|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 14:18:15   
degu
Evo ješćemo Magdi i za tebeuser posted image
Bebanici se baš ne izlazi, ajd valjda će krenuti sama, da ne moraš indukciju.
Nas dve danas ceo dan same,vreme grozno,nemam pojma šta ćemo, svi su bolesni,ne možemo nikud.Sad ja razmišljam o sređivanju ormara user posted image
počela sam pomalo danosim pojas i čini mi se da je lakše.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MAGDI)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 17:40:55   
Mariya
Dan user posted image
Kod nas kiša prestala, i mm kaže šteta što smo bolesni, mogli bi da se družimo sa ljudimauser posted image
Ne spominji ormare, i ja bih imala šta da sređujem ali neću danas. Danas odmaram, juče sam ceo dan na nogama bila, još u neudobnim farmerkama, obišla buvljak, pa shoppi, pa rodić, + kašljanje i eto recepta za bolove u stomaku.
Magdi ja sam 5. mesec, 22 nedelja.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 18:23:40   
mamica 91
Evo i nas, danas smo imali uzbudljiv dan, isla sa kumom i njenom cerkicom i mojom decom do trznog centar i bas se nahodale, popile kafu, deca malo u igraonici bila, krenuli kuci i pokvari mi se auto user posted image hahaha nas dve i troje dece, mm na poslu ceo dan a kum na terenu, na kraju zvala devera, dosao po nas pa mi kasnije i auto dovezli,. Propao mi menjac u petoj user posted image vozila 90 imala sam srece da nije kocnica user posted image

Sad stavila kafu pa cekam mamu da dodje da pijemo..

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 18:26:30   
MAGDI
Degu videla beba gde je toplo i lepo hahah, muz kaze sacekaj do crtvrtka da zavrsim imam puno posla pa taman za vikend da slavim, hahaha rekoh bice radni dan i to ponedeljak mozda user posted image pa neces moci da slavis.Joj ja i sredjivanje ormara ja sam u 9 mesecu sredjivala sobu premestali svasta pa mene cekalo sredjivanje ormana samo i uzivala sam volim kad je red, a cesto ga sredjujem premestam a ne znam zasto hahah. Perfekcionista sam pravi . Ako si pocela da nosis pojas mene su ubijala ledja u trudnoci.
Mariya, joj imas ti jos da guras ali procice brzo 5 meseci meni je proletelo brzo. Kisa pada i ovde ceo dan je bezveze nesto. Jedva cekam jitro da vidim doktora da ga pitam sta cemo dalje ne mogu vise da lezim ovde.

< Poruku je uredio MAGDI -- 16.10.2016 18:27:34 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 22:09:48   
AnaAna1
Joj degu sto ti je dobar termin, bas za NG user posted image hehe bas lepo tako u praznicnom ambijentu user posted image

Magdi ajde ajde sutra da zavrsis to da vise ne lezis tamo, nego kucici lepo sa bebicom u nosilici user posted image

Ja sam juce i po mojoj racunici usla u 4.mesec user posted image guram polako, jos samo pola godine - ha. Ha. Ha.... user posted image zvuci previse user posted image ali imam utisak da ce vreme mnogo brze da mi prolazi samo da se zavrsi ovaj horor sa micninama...pa cu moci na razne nacine da ubijem vreme, ovo sad je katastrofa...svaki dan isti...

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 16.10.2016 22:11:00 >

(odgovor članu MAGDI)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 22:24:46   
MAGDI

Rado bih porodila sutra user posted image . Ali sad racunam nesto mislim da beba i ne kasni jel znam kad sam zatrudnela hahah. Ovde ludnica cujem kako se trudnice poradjaju, unervozi me svaki put ali kad se cuje na kraju kmeeeee sva se raznezim, evo upravo se culo rodila se mala bebicauser posted image .

Meni su mucnine trajale od 6 do 14 nedelje, plus glavobolja, ne brini uskoro ce prestati mucnine i dolazi bolji period kad ces imati i snage i energije.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
16.10.2016 23:57:23   
Mariya
Veče user posted image
Na kraju sam ipak sređivala ormaruser posted image Nisam imala mira,dok su se devojčice brčkale ja sredila ormar u kupatilu.
Sutra idem kod dr,pregled,izveštaj sa ekspertnog, papiri za komisiju. Treba da radim i laboratoriju ali ne znam ima li smisla,nisam više loše,ne pijem lekove od petka,ali i dalje slinim i kašljem, ne znam koliko će mi biti dobri rezultati ksuser posted image šta kažete,da odem ujutro ili ne?
Magdi, ovih 5 je proletelo preostalih 4 će verovatno još brže,mislim iz iskustva, nije mi prvi putuser posted image Danas nešto razmišljam, gledam u svoj stomak koji je sve veći,pa me zaboli i mislim se,šta ovo meni treba,ne mogu da verujem da opet prolazim kroz sve ponovo, i onda malo kasnije prođem pored dnevne sobe,vidim moje 2 lepotice kako se igraju zajedno i pomislim kako mi je malo i dobro što ću imati još jedno deteuser posted image stvarno nisam normalna pomekaduser posted image
Moje slinave devojčice su odavno u carstvu snova, popile su sirupe,kapi su nakapane, nadam se da će lepo spavati. H se davi u slinama a L je sad počela da slini. Dr joj napisala opravdanje do petka prošle nedelje a ona tek sutra završava sa lekovima,i dalje slini i kašljuca,nije strašno ali ne šaljem je u vrtić, ako treba cele nedelje neće ići ali sad ću sačekati da ozdravimo skroz,da mi ne pokupi opet nešto ovako rovita. Odoh da spavam,ujutro ustajem u 7,laku noć!

(odgovor članu MAGDI)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 0:07:57   
degu
Ja na kraju nisam sređivala ormare user posted image
I meni je napornije ovaj put, stomak mnogo veći, obaveza mnogo više i sad mi se već razvukla trudnoća, još mi je daleko kraj.
Hahaha Ana jeste mi dobar termin,nadam se da će biti neko trezan da me porađa user posted image
ja sam imala do 20. n mučnine, jeste mi laknulo kad su prošle. Mada kao da mi je opet malo muka, izgubila sam apetit, valjda mi stiska želudac.
Marija moguće da će ti hgb biti niži zbog virusa sad

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 10:29:04   
yelly
Evo mene u 25oj nedelji, kukuuuu

Mariya znaci obe cekamo dechkice :)
Ja bi volela da se obrnemo, tj da mene ceka devojcica ili dve posle ove trudnoce kao sto je kod tebe bilo pre :)
Ja za imena bas nisam jos smislila... mm hoce sve neka jevrejska ali ja bas nesto nisam za njih Isak, Jakov... ne znam, ja bi nesto starije srpsko...

Moj dechkonja se napokon krenuo javljati da kazem redovnije i to ovaj sad protekli vikend i mnoooogo sam srecna i mnoooogooo mirnija, nadam se da ce nastaviti tako da mi se javlja, premiran je inace...

A kad pricamo o mucninama... ja sam se mucila sa njima do kraja 4og meseca... i evo sad usred 6og ponovo pocinju user posted image valjda zeludac nema mesta... samo da ne prizovem gorusicu, od toga goreg nema user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 17:53:23   
Mariya
Dan user posted image
Oo,Yelly, tu si! Jeste,dečak definitivno, danas mi opet potvrdio druser posted image za gorušicu uzmi Rennie tablete,pomažu 100000%i protiv gorušice i za mučnine! Moje su prošle pre 2 nedelje,pa valjda se neće vraćati!
Degu, ti ćeš već tamo oko 25 decembra nosati svog sina,videćeš,nećeš ti dočekati NG sa njim u stomakuuser posted image
Ja danas uradila laboratoriju, sutra zovem za rezultate, bila kod dr,pregledao me,kaže sve super,grlić kako treba,čvrst,zatvoren, kaže mogu da se kupam na bazenu, pa mi uradio i uz,opet sam videla mališuuser posted image i beba je super,sve u redu,ali je video nešto na materici ua šta nije siguran da li je miom ili grč,u tom trenutku me je baš boleo stomak,kaže možda je to,ali je to nešto veće pa da odem za 3 nedelje da vidi da li se menja ili raste. Malo me je skenjao ali neću unapred da se brinem niti nerviram... Kaže još da na komisiji vraćaju trudnice,neće da im produže bolovanjeuser posted image rekla sam mu da ću se ja sigurno posvađati sa tim kravetinama,reći ću im da mi ne produžavaju bolovanje iz inata!

< Poruku je uredio Mariya -- 17.10.2016 17:55:35 >

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 21:57:14   
degu
Marija daj Boze da si u pravu! Al znas da se decacima obicno ne zuri user posted image
Nek bude tu 37 n a onda nek izlazi napolje user posted image
Pa nevtnam ni sto bi miom bio problem, al svakako mislim da bi ga do sad neko video. Pre ce biti da je grc.
Ja sam tako lose spavala sinoc, boleo me je stomak, nisam mogla da se namestim. Sad cu da potrazim neki jastuk za trudnice, imate li neku preporuku?
Inace skroz sam zaboravila da trebam u Ns krajem meseca, mogla sam naruciti slike sve ta 5 din, ovako nisam odolela pa sam i tamo narucila neke, taman da uporedim kvalitet.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 22:38:21   
mamica 91
Degu imas temu: Jastuk za dojenje mislim da ti je najbolje tamo da vidis iskustva, ja imam Theraline vec skoro 5 god i stalno ga drljamo, nije se smanjio tj nisu se izlizale kuglice jer nije punjen stiroporom nego nekim silikonskim kuglicama(isla sam u radnju da se raspitam jer je bila debata na temi cime je punjen, tj da nije svaki isto punjen, zavisi od proizvodjaca)
Sve u svemu pre pre zadovoljna sam i vredi svaku paru

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 23:26:04   
Mariya
Degu, i ja isto mislim za mog,da doguramo do 37 punih i onda napoljeuser posted image mm je 23.1.,pa kad bi se on rodio tamo desetak dana nakon mm rođendana,pa da slave zajedno rođuse!

Kad sam legla na krevet,a dr stavio onaj gel pa počeo sa sondom da ga razmazuje,tad sam osetila bol,a on je tad video to nešto,a mene je skoro ceo pregled boleo stomak. Pa je još pitao da li su na ekspertnom videli nešto,rekoh nisu. Pa je uzeo da izmeri,kaže 6cm puta nešto, pa nemoguće da dosad niko nije video miom od 6cm,kad mi je samo on radio 4x uz A bila sm na još 3,kod tri različita dr( u 9,12 i 22 nedelji) nikad u životu nisam imala miom,a da mi se tako naprasno pojavi user posted image Tako da verujem da je grč. Ali skenjao me malo. Ceo dan me sad boli stomak. Ali ne samo što me taj pregled unervozio nego što sam bila sa devojčicama u dvorištu, skupljali jabuke, orahe i lišće. Savijanje više nije za meneuser posted image
Pa sam gledala recepte sa jabukama,jao,ne znam šta pre da pravim. Da li lenju pitu,tortu sa punjenim jabukama, Apple pie ili knedle sa jabukama, ili kolačiće sa jabukama!

Ja sam jastuk za trudnice sašila sebi,sa sunđerastim punjenjem i materijal,cibzar i presvlaka me pre 5 godina izašlo oko 500 dinara a tad je beluga koštala 1800! Vidi ako imaš nekog da ti sašije,iskreno,meni se više sviđa sunđer od tih kuglica,mene jako iritira njihov zvuk,taj jastuk meni šuškauser posted image user posted image

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
17.10.2016 23:48:35   
degu
Ma nema šanse da je miom. Evo i mene boli već par dana stomak, ne prija savijanje nikako. Čak i ovo malo što skinem T za nošu i kupanje. Probaj da usporiš malo. Ja ovih dana baš gledam da odmaram i kuliram nered. Mislim da mi se mališa okrenuo,počela sam da ga osećam kao T, samo je ona bila niže. Tek sad vidim koliko je nisko bila.
Evo baš gledam na fb te sa sunđerastim punjenjem, ima jeftinih. Da li se mogu prati tako ili moram da naručujem rezervnu jastučnicu?

< Poruku je uredio degu -- 17.10.2016 23:50:28 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
18.10.2016 0:01:10   
Mariya
Pa možeš ih prati tako ali je sušenje duže,osim ako ga ne staviš u sušilicu. Svakako je praktičnije da uzmeš jastučnicu pa da nju skidaš i pereš. Mislim jauser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
18.10.2016 13:37:42   
AnaAna1
Nema nam je Magdi, mozda se porodila vec? :)
I ja cu sad malo da pocnem da proucavam te jastuke pa da narucim...iako nemam stomak ukocim se sva, sve pazim da ne legnem slucajno na stomak pa kao da spavam pod nekim pritiskom :)

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
18.10.2016 20:51:21   
MAGDI
Zovite me Georginauser posted image . Doktor kaze da sam fenomen presla sam nedelju dana a jedva za 1 prst otvorena. Kaze ako ne bude nista do cetvrtka onda na indukciju stave mi vaginaletu i epidural posle. Sad rekao mi jedan piapao stomak kaze beba da se nije spustila u kanal a pre nedelju dana kaze moj da se spustila dal je moguce da se popela odjednom. Imam neke bolove sad dole me probada, ali i pre me probadalo dole al nista izgleda. Jel i vama bilo slicno?

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
18.10.2016 22:29:31   
yelly
Degu ako nadjes nesto od tih jastuka na fb javni nam gde... mene uzasno nervira to shushkanje kod beluge...
Nadam se da ste vi dobro zene, ja sam danas nikakva sva... i nema bebana da se javi ni juce ni danas user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
18.10.2016 23:25:10   
degu
Magdi nemoguće da se beba popela a kontrakcije prave ćeš prepoznati, idu od krsta ka napred kao jak menstrualni bol. Ja mislim dasu tebi samo omašili termin.
Mene je tako moja devojčica slučajno udarula u stomak da sam se baš prepala, ceo dan me je boleo stomak na tom mestu.
Yelli našla sam neki jastuj, pišem kad stigne.
Marija stgle su mi slike, izašlo me 10 din komad, super su. Taman ću uporediti sa DM-ovim kad budu i te gotove.

< Poruku je uredio degu -- 18.10.2016 23:28:49 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
19.10.2016 0:22:58   
Mariya
Veče user posted image
Super za slike, pa i to je super cena,naspram fotografa pogotovo user posted image baš me interesuje kvalitet,javi obavezno kad uporediš.
Georgina user posted image i ja sam pomislila isto,da ti termin pogrešno računaju. Ja sam svakakve bolove imala i imam,ako uspeš da ne osetiš kontrakcije onda blago tebi,njih ne mo'š omašiti, to ne probada nego rasturauser posted image user posted image
Ana ne glupiraj seuser posted image Ne brini, nećeš spljoštiti tu bebu od 5 cm,slobodno spavaj na stomaku ako ti prija,a neće vam ništa biti ako se i u snu okreneš pa legneš na njega. Ka sam u prvoj trudnoći i u 5.mesecu spavala na stomaku. Kad je počelo da bude neprijatno,onda sam počela da spavam na boku.
L i ja u dnevnoj, ona odavno spava,idemo ujutro za segedin,pa da ne budimo ujutro H i mm kad se budemo spremale. Kod nas sline i kašalj i dalje aktuelni... I ništa novo.
Laku noć drage!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
19.10.2016 23:36:14   
Mariya
Heej trudnice, pa gde ste?
Skoro 24h niko nije pisao u temi,samo ja?!
Danas smo obavili šoping, baš smo lepo pazarile, sve što L treba osim čizama,to ćemo kod nas da kupimo. Umorile smo se baš, ali smo lepo provele dan.
Sutra na komisiju, baš me interesuje šta će mi one krave sutra reći,hoće li mi dati 3 meseca ili opet samo 1 pa će me drndati...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
20.10.2016 0:54:29   
degu
Ne znam gde su svi danas, ja sam par puta ulazila, vidim nema nikog pa nisam nista ni pisala. Ja sam danas odspavala 3 sata popodne sa svojom devojcicom. Sad cu da vilenim ali nema veze, bas smo lepo pajkile.
Jos me bolucka stomak pa gledam sa odmaram.
Marija super za soping, to uvek volim, sad sopingujem iz fotelje user posted image ali i to je uzbudljivo user posted image
Bice sve ok na komisiji! Ne znam koja je to fora da cimaju trudnice. Kod nas niko i ne pita trudnice nista.

< Poruku je uredio degu -- 20.10.2016 1:00:07 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
20.10.2016 11:38:01   
plačljiva
Pozdrav drage moje.Evo i mene,ne stizem da se javimuser posted image Ovako sada sam 11.nedelja trudnoce.Ceka me dabl test sledece nedelje,do sada sve ok.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
20.10.2016 18:13:47   
Mariya
Dan user posted image
Ja ne volim da kupujem iz fotelje. Ja moram sve da pipnem, pogledam etikete, probam pa tek onda kupim. Poslednje što sam kupila je usisivač, i to sam kupila tako to sam obišla radnje, našla takav model, sve pogledala, ispitala, i onda ga naručila zato što je u web shopu bio 2000 din jeftiniji nego u radnjiuser posted image Tako da retko kupujem online, možda 1 ili 2 puta godišnje.
Ja za ne poverovati - odmaram. L je otišla kod komšinice da se igra, a H je spavala do nedavno, jadna se više prevrtala nego spavala, davi se u slinama i daljeuser posted image a sad je zaspala pre nego što sam joj očistila nos pa je baš loše spavala.
Bila sam danas na komisiji, malo sam kasnila pa nisam bila tamo kad su me prozivali pa kad mi je službenica na šalteru dala izveštaj, imam šta da vidim - otvorili mi porodiljsko od 19.01. a meni VTP 03.03.!!
I ja uđem kod doktorica i kažem im, jedna je ke*njala a druga je bila fina i rekla da će ispraviti, ali da ću onda morati još jednom da dođem na komisiju jer ne mogu da produžuju bolovanje duže od 3 meseca, rekoh doći ću ja svakog meseca, ssamo da mi ne oduzmu skoro mesec dana porodiljskog. Pa sutra treba da pokupim papire, da vidim šta su uradile.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat]
20.10.2016 20:40:21   
Doroty
Drage moje, evo da vam se javim.
Porodila sam se u subotu veče . Sve je bilo brzinski , od ulaska u porodilište do bebe u rukama, ukupno dva sata. Beba je super, ja sam extra prošla, nisu me sekli. Kući smo, polako se uhodavamo. Pozz

_____________________________

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here