Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 19:42:28
|
|
|
|
Milena18
|
Super, Mašno Čestitam!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 20:01:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, cestitam!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 20:13:26
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Hvala❤, bitno da je cetvrta, uskoro sam apsolvent😊
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 20:25:15
|
|
|
|
emicaa
|
UM cestitke i od mene Posjetite malo temu frizure,hvala Okupala sam djecu,otvorila red bullic i odoh na pus pauzu.Ledja me bole
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 20:44:19
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece. Kod mene se napokon ispraznila kuca. Dete u krevetu. A mm i ja gledamo tv.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:32:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vece i laku noc Uzasan dan...mnogo sam se lose osecala...uhvatila me neka desperija lezim u krevetu i samo sto ne zaspem.. kuckamo se sutra
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:35:11
|
|
|
|
Sandricak
|
Vece u kafanu... ja se najela kao prasac kajmaka za veceru... sad bi moglo jedno limun pivo... Hej jel ima koja od mama knjizicu sa vaucerima iz dm-a a da joj ne treba?
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:36:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A sta ti konkretno treba? Meni je ostalo dosta vaucera?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:45:30
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Anck sad me podsjeti na Crnog Gruju,odkad ga nisam gledala
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:46:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, napisah ti i u Razgovorima mama. Sta ti treba iz knjizice? Potrosila sam samo jedan ili dva kupona.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:48:24
|
|
|
|
Sandricak
|
Anck, Ivana, Onaj c&a vaucer sa popustom..
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:54:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Njega sam iskoristila, i mislim onaj za Frutek proizvod :(
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 21:56:47
|
|
|
|
Sandricak
|
Nista onda... htela sam uzeti I jaknu zimsku... pa sa popustom izadje super cena...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 22:03:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bas mi zao.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 22:05:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame... Juce sam se sa Anom dop u vezi tikvica palacinki. I danas uzmem mnogo lepe tikvice. Napravim tri veelike palacinke i urolam. Svasta sam stavila unutra... Ne da su bile dobre ... i deca i mm najeli smo se haos oni ustipci nisu nikad ovako dobri. Hvala Ana na savetu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 22:07:39
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR E bas mi zao. Ma ok je. . Da ti budem iskrena ne daje mi se 3-3.5 hiljade za jknu kad ce je brzo prerasti, a necu da mu kupim ni puno vecu... ali izgleda da cu morati...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 22:12:05
|
|
|
|
bubulence
|
Pisala sam vam danas a nige mi nema posta.... Cestitam svima sve . Godisnjice, rodjendane, upise... Bravo drage moje . Ja sam danas ceo dan isla po lekarima. Uz abdomena, internista, gastro, opsta praksa... Dobila kesu lekova... Valjda ce me opraviti vise...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 22:32:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubulence, pa sto toliko lekova? Sandricak, znam sve, ja razmišljam da joj uopšte ne kupujem jaknu, imam neki kao skafander i ono cebe sto mogu da je zatvorim rajsflisusom.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 22:32:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bravo Um, samo sibaj!! Bubi valjda ce biti bolje, aaa svi bolesni na sve strane... Jedva zavrsih ovaj post, D mi se budi non-stop od kako je zaspao, odspava pola sata i vec bi da ustane eee sve me gleda onim plavim okama samo sto ne kaze zeno pustaj me ja sam se naspavao
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 23:20:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Um cestitam Ovo moje dete je dzonjalo poslepodne, sad mogu jedino da se pomirim sa tim da imamo zurku tokom noci. Opet nista od mog spavanja.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 20.10.2016 23:56:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sandricak, ih pa taj sam prvi potrosila
< Poruku je uredio lesica RR -- 21.10.2016 9:04:22 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRskakafanica 21.10.2016 7:54:20
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam dala sestri da kupi malom jaknicu. E dala bi ti majke mi, da li ti treba nesto drugo, ako ti mogu uciniti hocu. samo reci. Kafanske, dobro jutro. Ja kuvam drugu kaficu, izvolite.... Masno bravo, samo guraj, vazno je da zavrsis, organizuj sebe i porodicu i bices ti super!
< Poruku je uredio vocicana RR -- 21.10.2016 7:55:10 >
|
|
RE: OktobaRRskakafanica 21.10.2016 7:58:32
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro
|
|
RE: OktobaRRskakafanica 21.10.2016 8:15:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Od onih vaucera jedino mi taj i znaci nesto Za pelene, naravno ne vazi kad je sniženje, a i sa onim vaucerima me izadju skuplje nego Evy. Ako neko koristi samo Pampers, prosledicu rado vaučere.
|
|
|
|
RE: OktobaRRskakafanica 21.10.2016 8:41:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Heh pa da taj vaucer je naj vredniji u celoj knjizici Ja ne verujem kad citam po FB sta sve traze u zamenu za taj vaucer..strasno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
bebaaDa li vam se svidja ime Darija?da (
52%)

ne (
48%)
Ukupan broj glasova: 165Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!