Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:03:17
|
|
|
|
vocicana
|
Meni trostruko jaka. Ovaj mali je nemoguc od kako smo gore dosli, nema spavanja ni malo duze ujutru, bas mi je mrsko vise da ustajem kao vampir. Emice, ti si moj idol, vezbanje pa medeno srce. Nedostaje mi teretana, mnogo je skupo ovde i u Moni i u Palisadu da se uzme dan za vezbanje, bez obzira sto se ima nnekoliko stvari, a bas mi nedostaje to vreme. Zbog toga se radujem povratku kuci. Branki, sta si izmajstorisala od testa(htedoh napisati mesa).
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:10:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je to redovno Voci, ujutru u 5:15 prvo budjenje, a od 6h nema vise spavanja. Nije mi to toliko strasno ako citavu noc prespava ionako uvece lezem rano. A malisi verovatno prija promena vazduha pa vas budi da idete u setnju Kad se vracate?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:10:23
|
|
|
|
wivern
|
Jutro i od mene. Spremam se za posao polako. U stvari ubrzano, jedva sam ustala. Kafu cu na poslu, nemam vremena sada. Sinoc se igrala zmurke sa M, mokar je bio od trazenja po stanu.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:10:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mona dere u svakom smislu, a ne samo teretani
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:19:17
|
|
|
|
wivern
|
Anim tu si u pravu. Mada su svi na Zlatiboru poceli nenormalno da deru.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:26:16
|
|
|
|
vocicana
|
Anck, verovatno 20.12 dolazimo kuci, verovatno je do vazduuha, odusevio me je juce sto je skoro sat i po sedeo na krevetu i slatko se igrao sa tri igrackice, vecerao je griz sa vocem posle sesamo smejao, namestala sam ga juce da puzi, msm da smo tu negde, jer bas radoznalo ruciama trazi da dohvati sta mu se svidja. E a sto se wellness centara tice, bas je skupo, stvarno je mnogo. Nema veze sto kao daju i saunu i bazen na koriscenje, bas mi je mnogo da dam 15 e za to. Ovako nije strasno, za klopu, moze se priustiti da se negde sedne, ali ima paprenih mesta, mada sam generalno razocarana ovolikom gradnjom zgrada na Zlatiboru, unistise sve , u centru je toliko zgrada zaklonila setaliste, sunca je bilo ali tu debela hladovin i9 zima, preurbano. Nadam se da ce im osporiti gradnju ovde u strogom centrui, bas je zalosno. Mi smo u blizini palisada, nije prometno ali je fantasticno sto se tice tura za pesacenje, okruzuje na suma sa jedne strane, ne bi nikada u centar dole otisla.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 8:54:54
|
|
|
|
wivern
|
Ja volim zlatibot ali je izgubio svaku car, po meni. Unistavaju ga brzinom svetlosti jer zele da naprave nesto sto zlatibor nije. Zene uskoro idem na godisnji..... Jupiiiii
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 9:05:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, super za godisnji, prijace ti, sigurno. Ja volim Taru, jos uvek je nisu mnogo "unistili"
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 9:13:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nisam ljubitelj Zlatibora, sem zimi malo za skijanje ovo ostalo je smor. 3 dana meni dosta.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 10:41:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kako ste mamike... Mi po kuci. Sad cemo malo napolje nije toliko hladno, da prosetamo slince...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 11:42:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro dobar dan. Wiv super za godišnji, da se odmoris. Meni ako ne produže bolovanje za deset dana na posao
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 11:49:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas opet mini radna akcija, mm izuzetno raspolozen ovog vikenda za spremanje po stanu pa da iskoristim
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 11.12.2016 11:50:35 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 12:09:48
|
|
|
|
emicaa
|
wiv ides li negdje za odmor ili ipak ostajete gdje jeste. Suzi godice ti posao,samo da se naviknes opet ja sam nervozna,boli me glava.jutros je mm usisao i prebrisao a jamotala vec i zabavljala Davida,brat je cackao po telefonu.Shvaticete me pogresno ali jedva cekam da ode kuci,sinoc se izderao na T sto se udarila i pocela plakati,onda sam ja na njega.I tako,mnogo sam negativna
< Poruku je uredio emicaa RR -- 11.12.2016 12:10:11 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 12:15:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, on bas ne ume sa decom.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 13:43:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Ajoj Emice sto kaze Sanjica bas ne ume a decom, muskarac je to. A potreban ti je tu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 14:09:55
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi malo setnuli pa sad spavaju. Da popijem kafu sa mamom Ja sutra na posao... ko ce da ustane u pola 6 Emice muskarci su to cudo zivo kako i sa sobom umeju da se skapiraju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 15:41:26
|
|
|
|
vocicana
|
Emice ja te razumem. Samoradi nesto sto ce te malo odvuci od negative. Ja bi malo one tvoje Nutela zvezde ili buhtle, sa kremom po mogucstvu. Wiv, zato sam bas i napisala, unistice ga sa ovolikom gradnjom. Nece vise imati cari zaista. Bili smo u setnji dva i po sata, mali je sada kao usprican, ne staje nogama rukama, samo se dernja Khaleesi, ja isto jos malo, imam jos tri meseca, ali cu raditi dve nedelje pa uzimam ceo godisnji za 2016 god.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 16:33:56
|
|
|
|
wivern
|
Joj, meni Anck Zlatibor nikako nije za skijanje, nema on taj potencijal i te staze. Vise mi je za uzivanje i setnje. Suzi posao ce ti doci kao mali odnor, veruj mi. U pocetku ces se odmaeati od dece na poslu. Za godisnji ne znam, ja bih volela da idemo... Zavisi od finansija.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 17:00:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ajd sto on ne zna oko djece ali nece ni ovako da pomogne,ali sta cu bilo mi je ili on ili da dam otkaz.Sad mi istrpiti jos dvije sedmice kako znam i umijem. Voci ne mjesim ovih dana,ali cim budem zovem te
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 17:04:24
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Emice on izgleda on pravi "balkanac", da je sve na gotovo! Pa, ko ce ih kasnije cuvati?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 17:25:44
|
|
|
|
wivern
|
Emice izdrzi jos malo, nemas drugu opciju a ne vredi da se nerviras. Sta ti je sa sveki?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 17:28:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
meni je Zlatibor za sankanje, ima i da se skija i tu žičaru, al mi je vise onako za setnju, mi smo bili prosle godine u septembru.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 17:53:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi vodili decicu na trening pa malo prosetali, V se ziv nije cuo samo se smeskao, prijalo mu T ima u sredu takmicenje u plivanju ...jedva cekam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 18:21:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro vece. Moja deca u tandemu bolesna. Obojica visoka T, kaslju uuuuzasno, i kad kad povrate od tolikog naprezanja da se nakaslju. I ja volim Taru. Mada ja planine volim samo leti. Zene, vi bar imate posao. Ja bih na posao, ali ga nemam. Poslala sam pre par dana cv za jedan, pozvali su me na razgovor sledece nedelje. Ali ne nadam se puno, otupela sam nekako.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 11.12.2016 18:40:37
|
|
|
|
wivern
|
E sankanje je vrhunsko na zlatiboru Ja bih volela da odem na taru ili staru planinu. Sanjalice nadam se da ces uskoro naci posao. Neki normalan posao.
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?