Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:33:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moja deca poludela. Nijedno da se uspava. Sutra dva sata ranije idu u krevet.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:41:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne znam kako sina da oteram u krevet, evo slaze ove Sluban kocke.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:41:28
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice evo ga i ovaj moj, kao dopingovan. Ajmo zene sta ko pije , postali smo Johnsons zvezdica
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:42:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo bravo za zvezdicu Ja bih nesto zestoko, bas bi mi prijalo!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:47:37
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja ne znam kako sina da oteram u krevet, evo slaze ove Sluban kocke. Ami se igra sa Pepinom kucicom, i ceka mene, ima da ceka jos sat i kusur Wiv bravo za zvezdicu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:50:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, bas, bas mi je drago Misu, cuvaj poziciju
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 22:52:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ami se igra sa Pepinom kucicom, i ceka mene, ima da ceka jos sat i kusur ] Mislim da ces nocas i u snu da klikces
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 23:01:53
|
|
|
|
wivern
|
Anck za tebe ovo poslednje Ja ne znam sta je sa ovom decom, nijedno ne spava. M sad vozi tricikl., i lepi selotejp. Tacno bih ga pridavila kao pile
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 23:07:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Nego cudni ljudi pretrazuju portal Melopre spazih nekog Oploditelj-a Anck necu sigurno klikati, samo da ne sanjam ikonice. Citav vikend sam sanjala kako igram slonice. Pukla nacisto
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 20.12.2016 23:12:32
|
|
|
|
wivern
|
Opet je tu? Mislim da je on vec svracao Covek ocigledno svrati po potrebi
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 7:22:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 7:24:53
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro,samo da vam se javim i sve vas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 7:25:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bravo Wiv! Jutro svima!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 7:31:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Serpi Falis
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 7:49:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja opet s terasa izvestavam Haha Oploditelj!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 7:51:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. I ja pijem kafu. Napolju bi se i pingvini smrzli.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 8:14:19
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Da svratim malo u kafanicu, dugo nisam. Ja bih jednu jaču kafu, da malo dođem sebi. Joj, Oploditelj, hahaha, ne mogu da prestanem da se smejem Wiv, bravo za zvezdicu!
< Poruku je uredio Milena18 -- 21.12.2016 8:16:08 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 8:14:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Ja videh tog oploditelja u rr novogodišnjim čestitkama, hoce da izleči belu kugu Wiv presladak je !!!To je jedino "nase dete" na kalendaru? Druga deca nisu od dovde poznatih nam mamika? Odoh da kuvam kafu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 8:28:42
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan svima. Danas sam freeeeee I ja se prijavljujem za kafu. Kazu da ce danas biti mnooogo hladno, a onda valjda ide otopljenje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 8:35:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Diiivno, ja u pola 11 vodim H kod doktora i vucem i bebu .... mnooogo sam naelektrisana!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 8:49:29
|
|
|
|
wivern
|
Anck predivno ti je vreme za tu obavezu Ovo je za ne izlaziti do proleca. Mi opet slinavi, da covek poludi od slina i svega.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 9:19:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj Anck bas je hladno . Wiv znam kako ti je,meni se smucila ova jesen/zima. Nikako da im bude bolje. Eto od juče su onako kaaaao bolje, neka tako ostane. Ja sutra na komisiju a trebala danaa na posao
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 9:19:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, bas ti je veselo. Suzi, kako su devojčice?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 9:28:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Srecom imam auto, ali opet ne podnosim ni tih par minuta koje treba provesti napolju! Sad treba i bebabna istempirati da se probudi , jede, evo nju sam jedva nagovorila da koliko toliko doruckuje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 9:53:30
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jutro! Suzi kako su lepotice? Anck nadam se da cete brzo zavrsiti da se e vuknjate po DZ ahahhahahaa Oploditelj, ko zna ko nas sve cita i posmatra. Mi idemo danas do babe i dede malo
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?