Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 13:42:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao bre zenice sve vas razumem. Pogotovo sa prvim ali u stvari sa svakim sam pogotovo prvih mesec dva ustajala da vidim da li dise. To je valjda sve normalno kad brinemo za one koje nam zivot znace.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 15:00:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene nikako ne stizem da pisem,samo citam.S mi bila bolesna,povracala,imala je proliv pa posle i temperatura evo vec tri dana ne ide u skolu.A u skoli,juce imala nastup sa folklorom,N sisa,spava,uskoro puni 3 meseci,bas mi proletelo.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 15:22:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao Veaelicee..rastu bebaci rastuuu. Ko bi rekao od inakvig jutra lep dan . Bili smo napolju dva sata...milina..sunceee.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 16:18:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan Mi smo bazali prepodne
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 17:54:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sad sela pijem kafu ko je za... Mi bili do dr pa u kupovini... kupila sam stolnjak i tako nista posebno... Veselice bas brzo rastu....
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 17:59:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja upravo kuvam za mm i mene ... pa pridruzite se 😉
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 18:07:00
|
|
|
|
emicaa
|
ja nista zivo ne stizem,kad sam sama sa njima definitivno sam bolje organizovana,tad bar znam da nemam pomoc i cao. Bili smo dan sat i po vani,David svo vrijeme spavao.dora mi je imala malu nezgodu,pisacu u temi o padovima.uglavnom sad miruje.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 19:05:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi smo citav dan po lekarima, sad aam popila kafu i igram ae s decom
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 21:10:43
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj! Konačno da žvrljnem koju. Sve čitam al ne postižem da piskaram, naročito ovih dana kako je D kući i van vrtića. Šta se radi?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 21:32:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni se vec oke sklapaju..nemam snage..laku noc devojke drage😉
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 21:42:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro vece. Suzi, pa ja nisam znala su devojcice imale sarlah. Mislila sam da je obican virus. Ja da iskuliram, procackam nesto po netu pa na spavanje.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:03:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjalice danas je potvrdjeno da he šarlah. A je popila panklav pa mlekce za spavanje i sve povratila, ubicu se.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:10:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, a da joj das posle mleka? Nama je Sofija jako dugo povracala na lekove. Ne znam ni sama kako smo se sa time izborili
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:13:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odradila vjezbe pa se najela medenog srca,molim aplauz za mozak Suzi ljubim vas
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:14:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Sutra cu probati drugačije. Dr nam reče da moze i u voćni jogurt ili plazmu pa cemo probati. Bas sam se smorila kad je povratila jer jeste izbacila lek a ja ne smem da ponovim dozu jer mozda nije sve izbacila a panklav je bas jak.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:17:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisam znala da moze sa antibiotikom nesto da se uzima. Mukica mala. Emice bravo
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2016 22:19:04 >
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:19:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa može, panklav je bas gorak. Emice
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:31:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi, samo da pocne da deluje ab bice lakse... Emice pa ti si kraljica ♕ , aj evo i ja sam sad vecerala, al samo zato što sam kao vuk gladna od jutros nisam jela
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 22:47:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, i meni je G povracao od panklava. Dam mu da popije, zgadi se i povrati.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 23:38:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Suzi pa kako su sada dusice.... Moji spavaju, jedva sam ih uspavala...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 6:30:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja naravno opet otvaram kafanu... budilnik je rekao svoje.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 7:55:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oh Suzi... mrzim to povracanje. Moja do juce pila hemomicin, dakle 5 dana plus inhalacije i nije mnogo bolje. Jece je bila na Institutu, slikala pluca,ima opstrukcije,hvala Bogu nije upala pluca ali opet ne znam kada ce ozdraviti. Dobila je neki lek na C (nesto kao Cefzil)
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 8:55:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 9:22:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. I noćas je imala temperaturu, a ja se osecam kao me je voz pregazio i to onaj brzi. Sad sam joj sirup pomešala sa malo plazme i pojela je. Videcemo kako ce proći. Ako povrati inekcije nam ne ginu.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 10.12.2016 9:34:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, nece povratiti, sigurno. Jel moze muz malo da te odmeni danas, makar nekih sat vremena da odspavas?
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?