Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 20:13:43
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja ne verujem,pogotovo jer mi je S bila sisavac,sisala do 23 meseci a glavobolje nisu dugo trajale mozda nekih mesec dana. Anck hahhaha i meni mm nudi taj lek kada me boli glava
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 20:45:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne mogu da gresim duzu al pomogao je
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:02:47
|
|
|
|
branki*
|
ajde,zene ,neki alkohol za mene,moze neko vocno vino,sangrija ili kupinovo,bas mi se pije!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:06:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Deca okupana ali samo mala spava Mm opet nasao neki fudbal. Ja kazem kako ukljuci tv uvek ima fudbal na njemu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:10:06
|
|
|
|
branki*
|
a,moj je otisao na fudbal!ali,to je uvece,pa nek ide,ionako su deca u krevetu,pa mu je dozvoljeno!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:23:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To se gleda Barsa na rts 1 Evo i beba i ja gledamo :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:29:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj na casu engleskog..ili bi i ja bila osudjena na fuzzzbal
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:40:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam mom otela daljinski, mada ni ja ne znam sta bih gledala , al samo fudbal da se ne gleda
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:41:50
|
|
|
|
branki*
|
ja isto kao animsaj,samo da nije fudbal jao,sad citam u kuriru,umrla milka canic,eee
< Poruku je uredio branki RR -- 19.10.2016 21:47:37 >
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:54:26
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece. Ja samo da se prijavim. Sva sreca mm bas i nije neki zaludjenik za fudbalom. Ai otkako je namestio i tv u spavacoj sobi sad svako gleda sta hoce. Ja se istusirala popila solju caja i odo sad da spavam. Laku noc
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 21:57:30
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da to sam i ja procitala i kazem mojoj babi, reko baba umrla Milka Canic, kaze ona e a sta je ona ono govorila, reko:"Dobro vece baba"
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:01:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja volim fudbal Obožavam i da idem na utakmice da gledam sina i njegovu ekipicu :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:07:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm ce pronaci fudbal , sve i da ga nema na TV , i mali fudbal, fudbal na pesku... pre par nedelja smo gledali fudbal za slepe... ( verovtano sa olimpijade)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:10:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja ne volim da ga gledam na tv-u al uživo volim, ponese me ono navijanje Milka Canić je bila moj pacijent, poslednjih onakve dijagnoze, dosta je i poživela. Laku noć mame drage, ja sam mrtva, da odspavam malo dok i one spavaju, doktor je taze očišćen Anđin nosić
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:16:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mene fudbal smara. Dva sata 20 ljudi juri jednu loptu i na kraju 0:0 haha sta si gledao nista... Bebac mi se budi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:19:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A tek teniissss..... 5 sati jedna loptica tamo vamo... a u
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:22:12
|
|
|
|
Animsaj9
|
Strasno osedis dok zavrse
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:33:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Haha to jeste Nego kad smo kod tenisa, naidjem na neku sliku na fejsu. Na slici loptica na terenu ispod pise Bolje tenis na posteru nego p**nis na tosteru dan danas kad se setim ne mogu a prestanem da se smejem. A mm mnogo voli i tenis da gleda. Meni je Nole car ali kada ga oduze bas osedis
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:39:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne razumete čari fudbala Ja bas navijam, nekad bi i sudiju da bijem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 22:41:40
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sudiju bi svi da biju Uvek je nekome kriv haha
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 3:49:21
|
|
|
|
Milena18
|
Ima li koga u kafani? Ja čekam da M utvrdi san posle sikenja, pa čitam šta ste pisale, sinoć nisam stigla. Kad smo kod fudbala i sudija, jednom kad sam bila kod bake na selu i gledala utakmicu njihovog lokalnog tima, sudiji je upala mušica u oko. Bio je prekid dok mu je jedan od igrača nije izvadio [sm=smiley36.gifhd
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 6:57:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Da se prijavim i begam da radim. Ali prvo lonac kafe. Nocas nisam nikako spavala. Sve me zivo boli
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 7:12:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame... Beka i ja sad jednu kafu da popijemo pa u vrtic da vodimo seku....
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 7:14:16
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Mishu, daj malo kafe iz tog lonca. I meni se spava, M spavala lepo do 3:30, a posle se stalno nešto vrtela, ustajala sam ko zna koliko puta.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 7:31:35
|
|
|
|
mamin mish
|
Izvolte kafu Ja sam moju popila a mogla bih komotno jos jednu. Odo da radim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?