|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
18.10.2016 9:08:25   
mali_mis
Jutro user posted image
A. me je probudio tako sto me je glavom udarao u ledja, da ustanem, da on moze da se igra sa plisanim igrackama u krevetu user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 951
18.10.2016 9:11:02   
Anck Su Nmaun
Jutric Voci
Ne mogu biti na kraj srca stvarno nekad nema vremena ni da sedne ko covek. Dodje s posla, pa vodi dete na trening, dodje kuci u 20h i prosao dan ili slicno ... ali opet i ja zelim malo da danem dusom sto bi rekli. Al ovde je vise pitanje inata nekad, to je ono sto me je iznerviralo.

Ja evo doruckujem pahuljice uz komp user posted image ko beba sam.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 952
18.10.2016 9:14:51   
vocicana
Prjatan dorucak draga moja. Razumem te, svi ste umorni, ipak ih je troje, ti si stalno sa njima, kuca, obaveze, ruckovi, vecere, kao sto kazes, ne stignes nida se ofarbas ni na sebe malo da mislis. ALi msm da je iznad svega smorno to sve u krug sto nas ispizuser posted image , nego sto je realnokatastrofa.
Ne znam, jja isto pucam, iti vremena za nas dvoje, da jednostavno budem sama, da cutim, ni vremena da se povolimo, a svakog dana bi ja i radila dodatno, cuvala bebu i posvetila se obojici, da sve bude picikato, da svi budu zadovoljni, na kraju ja imam sivo lice, sa OGROMNIM plavim ocima, koje izgledaju kao da me je poplava izbacila. Sve razumem. Ali dodje i prodje ta nervoza i pucanje .

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 953
18.10.2016 9:21:54   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Šta je sa tim ušima? Mene još ne prolazi zapušenost a pijem ab od ponedeljka znači punih 7 dana. Izluđuje me.

I ja sam sva zapusena i uzasno kasljem... Malo pre sam na sebi primenila mini bubinu terapiju, gurnula sam fiziomer u nos i aplicirala Noska user posted image progledala sam

user posted image luda si! Meni je nos ok ali uho nikako da se otvori.

Gde ste ženske? Ajde na kaficu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 954
18.10.2016 9:23:37   
Anck Su Nmaun
Bas tako Voci..treba mi psihicko izduvavanje manje fizicko user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 955
18.10.2016 9:27:49   
IvanaSK RR
Eh, juce sam vristala sto ja ne idem malo iz kuce, nego samo on...
Bubulence, bolje smo obe, ona ne kašlje, ali ima slinica jos.
Jel ti ostao ožiljak?

Direktna veza do poruke: 956
18.10.2016 9:33:23   
Khaleesi
Ja Trco uopsne ne mutim za kocke toliko ta belanca nego samo strpam jaja i uvek ispadne ok podigne se dok se pece a stavim pzp. Nego ja pitam za patispanj za torte da li znas.... user posted image
Hocu da proban neku tortu sa oblikom da napravim a to moze saamo sa takvim patispanjom sto sam rezes... a stvarno kaa sam spremala po tom receptu s neta ispalo skroz bzv tvrdo kao kamen i bacila samuser posted image

< Poruku je uredio Khaleesi -- 18.10.2016 9:34:42 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 957
18.10.2016 9:35:55   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Eh, juce sam vristala sto ja ne idem malo iz kuce, nego samo on...

Daa kad pocne da se zali kako ju je svaki dan isti ..pa jaooooo covece sta tek ja da kazem.
Kad njega ne vodim u setnju, kao sto danas necu jer je oluja napolju..uzas kako duva, onda odem bar da se provozam ili do radnej da prosetam ..samo da izduvam!

Direktna veza do poruke: 958
18.10.2016 9:50:26   
Sanjalicaaa
Ja juče nisam ceo dan izašla iz kuće. Em ružno vreme, em Ika bolestan. Neću ni danas. Zna tako da zaredi i nekoliko dana. I kako ostati normalan?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 959
18.10.2016 10:03:07   
IvanaSK RR
Ma, razumem ja i da je njemu teško, ali uopšte nemam osećaj da razume kako je meni. Moja mama je juce izjavila pa htela si bebu. Dobro je nisam isterala iz kuce! To sto imam bebu znači da treba 24h sedam dana nedeljno da budem zatvorena u kuci?! I veci deo dana sama! Valjda bi ona trebala da me razume.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 960
18.10.2016 10:07:08   
emicaa
Ivana to je meni brat jednom rekao,ja sam i inace eksplozivna a znas kako sam tad odreagovala.Sreca pa nisam mogla uci u lap top inace bih ga odrala ko jarca.
Popih tabletu i prestade glava,Trco mislim da me boli od ne spavanja i nervoze.Danas pucam po savovima,samo da docekam 4

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 961
18.10.2016 10:11:25   
eca89

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ma, razumem ja i da je njemu teško, ali uopšte nemam osećaj da razume kako je meni. Moja mama je juce izjavila pa htela si bebu. Dobro je nisam isterala iz kuce! To sto imam bebu znači da treba 24h sedam dana nedeljno da budem zatvorena u kuci?! I veci deo dana sama! Valjda bi ona trebala da me razume.

Ivana, potpuno te razumijem, a tek kad mi kaže, kako sam ja vas othranila i borila se (sa bratom i samnom), aaaa ženo ne staj mi na muku. Ili ona je i na posao išla,a ja ne radimuser posted image !

Direktna veza do poruke: 962
18.10.2016 10:18:58   
Khaleesi
Moja mama nije nikad rekla to pa htela si decu ali cesto kada joj prebacim da bi cesce mogla da dolazi da mi pomogne, ona sva u fazonu da ima i ona svoju kucuuser posted image
Ne kapiram je jer moj tata je mator odrastao covek koji ume sve sam i ona nece da mu fali 7 dana mesecno...
A ona ne radi vec 10 godina i valjda bi joj bilo draze da je sa unucicima nego svakog dana sama dob4 dok moj tata ne dodje sa posla...user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 963
18.10.2016 10:24:12   
Animsaj9
Dobro jutro, bas ste se raspisale, a i dalje ste besne.
Kod nas je haos od jutros znala sam da ce tako biti posle one pijanke sinoc. Jutros u pola 7 nas zove čovek sto nam bere kukuruz ide da nam bere jer nije pala kisa, mm otisao na posao iz sale ne moze izaci pre 12h, a tata je sinoc malo vise potegao pa mu nije bilo dobro celu noc, al sta ce morao je otici na njivu, sreca brat je kuci pa ga je odvezao. Tako da nam stize 🌽 ko je slobodan moze doci da ubacuje.
pre sat vremena zubarka zove mamu da u 13h dodje da proba navlake, to znači da je moram voziti za grad, a i D sa nama

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 964
18.10.2016 10:25:03   
IvanaSK RR
Moja mama je dosta razumna sto se toga tice, njoj tata uopšte nije pomagao oko nas, nikad nije ni bio kuci. Uglavnom, razume, ali ona je osoba od onih što misle da zena ne treba nigde ici, da muzu se ne sme nista reci i tako taj fazon. Iako nema mnogo godina to razmišljanje joj je nametnuto.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 965
18.10.2016 10:28:43   
Sanjalicaaa
Moja mama bi rado došla, ali radi. Dok ode u penziju deca će mi porasti. Kad imam odmor dođe, ili uzme njih kod sebe.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 966
18.10.2016 10:34:08   
Anck Su Nmaun
Moja mama bas hoce da pomogne, i tata naravno ali nismo u istom gradu poa je tesko. Pomogne kad god mi zatreba ali ne zelim nekad da ih preopteretim jer ipak sam ja sebi rodila 3 dece a ne njih da pretovarim sa obavezama. Al da je tu mnogo bi mi laksi zivot to definitivno!
Sad me zove muz puz pa kaze a sto ne idete negdee, ne prosetate.. da akuca ce sama da se sredi i rucak sam da se skuva.. eeeee emuzevi muzevi.... a posle kad dodje kuci pitace a sta imamo za rucak user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 967
18.10.2016 10:44:46   
IvanaSK RR
I moja mama radi, pomogne kad god moze i koliko moze, ali ludim od nekih njenih izjava i razmišljanja.
Moj nek ide da jede u komsiluk, kome pruza pomoc taj nek mu da da jede. I jutros me je iznervirao. Za svakog on ima opravdanje i izgovor. Ma, mars, bre!

Direktna veza do poruke: 968
18.10.2016 10:48:12   
Anck Su Nmaun
iHIIHIHiii la smo danas naostrene!
Moja mama ima tako neke predloge i cuda ali stvarno se ne namece, podrzava sve sto radim. Naravno prokomentarise ali to je to.

Ostadoh bez pljugi..a bas sam htela popiti jos jednu kafu user posted image

Direktna veza do poruke: 969
18.10.2016 11:12:16   
Milena18
Trci, Voci, to je - nisam mutila belanca dovoljno dugo. Beba krenula da se budi i baš sam zbrzala.
Nama niko ne pomaže, ali kad nam ne bi još i odmagali, bilo bi super. Nego oni dođu i ponašaju se kao da je beba lutka, uzimaju je kad je pospana, truckaju je posle jela, e a kad se ona uznemiri, onda oni lepo odu, a mi treba da izađemo na kraj sa njom.
A da, ne rekoh ni dobar dan user posted image Neka nervoza me uhvatila danas, baš zbog takvih stvari. Ne mogu se izboriti ni sa rođenim ocem, a kamoli sa svekrvom.

< Poruku je uredio Milena18 -- 18.10.2016 11:14:10 >

Direktna veza do poruke: 970
18.10.2016 11:20:01   
Ana RR
Moja mama je super, ona bi svaki dan dolazila da mi pomogne samo da može (baba živi sa njom i stalno ima visok pritisak) i da ja to tražim. Ja sam malo drvena po tom pitanju, ne tražim pomoć, sve mogu sama (naravno, muža ne štedim user posted image ) ali trudim se da je često pozovem da pripazi Marka eto čisto da malo izađe iz kuće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 971
18.10.2016 11:20:47   
vocicana
Razumem sve, majke nase a i nas same. Moja se nije mnogo mesala, ja nikoga i ne zovem u pomoc, ali zato kadaodem kod sveki ili mame, sve na tacni stvarno, nikada me nisu opterecivale, niti trazile od mene nesto. Osim za zdravstvene user posted image
Svakako pomoc znaci, nema sta, ali ovako je mozda bolje zbog mira iodnosa, ali nije lako biti sam.
Mm je flexi maksimalno, nema sta, kada i sam vidi da se D unervozi i sl, ja kazem, izlazimo van, nikada rec nije rekao, posle se uklopimo za klopu i tako guramo. Imam gomilu vesa za peglanje, ali sve je bar sklopljeno, pa ne izgleda kao da je atomska pala u kucu. Sve znam. A posebno sam alergicna na izjavu, pa sama si htela bebu i sl. Jedva cekam da poraste pa kada te bude ujelo za srce kao ti mene sada...videces kako boli. Bas budem ljuta zbog takvih izjava

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 972
18.10.2016 11:33:38   
Milena18
I mene takve izjave nerviraju. Ako sam htela bebu, ne znači da nemam pravo da budem umorna ili ponekad i nervozna i tužna. Ili kad mi tata kaže "eto, sad vidiš kako je nama bilo" Kao da mi je to neka kazna, šta li... Meni ni ne treba pomoć, snalazimo se mm i ja sasvim dobro, treba mi samo da me ostave na miru. Mislim da ću današnji dan provesti u temi o negativi user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 973
18.10.2016 11:36:32   
Anck Su Nmaun
Ja sam toliko ostavljena na miru da mi jako nedostaje .. pa se onda kuckamo na Viber kao uz kaficu user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 974
18.10.2016 11:41:13   
Khaleesi
Meni je mama najvise u zivotu pomogla vise i od mm...
Ali kao da ne kapira neke stvari al ajd sada...
I moja je mama sa tim bzv razmisljanjem da je zena za kucu i decu... A onda nekad me napadne zasto ne izadjes sama sve si po kuciuser posted image
user posted image mislim da ib svr klimaks drma zestoko...
A sveki mi je jedno 10 ak puta pricuvala stariju kada sam isla kod ginekologa u trudnoci pa nisam mogla da je vodim a nije isla u vrtic...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here