|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski party
16.11.2016 12:03:37   
suzi kju
Evo mene da popijem nesto dok deca spavaju. Muz mi je danas slobodan jupiii... Ja odmaram uglavnom u ovo vreme kad mi i deca spavaju,pazim na ručak i kuliram. A pošto ni je muz slobodan vec sam bila kod komsinice postavile tanjire i dekoraciju, servirale predjela za danas i dosla7kuci. Sad da operem kosu i takoo.
Malo sam danas smorena danas moji slave a ja nisam otišla, ovo je prva slava da ja nisam otišla user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 551
16.11.2016 13:15:18   
vocicana
Samo da vas user posted image i priupitam da li je mneka za user posted image j je upravo pijem, napravila jednu Calcone picu(preklopnjacu), testo je savrseno, savrseno se i ispekla, bas smo lepo se pocastili. Veceras pecem palacinke, mislim da cu dok budem dobila ciklus da narokam bar 5 kg.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 552
16.11.2016 15:30:48   
Animsaj9
Voci ti si zgodna zena , tebi bi i tih 5 kg vise super stajalouser posted image

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 553
16.11.2016 15:32:29   
emicaa
voci veceras i kod nas pica ali ona obicna.Onaj gel za desne se zove mundosal,sjetih se posle sedmice da ti naposem.
ja se naljevam cajevima.sad sam ocijedila narandze pa pijuckamo sokic.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 554
16.11.2016 15:59:16   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Mishu jesi kontrolisala srcku ? Kakav ti je pritisak ?

Pritisak nizak 90/70, oduvek tako.
Ne desava mi se to cesto. Desi se jednom godisnje, ako i toliko. Trajalo je svega 10 minuta, kako sam zabila guzicu ispred kompa i gucnula kafu, ko nova user posted image Valjda mi nisu oticala stopala u trudnoci pa moraju sad.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 555
16.11.2016 16:58:50   
Anck Su Nmaun
Odoh da stavim kafu za mm i mene. poludeh od ovog svrcka danas, ne spava , ni 15 minuta da sastavi pa da odmorim.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 556
16.11.2016 17:06:59   
IvanaSK RR
Anck, ni moja danas nista nije spavala. Sad ce muz otici po Dentokind, mozda ce pomoci.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 557
16.11.2016 17:11:41   
emicaa
David bi spavao ali pored Dore je to nemoguca misija.Uglavnom je tiha kad spava a danas je nasla neku udaraljku sto joj sveki kupila i pocela svirati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 558
16.11.2016 17:46:39   
Khaleesi
Gde ste zene.... ko je za cajic da se zagreje... Mi danas malo cunjali, kupili smo kupus za kacuuser posted image hehe
Pa se smrzla haos... M je danas ok bez temp a sutra cemo da palimo kuci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 559
16.11.2016 17:58:47   
IvanaSK RR
Khaleesi, bas mi drago sto nema vise temperature.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 560
16.11.2016 18:07:03   
Ed83
Pisem sa mobilnog, pa ne mogu neki veliki uvoduser posted image ..

Moj bebac sinoc nikako spavao nije, sve se na po 10-15ak min budio, nedto ga mucilo.. gel nije ppmogao, tako da je lepo dobio dozu nurofena i onda je fino zaspao i spavao skoro celu noc , sa normalna 2x budjenja zbog sike.. Tako se naspavasmo i on i jauser posted image ... Meni je pedijatar nas rekao da kad ga tako nesto boli, zubi ili nestp drugo da mu slobodno dam nurofen (ne sad svake noci), ali to ga onda smiri jer mu skine bolove i detetu odmah lakse.

Direktna veza do poruke: 561
16.11.2016 20:18:56   
Khaleesi
Ivana sta ima kod vas. Kako je slatkica jestee poceli da sedite po malouser posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 562
16.11.2016 20:24:50   
IvanaSK RR
Da, da, sedimo. Nervozna je uzasno, dala sam joj Dentokind, a ona bljucnula posle pet minuta.
Ed, da, da, kazu da moze sirup, ovde je uglavnom Paracetamol, ako smatras da treba. A i u tvom slučaju, mislim da su zubi u pitanju.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 563
16.11.2016 20:48:57   
Milena18
I moja M je nervozna danas. Od tri sata nije spavala, ceo dan vežba okretanje sa leđa na stomak, pa besni kad joj ne ide user posted image Sad je kao zaspala, videćemo šta će biti kad je spustim u krevetac.
Khaleesi, super što ste bolje!
Ivana, pa vi ste napunili šest meseci još pre par dana? Velika devojka user posted image
Sad ću vala popiti čašu piva da dođem malo sebi, i onako beba neće sikiti pre dva verovatno.

Direktna veza do poruke: 564
16.11.2016 21:18:07   
IvanaSK RR
Da, Milence, u nedelju bilo sest meseci :)
Ja sam pila opusteno casu piva jednom u dva, tri dana dok sam dojila. A i mleko nadodje od pivauser posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 565
17.11.2016 5:59:55   
branki*
Jutro,zenske!ajte na kafu!spremam se za posao...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 566
17.11.2016 6:52:10   
suzi kju
Jutro. .. Ja širim veš pa da spremam decu polako za vrtic

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 567
17.11.2016 7:54:21   
Anck Su Nmaun
Jutroo u kafani!
Ja pijem kafu, razvclacim je vec sat vremena..ko je za?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 568
17.11.2016 8:03:55   
emicaa
Dobro jutro,Anck ja bih radije caj user posted image
Cini mi se da sam od jutros bolje,vidjecu kad ustanem sta ce biti user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 569
17.11.2016 8:15:01   
Sandricak
Jutro mame.. evo i mene malko zivnuh... Ivana vec sest meseci.. user posted image
I je zadnjih dana razdrazljiv i od kako sam dobila manje sisa, a cesce...opet na tri sata i nocu i danju... poludeh... citam vas posle na miru pa pisem...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 570
17.11.2016 8:44:16   
mali_mis
Jutro user posted image
Ja sam ranije razvlacila kafu po citav dan, sad je eksiram user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 571
17.11.2016 9:14:17   
IvanaSK RR
Jutro. Sandricak, kad sam dobila prvu mens krecu nase muke sa sisanjem, vrlo brzi posle toga je i odbila skroz da sisa. A sad, da li je zbog toga ili nije, ne znam. Pre toga nije silazila sa mojih grudi.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 572
17.11.2016 15:07:16   
branki*
Ja dodjoh s posla,bila u prodavnici,pa po decu u vrtic,sad da rucamo i dalje po stanu,red sredjivanja,red zabavljanja dece..
Voci,ti si super zgodna sa tendencijom na mrsavo,to je inace moj sanuser posted image ,tako da i. Da se ugojis par kg,opet si zgodnica!

branki

Direktna veza do poruke: 573
17.11.2016 15:48:19   
Ana RR
Mi ceo dan nismo imali struje user posted image nisam imala drugog izbora sem da učim user posted image A za sutra najavljuju isključenje vode. Upucaću se.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 574
17.11.2016 15:51:31   
branki*
Anci,ako nastave da iskljucuju sve i svasta,ode ti u doktore naukauser posted image

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Porodjaj posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce
JelenaAr

Drage zenice Kako ste se porodile posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce? Proslo je godinu dana, operacija je bila hitna, odstranjen je jajovod i rez je kao kod carskog porodjaja.

Prirodno (100%)

Carskim rezom (0%)

Ukupan broj glasova: 2

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here