Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 19:20:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mame ko je za neki alkohol, odavno nisam bas bih casu vina popila...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:22:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Vece zene Ja bih casu vina ali ne smem,jos mi rano,mala mi beba mnogo.Inace u celoj trudnoci mi se pio alkohol neki kada bih videla da na tv-u neko pije nesto(cak sto nikad nisam probala)meni se pilo. Moja S prehladila jutros kad ustala nije mogla da govori koliko je steglo.Naravno inhalacije pulmikortom i sinacilin.Vec je malo bolje,pise domaci.A isto bolesna stomak je muci,juce povracala i sinoc a danas skoro nista da nije jela. Muz radi trecu,ja gledam tv,kisa pada bas je nikakvo vreme. Zakasnila sam za ove khm khm teme,nema vas veceras
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:28:52
|
|
|
|
vocicana
|
I ja se pridruzujem na casici vina, sincic vec jedno pola sata na stommaku i drobi li drobi, adedededededeeee...malo kmr, malo trtlja. Jos malo na kupanje i tata i ja koma! Ivana SK, ima li novosti, drugarica ...? Jao sto mi se druzi sa svima vama, negde uzivoooo
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:29:11
|
|
|
|
emicaa
|
VEselice danas smo fine kako je Nina,mnogo mi se svidja njeno ime
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:37:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Fine,fine nego sta pola tema vam je khm khm Hvala draga sto pitas,spava,sisa,za sada je tako,videcemo kada malo poraste.Danas joj 16.ti dan,poceli smo sa ad kapima.Bas mi je drago da ti se svidja,tako smo je zvali tokom cele trudnoce i bas sam srecna da smo joj to ime i dali.Meni se svidja i ime i nadimak,a najvise sam srecna sto se svidja i mm i cerkicama.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:37:24
|
|
|
|
Khaleesi
|
Voci i ja bih nas sad sve "teleprontovala" u neku kafanicu da se ispricamo i ponapijamo Veselice pa ona ide bolesna u skolicu?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:42:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Khalesi ne ide ali uzima domaci i pise i skolski rad takodje,ne zelim nista da propusti
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:47:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao drage moje RR prijateljice evo mene posle 5 meseci.. Nisam bila prisutna pri kraju trudnoce ali eto mogu vam sada reci da sam 14 maja postala mama jos jednom decaku tako da sada imam tri sina... Evo sada ima 4 ipo meseca i zove se Vasilije... Nadam se da ste vi i vasi klinci super...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 20:55:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bibilib, čestitke na sincicu! Joj, Voci, ja sam kao na iglama, a nista se ne pomice. U stvari, otvorila se za jos jedan prst u roku od tri sata.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 21:10:57
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Ivana, da drugarica prođe super na porođaju! Veselice, tako ja kad sam bila u devetom mesecu prolazila gradom i videla nekog čiču kako pije pivo iz flaše na ulici, pa mi se pripilo nenormalno Bibilib, dobro došla nazad!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 21:50:09
|
|
|
|
Sandricak
|
Kafana radi i veceras.... Ivana, drugarici drzim fige da sve super prodje... A ja sam pre za pivo nego za vino, ako moze limenka piva sa grejpom ...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 21:52:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala vam, drage, divne ste Sandricak, ti si zadužena veceras za posluzenje, meni su ruke zauzete
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 22:02:42
|
|
|
|
Sandricak
|
Moze, moze... samo izvolte.... Pibo, vino, zestina, kafe, cajevi... samo izvolite... sve sredjeno, case spremne, karirani stolnjaci rasireni
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 22:06:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ja samo da vam pozelim laku noc,nemojte pretjerati sa picem
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 22:33:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, daj caj od nara i begam u kadu pa u krevet
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 22:59:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam uvek za casu vina, mozda D bude bolje spavao kada posiki vino Ivana kako drugarica ima li vesti? Ninaa, kako divno ime, i ja ga volim, obozavam, tako zvucno, a kratko Bibilib dobro dosla nam draga.. Vasilije jos jedan nas dRRugar
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 4.10.2016 23:13:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Cek cek ajde ja cu da posluzim nesto konkretno E sad je ovo prava kafanica
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 0:15:00
|
|
|
|
bubulence
|
Bibi cestitke za sina Veselice draga moja, ljubim te u te 3 lepotice . Nadam se da ce devojka brzo ozdraviti... Mi smo isle na neku predstaVu, smorile smo se posteno...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 0:44:27
|
|
|
|
Sandricak
|
Veselice, hvala na pomoci u sluzenju Caj od nara... ide.... Vinooo... idee... Sad se odjavljujem... upravo zavrsava I prvo sisanje za ovu noc
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 1:16:44
|
|
|
|
Milena18
|
Sandricak, ja ću preuzeti noćnu smenu, kod nas noćno sikenje tek počinje Ima li koga u kafanici?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 5:03:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, evo mene na koji minut :) Sta hoce ova Veselica, dira nam teme... Priznaj da si ljubomorna sto nemas vise vremena da se dopisujes sa nama u tim khm mhm temama! Sad mi fali smajli što se valja od smeha
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 7:13:54
|
|
|
|
vocicana
|
Al ste poranile, nema niista od mamurluka, meni treba kafa. Probudio se placuci, trlja li trlja vilice. a zuba nigde
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 7:16:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja bih rado jednu kaficuu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 7:18:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stiže kafica. Mi sad na kontrolu :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 7:36:36
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ja spojila dve smene u kafani, M se budila tri puta noćas, duša mi spava. Može jedna dupla kafa. Ivana, javi se posle kontrole. Je l' se porodila drugarica?
|
|
|
Anketa
carski rezminnicaZa koju anesteziju/analgeziju mislite da se bolje podnosi?spinalna (
66%)

totalna (
34%)
Ukupan broj glasova: 59Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!