|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
14.12.2016 7:47:42   
Anck Su Nmaun
Jutro mamice
V me maltretira od jutros jos kafu nisam popila.
Nece u ljulju, nece na pod, trlja okice i ja ga stavim u krevet i eno ga on lezi ali ne spava i cuti user posted image
Cekam da zaspe pa da popijem kafu na miru i zapalim jednu na terasi user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 626
14.12.2016 8:06:36   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Meni se ne ustaje iz kreveta. Ali trebalo bi sve po redu da odradim pre posla.
T je konacno otisla u vrtic. Ova mala je celu noc imala temperaturu 37,5. Jadna ne moze da dise. Valjda ce da prodje brzo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 627
14.12.2016 8:28:02   
bebilule
Dobro jutro mame! nekad uhvatim malo vremena da pročešljam teme, ali baš ga i nemam da kuckam. Ništa ne upratih.
Kod nas akcija i dalje traje. Od juče kao da nos manje slinavi, kuc kuc. Drži ga ladno mjesec i po. Imali smo još jednom temperaturu, čak smo zaglavili i u bolnici na 24 sata. Ukočio mu se vrat u svoj toj frci. Nije mogao podići glavu. Ja kod doktora, kao nije vjerovatno ništa, ali hajde da proprate. Uključili mu brufen i čovjek se otkočio. Bio se ušin`о user posted image . Onda sam prelomila, uzela 5 dana i ostala sa njim kući. Kljukam ga svim i svačim, možda je nešto i upalilo.
Danas moram kupovati paketić zapetak. Ima priredbu u vrtiću za svetog Nikolu. Ne znam šta će oni sa bebama, žao mi vaspitačica user posted image .
Ljubim vas sve!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 628
14.12.2016 8:30:57   
LauraAndrija
Jutro mame!Vodim L da primi vakcinu, već zamišljam vristanje. user posted image

Direktna veza do poruke: 629
14.12.2016 8:33:01   
IvanaSK RR
Moja bebica za vakcinu nije mnogo plakala, a za vađenje krvi se nije ni oglasilauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 630
14.12.2016 8:34:15   
Anck Su Nmaun
Mi smo super na vakcinama samo se javi kad ga bocne i to je to user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 631
14.12.2016 8:42:57   
LauraAndrija
A ja primio vakcine i bio je super, nije se čuo. Isto pre neki dan vadili krv, ma nista. A sad vodim Lauru... odoh!

Direktna veza do poruke: 632
14.12.2016 8:59:38   
Anck Su Nmaun
Danas ne moram da kuvam user posted image odmah se bolje osecam user posted image
zato sma lepo oprala kosu i sad bih mogla malo stan da sredim dok malisa spava.

Direktna veza do poruke: 633
14.12.2016 9:04:01   
Maraj
Jutro mame. Mi odosno kod mojih. Pravimo danas kolace za slavu (Sv.Nikolu)
bebilule , pa da ga nije promaja u vrticu usinula. Kad ovo kazem , setim se one , da ta "promaja" postoji samo na ovim prostorima....
L place i za vakcinu i za vađenje krvi. Pa kako i ne bi , kad uzmu da mu cede prst...i mene bi bolelo

Direktna veza do poruke: 634
14.12.2016 9:20:43   
bebilule
Maraj, ni ja ti nešto ne pridajem važnosti toj promaji. A i vrtić je ušuškan, prije ce biti da je viroza takva. I mene je kasnije bolio vrat.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 635
14.12.2016 9:23:46   
Sanjica26 RR
Moze i te kako da sibne promaja u vrticu. Posebno ako non stop otvaraju prozore. A i viroza ide sa time. Sve se to lepo poklopi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 636
14.12.2016 9:33:08   
emicaa
Sto mi je Laura fino ime user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 637
14.12.2016 11:40:19   
Milena18
Dan!

Čitah nešto zbrda-zdola i jedino sam zapamtila da Ivana ima problem sa sinčekovim učenjem. To planiranje učenja unapred i pravljenje rasporeda je ok za sticanje radne navike, ali mislim da nikako nije dovoljno za dete tog uzrasta. Dok on malo ne sazri da može sam da uvidi da je škola važna, najbolje funkcionišu nagrade i kazne. Ja sam više za nagrađivanje, ali mora ponekad i da se kazni dete, naravno.

I meni je lepo ime Laura. Moj kolega ima ženu Loru, i to mi je divno.

Mi smo opet same ceo dan, a M je nervozna od jutra. Prošle srede sam bila na ivici pucanja, danas moram da ostanem ''ladna kako znam i umem.

< Poruku je uredio Milena18 -- 14.12.2016 11:42:12 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 638
14.12.2016 12:16:25   
LauraAndrija
Prezive smo vakcinuuser posted image , ma nije se cula, a znajuci je mislila sam da ce biti vristanja, super je bila.
Hvala emice, Milena, moja zelja je bila za ime, muž je hteo Mia.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 639
14.12.2016 12:36:09   
Anck Su Nmaun
Bravoo za hrabricu user posted image

Direktna veza do poruke: 640
14.12.2016 12:40:01   
IvanaSK RR
Bravo za Lauru user posted image
Milena, i vrapci na grani znaju nase mukeuser posted image
Evo, ja cu napraviti plan za vikend, ali ne znam koliko ce nam pomoći u tome da on razmišlja na kontrolnom i cita zadatke.
A stvarno radi domaci cim dodje iz skole, cak i petkom odmah radi domaci. Ako ima previše domaceg, ne teram ga da uci, osim ako nema kontrolni. Ako je ok domaci,uci posle...

Direktna veza do poruke: 641
14.12.2016 14:25:25   
Anck Su Nmaun
Moje dete je otkrilo jelku user posted image
Nas razgovor:
-Vuce hajmo po seke u vrtic.
-cek da ponesem i jelku ( i naravno vuce jelku za granu) !
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.12.2016 14:26:30 >

Direktna veza do poruke: 642
14.12.2016 14:30:02   
Mariya
Dan mame!
Otišla mi danas L u vrtić, jedva sam je nagovorila, neće,odvikla se. A drugarice joj se tako obradovale, zagrlile, odmah je vukle da se igra,pa je dobila paketić pa je na kraju ostala. Sad da brojim dane koliko će biti zdrava,mada,kako sam videla decu,bila su ok,vaspitačica je bolesnauser posted image ,što me podseti, mm se prehladio. Sve vam je jasno onda user posted image kad su nam juče kumovi otišli (dok su bili tu nije se žalio) počeo je da hukće, pa uzdiše, pa stenje,jauče, jao...ja ga pitam šta je,kaže on,pa znaš ti kakav sam kad sam bolestan user posted image Ja pala od smehauser posted image isterala sam ga iz spavaće sobe,spavao je u dnevnoj, a ja sam sama u krevetu kao beba. Jednom sam se probudila. Ladno mi čovek smeta u krevetu. Ustvari, sve mi smeta. Da li mi verujete da sam primetila da ljudi pobegnu od mene kad počnem da kukam. Znam ja da je to tako,ni ja ne volim te kukavce a ja sam sad takva. Sve mi je teško, sve mi smeta,svega mi je dosta. I sad mi je nos zapušen,poludeću,tačno ću sad da odem u apoteku samo po kapi. Inače čekam kod dr, pop ** više,čekam od 1 a još uvek je jedna ispred mene!user posted image

Direktna veza do poruke: 643
14.12.2016 15:39:54   
Maraj
Dan mame. Mariya , ti redovi kod dr su user posted image ...ja sam se nacekala u trudnoci po cekaonicama... malo malo sam isla po lekove ...
Laura user posted image za vakcinu.

mi napravili kolace. Jos da se stegnu lepo pa da stavimo cokoladu preko , gde treba

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 644
14.12.2016 16:35:42   
IvanaSK RR
Maraj, pravila si ledene kocke?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 645
14.12.2016 16:41:15   
Maraj
Ne Ivana , sitne kolace za Svetog Nikolu. Bajaderu i slicne kolace smo napravili al nisam stavljala glazuru odozgo. Kad se malo stegnu...sutra cu

Direktna veza do poruke: 646
14.12.2016 17:02:12   
Anck Su Nmaun
Mmmm kolacici, bas bih mogla koji.
Mi se spremmao i odosmo, V vecerao upravo, valjda nece praviti probleme user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 647
14.12.2016 17:51:53   
Milena18
LA, bravo za hrabricu!
Mariya, šta da radiš, takav ti period došao. I to će proći. A kome smeta i ko ne razume ni ne treba ti u blizini.
Mene ovo moje magarence uništi danas. Spavala je od jutros samo dva puta po 20 minuta. Ceo dan njače, mirna je samo dok sisa.

Direktna veza do poruke: 648
14.12.2016 18:48:01   
vocicana
Jao mukice oje.
LauraAndrija bravo za vakcine! To su hrabrice.
Maraj, srecno pravljenjhe kolaca, ja bi one kiflice posne sa pivom, sto se u serbet mackaju, pa se uvaljaju u orahe ili lenike....mmmmm
Maryia, ja te potpuno razumemuser posted image , takva sam i ja bila, dodusesamo u trudnoci, sada najvise na svetu volim da se ususka pored mene.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 649
14.12.2016 20:10:57   
amelia
Mamike samo da vam mahnem... MM je dosao kuci juce jer sad nema sanse da bilo sta nadze jer su praznici. Neki poverljof covek rekao mu da ce ga zvati posle 10-og januara pa sad ce mo cekati. Sutra mi je rodzus pravi mi tortu jaooo ne mogu da verujem da sam napunila 25 godina. Kako vreme brzo leti..
A je zaspao moram da ga budim za veceru.
Pasulj je gotof sad da veceramo. Uskoro cemo opet imati net. Pa da se vise kuckamo. Vidim da ima puno bolesnih decica. Zelim vam da sto pre ozdrave.
Jako mi nedostajete ljubim vas :*

Ayan <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mama koja doji u bazenu podržava dojenje u...
Mama četvoro dece deli prelepe fotografije kojima želi da podrži lepotu i normalnost dojenja.
Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here