Mariya
|
Veče Magdi čestitam bitno je da je sve u redu i da ste najzad kući beba i ti Degu,super za dobar rezultat i super za slike,onda ja ostajem pri Dm,ako je za manje para isti kvalitet! Da,Jess nam se uopšte ne javlja... Mimice, ja sam ''82, ali do rođendana koji je u novembru ja imam 33 A ja imam osećaj da kasnim, trebala sam ranije da počnem da rađam. Sad mi krivo što nisam,da mi je ova pamet bila pre 10 godina da sam znala što sad znam Mi smo hteli sve po redu,tako smo i radili,prvo škola,pa posao,pa kuća,pa venčanje,pa malo uživanja pa deca. Ali dobro je ispalo i ovako, nego budu li i moja deca rađala sa 30 godina,ja ću imati 65,kako ću čuvati unučiće Vidiš Ana,tako sam i ja,rešiš se nekih nezdravih navika a pokupiš neke čudne,neočekivane, kao ja i paprika Za te bolove je meni dr rekao da smanjim doživljaj i pojačam magnezijum malo sam usporila,više odmarala i mogu da kažem da me već nekoliko dana mnogo manje boli stomak. Zumbule, u trudnoći su bakterije u urinu česta pojava,tad smo jednostavno oset_ljivije i podložnije infekcijama,nije to ništa strašno niti nerešivo, ne brini!
< Poruku je uredio Mariya -- 27.10.2016 0:21:26 >
|