|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 10:53:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eeee, da sam znala da ce me ovo snaci, primenjivala bih recept i cesce od tri puta dnevno
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 10:54:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Haha žena drage tako se slatko ismejem sa vama! Preventiva je zakon Pa znas kako kazu, bolje spreciti nego leciti
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 10:55:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Eeee, da sam znala da ce me ovo snaci, primenjivala bih recept i cesce od tri puta dnevno Nista draga, cim tetka ode a ti navali...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:21:49
|
|
|
|
emicaa
|
Neka tetke sta ti ona smeta Bubi od cega te uhvate bolove,onako iz cista mira ili ako nesto pojedes
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:24:41
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mm nece dok je tetka tu... Tada se ne vodi tema o sexu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:26:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Mm ne smeta tetka, al ja ne mogu kad je ona tu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:27:09
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: suzi kju Haha žena drage tako se slatko ismejem sa vama! Preventiva je zakon Pa znas kako kazu, bolje spreciti nego leciti Uvek bilo i biće!!!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:30:40
|
|
|
|
emicaa
|
Kad je mm bio ovde a ja u Bosni ni nama nije smetala
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:35:55
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja kasnim kao i po obicaju u kafanu, moze i meni kafa pa makar i ladna. Tetka tetka
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 11:44:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Neka tetke sta ti ona smeta Bubi od cega te uhvate bolove,onako iz cista mira ili ako nesto pojedes Tacno bih skratila mm za onu stvar kada bi me napao u onim danima... Emice nema pravila. Ne smem nistal juto ni kiselo ali to ne jedem godinama... Nego u prolece i jesen bakterija podivlja i eto meni nepodnosljivih bolova
< Poruku je uredio bubulence -- 4.10.2016 11:46:22 >
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 13:30:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame kuvam kaficu... Kupila sam i novu konzervu nesa pa ako neko hoce
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 13:51:57
|
|
|
|
amelia
|
Mi juce napunili 13 meseci a tortu smo kasno jeli pa nisam stigla da pasluzim. Izvolite ako uopste vidite sliku jer preko telefona sam...
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 14:02:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
amelia za 13 meseci, moze parcence torte, a mogla bi i kafu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 14:21:00
|
|
|
|
wivern
|
Amelia Gde ste zene, ja treba da castim. Dobila da platim porez na auto star 20 god 1305,00 rsd Debilcine, pa auto toliko ne vredi Ali jos samo da u cetvrtak odem sa uplatnicom i pokupim resenje i to je to. Za sada. Onda me ceka menjanje imena za uplatnice za struju, infostan...... Aaaaaaaa Cekaj cekaj, pa nacicu i ja "decka" jednog dana pa cu da vam pricam te skakljive teme... cccccc
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 14:54:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jaoo jaooo kakvog ja manijaka imam od komsije , sad sam izasla napolje isla do strika po krpu susila se , a on piski , i vidi da ga vidim i ne krije se on , a to nije prvi put da smo ga videli...covek voli da siski javno
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 15:41:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, ako si nam rekla :) Aj, setaj kuce pa da sretnes potencijalnog Animsaj, tebi je bas zanimljivo
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 15:47:52
|
|
|
|
emicaa
|
Amelia ja bih torte,kao da sam u pms-u.Cijeli dan mi se jede slatko,moram posle smutit neki kolac. Isli u setnju,vjezar duva jedva napravismo krug. Wiv ajde pusti forum,idi trazi gospon decka
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 15:49:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Animsaj nista dok ne cujes kako vode ljubav ilk jos bolje da vidis... Piskanje je ko dobar dan onda Mi se sad vratili iz vrtica moja M naucila neku mnogo slatku pesmicu... kako sam ponosna mama
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 16:18:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drustvo, upravo mi drugaricu ostavili u porodilistu. Kontrakcije na pet minuta. Da zalijemo nekim alkoholom za što brži i laksi porodjaj!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 16:47:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Neka je brzo i lako
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 18:40:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da se drugarica brzo porodi, ja pijem caj! Jooj bas je manijak, a i budala kompletna od coveka.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 18:46:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, meni bi bilo najbolje da popijem kuvano vino i u krevet. Samo da mi se beba ne razboli
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 18:52:20
|
|
|
|
emicaa
|
Imala sam dejt sa peglom odoh popusit pa da veceramo. Ivana jel se porodila drugarica?
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 18:52:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Meni danas D kijao od kako smo se vratili od dr, rekoooo daaaj neces valjda biti prehladjen
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 18:55:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nadam se da se nece prehladiti. Emice, nije, stavili su je na cekanje Pripremili za porodjaj, ima kontrakcije, bolove skoro uopšte ne i kaze da su joj rekli da cekaju :)
|
|
|
|
Anketa
Da li vam je lepo ime Mišel za devojcicu?pisuljicada (
45%)

ne (
55%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!