Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 13:42:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao bre zenice sve vas razumem. Pogotovo sa prvim ali u stvari sa svakim sam pogotovo prvih mesec dva ustajala da vidim da li dise. To je valjda sve normalno kad brinemo za one koje nam zivot znace.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 15:00:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene nikako ne stizem da pisem,samo citam.S mi bila bolesna,povracala,imala je proliv pa posle i temperatura evo vec tri dana ne ide u skolu.A u skoli,juce imala nastup sa folklorom,N sisa,spava,uskoro puni 3 meseci,bas mi proletelo.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 15:22:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao Veaelicee..rastu bebaci rastuuu. Ko bi rekao od inakvig jutra lep dan . Bili smo napolju dva sata...milina..sunceee.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 16:18:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan Mi smo bazali prepodne
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 17:54:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sad sela pijem kafu ko je za... Mi bili do dr pa u kupovini... kupila sam stolnjak i tako nista posebno... Veselice bas brzo rastu....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 17:59:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja upravo kuvam za mm i mene ... pa pridruzite se 😉
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 18:07:00
|
|
|
|
emicaa
|
ja nista zivo ne stizem,kad sam sama sa njima definitivno sam bolje organizovana,tad bar znam da nemam pomoc i cao. Bili smo dan sat i po vani,David svo vrijeme spavao.dora mi je imala malu nezgodu,pisacu u temi o padovima.uglavnom sad miruje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 19:05:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi smo citav dan po lekarima, sad aam popila kafu i igram ae s decom
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 21:10:43
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj! Konačno da žvrljnem koju. Sve čitam al ne postižem da piskaram, naročito ovih dana kako je D kući i van vrtića. Šta se radi?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 21:32:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni se vec oke sklapaju..nemam snage..laku noc devojke drage😉
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 21:42:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro vece. Suzi, pa ja nisam znala su devojcice imale sarlah. Mislila sam da je obican virus. Ja da iskuliram, procackam nesto po netu pa na spavanje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:03:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjalice danas je potvrdjeno da he šarlah. A je popila panklav pa mlekce za spavanje i sve povratila, ubicu se.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:10:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, a da joj das posle mleka? Nama je Sofija jako dugo povracala na lekove. Ne znam ni sama kako smo se sa time izborili
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:13:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odradila vjezbe pa se najela medenog srca,molim aplauz za mozak Suzi ljubim vas
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:14:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Sutra cu probati drugačije. Dr nam reče da moze i u voćni jogurt ili plazmu pa cemo probati. Bas sam se smorila kad je povratila jer jeste izbacila lek a ja ne smem da ponovim dozu jer mozda nije sve izbacila a panklav je bas jak.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:17:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisam znala da moze sa antibiotikom nesto da se uzima. Mukica mala. Emice bravo
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2016 22:19:04 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:19:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa može, panklav je bas gorak. Emice
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:31:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi, samo da pocne da deluje ab bice lakse... Emice pa ti si kraljica ♕ , aj evo i ja sam sad vecerala, al samo zato što sam kao vuk gladna od jutros nisam jela
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:47:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, i meni je G povracao od panklava. Dam mu da popije, zgadi se i povrati.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 23:38:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Suzi pa kako su sada dusice.... Moji spavaju, jedva sam ih uspavala...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 6:30:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja naravno opet otvaram kafanu... budilnik je rekao svoje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 7:55:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oh Suzi... mrzim to povracanje. Moja do juce pila hemomicin, dakle 5 dana plus inhalacije i nije mnogo bolje. Jece je bila na Institutu, slikala pluca,ima opstrukcije,hvala Bogu nije upala pluca ali opet ne znam kada ce ozdraviti. Dobila je neki lek na C (nesto kao Cefzil)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 8:55:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 9:22:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. I noćas je imala temperaturu, a ja se osecam kao me je voz pregazio i to onaj brzi. Sad sam joj sirup pomešala sa malo plazme i pojela je. Videcemo kako ce proći. Ako povrati inekcije nam ne ginu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 9:34:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, nece povratiti, sigurno. Jel moze muz malo da te odmeni danas, makar nekih sat vremena da odspavas?
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?