Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:49:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veterinarka kaze da je bakterijska infekcija usled pada imuniteta. U ponedeljak ce raditi bris. Dala je antibiotike i lekove za noge, pošto ga bole. Kaze da nije strasno i da je on generalno dobar za svoje godine. Moramo da mu dajemo konzerve ili da granule potapamo u vodu sa kockicom supe. Tako sam srecna sto ce biti dobro, da vam ne mogu opisati. Evo, pravim svima i ručak i veceru i kafe, caj. Hvala sto pitate.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:51:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super Ivancice.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:56:16
|
|
|
|
emicaa
|
dobar dan boli me ruka i osamucena sam od nedostatka sna ali generalno sam super.Jutros sam bila strasno nervozna,sad sam dobra Okitili smo jelkicu jutros Ivana mnogo mi je drago zbog njega,da nije nesto ozbiljnije.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 12:58:11
|
|
|
|
branki*
|
e,pa,ivana i meni je drago zbog kuce! boka legla i spava,tisina
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:10:29
|
|
|
|
emicaa
|
nama dosla Anastasia(zaovina curica) tako da je kod nas sve samo ne tisina
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:12:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala vam 😘 Ja ne znam sta cu za ručak i dalje, sin posti, sutra ide sa verouciteljem da se pricesti. Kasno smo i doruckovali.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:13:52
|
|
|
|
branki*
|
peci krompir u rerni,ivana,zasitno je,a brzo.ili riblje filete.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:22:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Najbolje pecen krompir, neka gusta corbica i fileti ribe. Emice, kod tebe je uvek zabavno.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.12.2016 13:24:16 >
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 13:45:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
On corbicu od povrca ne bi ni pomirisao Verovatno cu nesto tako, da, u pravu ste.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 15:25:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 15:52:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moja deca luduju. Nisu hteli da spavaju danas. Sigurno će za sat-dva početi da kmeče od nervoze, a tada im neću dati da spavaju. Ivana, ovaj moj pomfrit iz rerne baš super ispao.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 16:07:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zdravo mame... Ja ne znam vise sta da radim. Sinoc u 8 dosli kod mojih za slavu i M u 10 dobila temp 39 a oko ponoci povracala... Kaze dr opet virus jer je temp visoka, ali odo je trece povracanje za 2 meseca sve vorusno... Uzas.... Ivancice suler zbog kuce
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 16:22:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedna kafa na brzaka pa bezim do grada. Ceo dan u fulu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 17:50:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Gde ste mame,nema vas. Mi rucali sada pa odmaram. Sutra negde vodimo decu u šetnju, nenormalno au nervozne, mislim da je zbog zatvorenog prostora.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 17:59:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tu smo. Mi cekamo da nam tata donese jelku da okitimo. Umesila sam i kiflice, pa ce to biti za veceru.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 18:11:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih mogla Guaranu, ali dva, tri komada, spava mi se, užasno
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 18:25:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana verujem ti. Isti slučaj. Dokle ce vise ovako lose da spavaju nije mi jasno A tako me nekad uhvati nešto, proradi nostalgija neka,ide mi se kod mojih za praznike a mnogo nam para treba za put
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 19:35:07
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja bih mogla Guaranu, ali dva, tri komada, spava mi se, užasno Hocu i ja Guaranu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 19:45:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam koma citav san tamo vamo presli 200km , usli okupali decu , vecerali i sad da sredim ovaj Haos po kuci!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 20:00:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, gde žive tvoji? I meni se danas strašno spavalo. Ivana, drago mi je da kuci nije ništa strašno.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 20:43:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana super za kucu,a za spavanje meni se juce mnogo spavalo jedva sam stojala. Kod nas danas sve uzurbano,N izgleda uhvatila malo prehlada,bila je kenjkava a inace nije takva pa sam je pratila ceo dan.Sada vec bolje,smeje se u kolicima je,seke je zanimaju.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 20:53:05
|
|
|
|
branki*
|
zene,ja uspavala moje ukucane i sad kuliram,sto kaze mala elena!ide mi se na ng,u stvari,ide mi se na bilo koju proslavu,pa makar i ovu sa firmom jedva cekam.samo da jos nadjem nesto da obucem!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:02:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam mrtva, laku noc od mene!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:03:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki to najmanji problem idi vidi po netu sta ima od haljina.A i snizenja su sada.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 17.12.2016 21:08:28
|
|
|
|
branki*
|
veselice,za ovu proslavu sa firmom,kupicu nesto ovde u gradu kod mene.
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaVTO: Endometrijum i kako ga zadebljatiKada se parovi suočavaju sa vantelesnom oplodnjom (VTO), često je tanak endometrijum (sluzokoža materice) nepredviđena i...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Šta će dete naslediti od vaše svekrveDete dobija genetski koktel, a od bake mu sleduje 25%, ali sve zavisi koliko će se to odraziti na dete tokom odrastanja.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Musko imesil_wannaKoje od ponudjenih imena vam se najvise svidja?Jakov (
12%)

Andrija (
31%)

Jan (
9%)

Antonio (
5%)

Filip (
43%)
Ukupan broj glasova: 180Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!