Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 14:03:45
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi pises moje misli Ako se David smiluje pa me pusti da spavam Dora odluci suprotno Super za produzetak
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 14:12:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj Emice muke sa (ne)spavanjem Hvala Eco,hvala Emice. Bas sam srecna.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 14:59:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
Oooo Suzi super za produzetak!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 15:06:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super Suzi Ja i H se borimo oko rucka ...opet! Poludecu od nje! Razumem da je bolesna ali....
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 15:10:14
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja se borim sa D, nervozan je i nece da spava jos od jutros od kad je ustao. Bori se, a oci mu na pola
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 15:17:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih jednu kafu....ko je za?
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 16:45:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, bas mi je drago Animsaj, mislila sam da nocas sredjujem, al draze mi je da spavam Inace, sredila sam kupatilo, i to od poda do plafona :)
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 17:26:59
|
|
|
|
wivern
|
Suzi cestitam Evo mene na pauzi, toliko sam nervozna da oborim cocacolu i sve prospem. Ova zena sto cisti je htela da me zadavi.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 17:53:42
|
|
|
|
branki*
|
wiv,vi veceras imate proslavu?ajde da se lepo provedes
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 18:04:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mm veceras ide na zurku, novogodisnja proslava firme, boli njega uvo
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 18:08:45
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Suzi, bas mi je drago Animsaj, mislila sam da nocas sredjujem, al draze mi je da spavam Inace, sredila sam kupatilo, i to od poda do plafona :) Ja u kupatilo pustim Amija, posle njega, niceg vise nema Pre neki dan sam mu razvrstavala igracke, evo sad, opet izgleda kao da je bomba pala.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 18:12:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj Vukica kad je u dubku odmah juri u kupatilo...sto je tamo zanimljivooo
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:29:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene pije li se nesto Wiv lepo se provedi veceras. A i S se igraju jure se po dnevnoj,kupili smo S neki pistolj na vodu svima dosadi.Veceras joj ga sakrivamo definitivno😁
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:37:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja samo jurim do kupatila i nazad. Tamo je najzanimljivije jer najmanje vremena provode...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:44:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozee nesto zestoko! Bbebanu se bas spava sad sam ga stavila.u krevet. A ja cekam mm da dodju s treninga pa da se bacim.pod tus!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:47:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Veselice, pije se kafa I jedva cekam da se ovom malom prispava, da ponovo zastekam negde kozmetiku gde je nece naci, al ponestaje mi stekova
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:44:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Misu i ja upravo pijem😁Zar i A voli kozmetiku😂
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:44:32
|
|
|
|
wivern
|
Hvala Branki. Nesto sam sva nikakva, kao da ce i mene virus da potkaci. Preumorna sam i nisam bas za proslavu, ali sigurno ce biti lepo.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:48:58
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: veselica Misu i ja upravo pijem😁Zar i A voli kozmetiku😂 O daaaaa Njega ko da smo pravili u parfimeriji Cokolada i kozmetika su mu najvece ljubavi
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:49:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, lepo se provedi. Veselice, ti pistolji su me izludjivali, kao i oni na baterije Misu, gospodin bi da se sredjuje :)
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:55:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Wiv lepo se provedi..i za nas one koji ne izbijamo iz kuce Jedva cekam subotu malo do mojih da odem, bar vazduha da udahnem do kola i iz kola kad budem isla
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:56:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Misu zna dete sta valja😃 Ivana veceras ide u stek ispod kreveta.Gospodjica upravo u kuhinji puni pistolj vodom iz sprica😃
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 21:17:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
vece u kafani , zene koje idete na proslavu lepo se provedite , uzivajte . mi koji ostajemo evo ja nudim kupinovo vino
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 21:20:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kupinovoooo..mmmm od kad ga nisam pila..mozeee
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 21:23:52
|
|
|
|
Animsaj9
|
stize casa , mada je dosta jako hoce i da "uhvati" , al je lepo domace , kupujemo od nekih ljudi iz sela. valja se ugrejati, kod nas bas hladno , pocelo kao i da duva malo ,a mi smo na kraju sela , pa je jos hladnije
|
|
Anketa
ModeratoriargusDa li smatrate da pojedini moderatori ne rade svoj posao kako treba. Čim na forumu dodje do rasprave, oni se priklanjaju odredjenim osobama pa sa njima prave još užareniju atmosferu. Mesto da smire situaciju oni je razbuktaju.Da (
35%)

Ne (
65%)
Ukupan broj glasova: 712Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!