|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
19.10.2016 4:59:38   
Trcosava
Dobro jutro od mene. Ima li ko budan? user posted image Danas ko preživi pričaće. Legla sam kasno, nisam se naspavala.
Barem je mali spavao ok.

Wiki, piši kad si slobodn da se čujemo.

Emice, ne čusmo se juče.

Ja juče ustala, još ni kafu nisam kako treba popila, zove me koleginica na kafu. Pšto sam ja ograničena busom, kažem dođi do mene na kafu. I onda sam letela po kući da rasklonim sve i sedela posle ona do posla.
Loša nam je atmosfera na poslu :( baš loša. Od onog da sam cesela išla na posao, sad već postaje mučno

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1026
19.10.2016 5:54:03   
Milena18
Dobro jutro, kafanske!

Emice, mnogo, mnogo mi je drago! Konačno možeš da se opustiš i uživaš sa dečicom.

Sandricak, može i meni jedna dupla. Kako ti je I, šta je bilo sa njegovom žuticom?

Uh, Trco, mogu misliti kako ti je, imala sam i ja svojevremeno loše situacije na poslu, ne znaš da li ti je gore ujutru kad ideš ili kad se vratiš kući a znaš da sutradan moraš ponovo.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1027
19.10.2016 6:32:42   
mali_mis
Jutro user posted image
Znate oni snovi koji vas vise umore nego odmore, e pa imala sam jedan takav. Probudim se da idem u wc, i mislim se da je oko 3, kad pogledam na sat, reko ustaj.
Wiv, Trco user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1028
19.10.2016 6:39:33   
vocicana
Vrlo mi je poznato sve to, veruj mi. Dobro jutro, samo sto sam ja na prekide spavala celu noc, a prethodne noci, Boze sacuvaj sa sanjanjem...sta nije proslo kroz glavu. Uzas!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1029
19.10.2016 7:03:12   
mamin mish
Dobro jutro!
Trco znam taj osecaj kada na posao ides kao na streljanje.
Evo za sve kafa pa se posluzite.

user posted image

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1030
19.10.2016 7:39:59   
milicicak
Jutar u kafanu, ja se uspavala sad moram da jurim.
Emice, divne vesti, bas mi je drago user posted image
Misu, hvala za kafu user posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 1031
19.10.2016 7:53:27   
IvanaSK RR
Mishu, hvala na kafici.
Kod mene opet glavoboljauser posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1032
19.10.2016 8:15:04   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro i od mene user posted image

Jao glavobolj, mm je sinoc umirao od glavobolje, u stvari vec danima kuka, valjda zbog vremena sta li?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1033
19.10.2016 8:23:21   
suzi kju
Jutro mame. Ja se nerviram, kad god dođemo ovde, jedna od njih dve se prehladi. Evo Anđa nije spavala uopšte, steglo je u nos baš user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1034
19.10.2016 8:28:48   
Khaleesi
Jutro mame.
Tata je odveo M u vrtic pa danas ne taksiramuser posted image
Ja sa bebom malo oko dorucka...user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1035
19.10.2016 8:31:18   
mila83
Dobro jutro RRajke ! Samo da vam mahnem, bas sam kilava.Pijem kafu u skoli, dobila sam 8 dana pre, nemam pojma otkud, danima se osecam kao slomljena, i sad je vrhunac...
Misu,hvala za kaficu!
Suzi, da brzo ozdravite ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1036
19.10.2016 8:32:19   
isidora88
Jutro, ja sam mrtva, bebac se budio 100 puta nocas, slinavi opet, ne znam sta cu vide sa njim, uopste nema imunitet, stariji donese iz vrtica a ovaj mali sve pokupi. Mislila sam da su zubici ali mozda i nisu, evo od nocas je poceo i da kasljucauser posted image
Brat mu se posekao i ne znam kako ce ici na takmicenje, bas sam tuzna zbog njega, valjda ce uspeti nekakouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1037
19.10.2016 8:37:13   
IvanaSK RR
Isi, kako se posekao?
Suzi, jesi stavljala luk nocas? Odmah kreni sa fizioloskim i pumpicom.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1038
19.10.2016 9:02:45   
bubulence
Zdravo devojke!
Emice ja propustih lepe vesti. Bravo!
I nama je luk ovih dana spas inace nenznam kako bi i jedna od njih dve disala...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1039
19.10.2016 9:15:14   
suzi kju
Stavljala sam luk, a sinoć i noćas i jutros sam joj prskala physiomer i izvlačila slinice, ima ih... user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1040
19.10.2016 9:17:06   
IvanaSK RR
Suzi, da ih inhaliras fiziološkim?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1041
19.10.2016 9:19:14   
suzi kju
Nisam ponela inhalator, videću da se vratimo kući sutra najkasnije prekosutra. Ispratiću da vidim kako će da se odvija situacija pa ću ovde da pozajmim od sestre.

Direktna veza do poruke: 1042
19.10.2016 10:01:48   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Isidora, isto je i kod nas. Sve što donese stariji on pokupi.evo već skoro mesec dana se mučimo. Nikako da potpuno ozdravi, taman bude bolje kad zakači sledeći virus.
Suzi, samo što češće fiziomer. Nama fiziomer uvek pomogne.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1043
19.10.2016 10:18:03   
Khaleesi
Suzi posto sada nemate inhalator brobaj caj od sleza da piju i u nos im stavi kao kaa ispiras sa fizioloskim...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1044
19.10.2016 10:20:00   
Sandricak
Dobar dan svima koliko vas ima...
Trc i ja u isto vreme jutros otvorile kafanu... user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

Direktna veza do poruke: 1045
19.10.2016 10:26:30   
emicaa
Dobro jutro user posted image
Trco kod mene ujutru trka da zavrsim sve do 11,vise mi odgovara posle podne.
Ivana i tebe bas muce te glavobolje,migrena ili onako.
Suzi ljubi princezu da brzo ozdravi

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1046
19.10.2016 10:41:18   
IvanaSK RR
Emice, drugarice moja po glavoboljama, jaffi i energetskim picima, inace me bas muce glavobolje. U obe trudnoće nisam imala mnogo glavobolja, u prvoj jednu koja me urnisala dva dana, u drugoj one koje su se ispostavilo da je od pritiska.
Ne znam da li su migrene, mada ponekada lice na migrenu.
Boli me i kada ne unosim dovoljno tečnosti, a i kada sam umorna i neispavanauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1047
19.10.2016 10:43:10   
Sandricak

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ne znam da li su migrene, mada ponekada lice na migrenu.
Boli me i kada ne unosim dovoljno tečnosti, a i kada sam umorna i neispavanauser posted image

Ovako je i meni često... Boli me i kada čučne ili sagnem glavu kao da me neko ubode u vrat pozadi... Pre neki dan htedoh izludeti od glave, doslo mi da je tresnem o zid...user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

Direktna veza do poruke: 1048
19.10.2016 10:50:39   
Khaleesi
Ja cesto zaboravim da pijem vodu i slicno pa kaa me zaboli glava to je strasno... odmah sledi i povracanjeuser posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 1049
19.10.2016 10:55:25   
emicaa
Ivana ajd sto nam djeca imaju dosta zajednickog nego imamo i mi user posted image sumnjivo mi je to sveuser posted image
Ne spavanje dosta doprinosi glavoboljama,znam po sebi jer prije me nije ovako cesto bolila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here