Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 12:12:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Imam odlican domaci melem za opekotine. Suzi, kad bi mogla da ti dam. Odlican je. Moj G se godinu i po opekao strasno, koza mu se skinula, ma uzas kad se set_im. Evo, nije ostao ni oziljak. Umalo da zaboravim. Danas nam je godisnjica, cetvrta Castim ko sta pije.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 12:41:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, srecna vam godisnjica, sve najlepše vam zelim
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 13:03:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi, bas se namucise, samo da ih prodje, duse male, jos i opekotina
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 13:44:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala draga Pita me mm šta ćeš lepo da spremiš za večeru. A ja se dva dana ubih od spremanja slave. Juče se ubih od jela. Danas mi je muka. Ne mogu ni da vidim hranu, a kamoli nesto da spremam.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 13:45:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjalice, nek muz tebi spremi nesto
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 13:47:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znaci nista nije ostali od slave
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 14:09:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Misu, pametno zboris. Anck, nista. Mi slavimo kod njegovih, spremamo mi i dever, ali slavimo kod njih kuci posto svekar i svekrva ne mogu vise da spremaju. Tako da je sva hrana tamo, nesto malo smo doneli da imamo za nase prijatelje koji su uvece dosli, i to je to.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 15:56:16
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice srecna godisnjica. Jel neko za caj
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 16:06:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam za kuvano vino
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 16:10:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjalice srecna godišnjica. Bas nas svašta snađe. E od jutros nema temperaturu, valjda se necw navracati. Mm ode malopre na posao, mi sada same igramo se i tako. Nešto su mu spomenuli da možda ide na stražu, a to traje 7 dana. 7 dana ne dolazi kući. Ja ne znam kako cu sama toliko dugo sa njima dvema. Dan mi nije problem ali noć. ....
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 16:34:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad peglala , kosulje za malog i velikog gospodina Stigli paketici iz firme, devojcice se zive ne cuju vec dva sata, igraju se Ja sedoh malo da odmorim, mogla bih kaficu jednu da smuckam.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 16:40:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja nudim caj,nemam snage da nesto drugo pravim Kad ti ide muz? Suzi ne moze ti mama doci pomoci oko njih?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 17:06:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nudim fokaču sa belim lukom i ruzmarinom pije mi se kafa ali ne smem, još uvek mi radi stomak.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 18:18:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja bih jednu rakijicu, pa da nastavim dalje
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 18:35:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bogami trebace vam daleko je ponoc
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 18:41:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja bodem drugo ili trece mesto, meni treba kremica, tj ne meni, Amiju
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 19:58:27
|
|
|
|
emicaa
|
Nudi li iko palacinke
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 20:21:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde Emice na palacinke. Deci sam pravila.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 20:27:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ja sma haos smorena, citav dan u kuci ! De
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 20:40:32
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice srce si
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 21:44:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
vece u kafani , sta ima ? Sta se sluzi , moze kuvano vino
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 21:58:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, otisao covek nocas. Ja idem da se tusiram pa da kuvam vino :)
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:02:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro veče i laku noć. Da malo iscitam pa u krevet. Pijem caj od divlje trešnje, obozavam ga . Umorna sam i spava mi se baš. Sutra ja pravim palačinke.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:13:06
|
|
|
|
Khaleesi
|
Laku noc mamike da se svi naspavamo veceras
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:13:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece i ovde! Sta pijemo veceras Neato za uspavljivanje
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.12.2016 22:14:33 >
|
|
|
|
Anketa
VoćeargusDa li smatrate da je prskano voće zdravije od neprskanoga. Da li bi prskano voće dali svom detetu ili neprskano.Prskano (
17%)

Neprskano (
83%)
Ukupan broj glasova: 391Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!