazu prolece / leto , jesen/zima. Ujwdno mi je koza jako osetljiva. Reaguje mi na kontark sa hemikalijama tacnije sa tecnoscu za sudove. Toliko mi ispuca koza saka da mi krv krene. Samo mi CortinaT pomaže. Svaka cast jos jednom za ovu divnu kremu



Isto se i meni desava . To je sve do deterdzenata...ko zna sta sve trpaju.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ovo je najbolja starosna razlika među decom
Stručnjaci su istraživali kako mala, srednja i velika starosna razlika između dece utiče na majku, decu i celu porodicu ...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.



Click Here