Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 4:59:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobro jutro od mene. Ima li ko budan? Danas ko preživi pričaće. Legla sam kasno, nisam se naspavala. Barem je mali spavao ok. Wiki, piši kad si slobodn da se čujemo. Emice, ne čusmo se juče. Ja juče ustala, još ni kafu nisam kako treba popila, zove me koleginica na kafu. Pšto sam ja ograničena busom, kažem dođi do mene na kafu. I onda sam letela po kući da rasklonim sve i sedela posle ona do posla. Loša nam je atmosfera na poslu :( baš loša. Od onog da sam cesela išla na posao, sad već postaje mučno
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 5:54:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, kafanske! Emice, mnogo, mnogo mi je drago! Konačno možeš da se opustiš i uživaš sa dečicom. Sandricak, može i meni jedna dupla. Kako ti je I, šta je bilo sa njegovom žuticom? Uh, Trco, mogu misliti kako ti je, imala sam i ja svojevremeno loše situacije na poslu, ne znaš da li ti je gore ujutru kad ideš ili kad se vratiš kući a znaš da sutradan moraš ponovo.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 6:32:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Znate oni snovi koji vas vise umore nego odmore, e pa imala sam jedan takav. Probudim se da idem u wc, i mislim se da je oko 3, kad pogledam na sat, reko ustaj. Wiv, Trco
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 6:39:33
|
|
|
|
vocicana
|
Vrlo mi je poznato sve to, veruj mi. Dobro jutro, samo sto sam ja na prekide spavala celu noc, a prethodne noci, Boze sacuvaj sa sanjanjem...sta nije proslo kroz glavu. Uzas!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 7:03:12
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro! Trco znam taj osecaj kada na posao ides kao na streljanje. Evo za sve kafa pa se posluzite.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 7:39:59
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu, ja se uspavala sad moram da jurim. Emice, divne vesti, bas mi je drago Misu, hvala za kafu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 7:53:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, hvala na kafici. Kod mene opet glavobolja
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 8:15:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro i od mene Jao glavobolj, mm je sinoc umirao od glavobolje, u stvari vec danima kuka, valjda zbog vremena sta li?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 8:23:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro mame. Ja se nerviram, kad god dođemo ovde, jedna od njih dve se prehladi. Evo Anđa nije spavala uopšte, steglo je u nos baš
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 8:28:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame. Tata je odveo M u vrtic pa danas ne taksiram Ja sa bebom malo oko dorucka...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 8:31:18
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro RRajke ! Samo da vam mahnem, bas sam kilava.Pijem kafu u skoli, dobila sam 8 dana pre, nemam pojma otkud, danima se osecam kao slomljena, i sad je vrhunac... Misu,hvala za kaficu! Suzi, da brzo ozdravite !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 8:32:19
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro, ja sam mrtva, bebac se budio 100 puta nocas, slinavi opet, ne znam sta cu vide sa njim, uopste nema imunitet, stariji donese iz vrtica a ovaj mali sve pokupi. Mislila sam da su zubici ali mozda i nisu, evo od nocas je poceo i da kasljuca Brat mu se posekao i ne znam kako ce ici na takmicenje, bas sam tuzna zbog njega, valjda ce uspeti nekako
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 8:37:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isi, kako se posekao? Suzi, jesi stavljala luk nocas? Odmah kreni sa fizioloskim i pumpicom.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 9:02:45
|
|
|
|
bubulence
|
Zdravo devojke! Emice ja propustih lepe vesti. Bravo! I nama je luk ovih dana spas inace nenznam kako bi i jedna od njih dve disala...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 9:15:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Stavljala sam luk, a sinoć i noćas i jutros sam joj prskala physiomer i izvlačila slinice, ima ih...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 9:17:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, da ih inhaliras fiziološkim?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 9:19:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Nisam ponela inhalator, videću da se vratimo kući sutra najkasnije prekosutra. Ispratiću da vidim kako će da se odvija situacija pa ću ovde da pozajmim od sestre.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:01:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Isidora, isto je i kod nas. Sve što donese stariji on pokupi.evo već skoro mesec dana se mučimo. Nikako da potpuno ozdravi, taman bude bolje kad zakači sledeći virus. Suzi, samo što češće fiziomer. Nama fiziomer uvek pomogne.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:18:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Suzi posto sada nemate inhalator brobaj caj od sleza da piju i u nos im stavi kao kaa ispiras sa fizioloskim...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:20:00
|
|
|
|
Sandricak
|
Dobar dan svima koliko vas ima... Trc i ja u isto vreme jutros otvorile kafanu...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:26:30
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro Trco kod mene ujutru trka da zavrsim sve do 11,vise mi odgovara posle podne. Ivana i tebe bas muce te glavobolje,migrena ili onako. Suzi ljubi princezu da brzo ozdravi
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:41:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, drugarice moja po glavoboljama, jaffi i energetskim picima, inace me bas muce glavobolje. U obe trudnoće nisam imala mnogo glavobolja, u prvoj jednu koja me urnisala dva dana, u drugoj one koje su se ispostavilo da je od pritiska. Ne znam da li su migrene, mada ponekada lice na migrenu. Boli me i kada ne unosim dovoljno tečnosti, a i kada sam umorna i neispavana
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:43:10
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ne znam da li su migrene, mada ponekada lice na migrenu. Boli me i kada ne unosim dovoljno tečnosti, a i kada sam umorna i neispavana Ovako je i meni često... Boli me i kada čučne ili sagnem glavu kao da me neko ubode u vrat pozadi... Pre neki dan htedoh izludeti od glave, doslo mi da je tresnem o zid...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:50:39
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja cesto zaboravim da pijem vodu i slicno pa kaa me zaboli glava to je strasno... odmah sledi i povracanje
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 10:55:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ajd sto nam djeca imaju dosta zajednickog nego imamo i mi sumnjivo mi je to sve Ne spavanje dosta doprinosi glavoboljama,znam po sebi jer prije me nije ovako cesto bolila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?