Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 14:03:45
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi pises moje misli Ako se David smiluje pa me pusti da spavam Dora odluci suprotno Super za produzetak
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 14:12:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj Emice muke sa (ne)spavanjem Hvala Eco,hvala Emice. Bas sam srecna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 14:59:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
Oooo Suzi super za produzetak!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 15:06:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super Suzi Ja i H se borimo oko rucka ...opet! Poludecu od nje! Razumem da je bolesna ali....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 15:10:14
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja se borim sa D, nervozan je i nece da spava jos od jutros od kad je ustao. Bori se, a oci mu na pola
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 15:17:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih jednu kafu....ko je za?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 16:45:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, bas mi je drago Animsaj, mislila sam da nocas sredjujem, al draze mi je da spavam Inace, sredila sam kupatilo, i to od poda do plafona :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 17:26:59
|
|
|
|
wivern
|
Suzi cestitam Evo mene na pauzi, toliko sam nervozna da oborim cocacolu i sve prospem. Ova zena sto cisti je htela da me zadavi.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 17:53:42
|
|
|
|
branki*
|
wiv,vi veceras imate proslavu?ajde da se lepo provedes
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 18:04:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mm veceras ide na zurku, novogodisnja proslava firme, boli njega uvo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 18:08:45
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Suzi, bas mi je drago Animsaj, mislila sam da nocas sredjujem, al draze mi je da spavam Inace, sredila sam kupatilo, i to od poda do plafona :) Ja u kupatilo pustim Amija, posle njega, niceg vise nema Pre neki dan sam mu razvrstavala igracke, evo sad, opet izgleda kao da je bomba pala.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 18:12:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj Vukica kad je u dubku odmah juri u kupatilo...sto je tamo zanimljivooo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:29:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene pije li se nesto Wiv lepo se provedi veceras. A i S se igraju jure se po dnevnoj,kupili smo S neki pistolj na vodu svima dosadi.Veceras joj ga sakrivamo definitivno😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:37:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja samo jurim do kupatila i nazad. Tamo je najzanimljivije jer najmanje vremena provode...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:44:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozee nesto zestoko! Bbebanu se bas spava sad sam ga stavila.u krevet. A ja cekam mm da dodju s treninga pa da se bacim.pod tus!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 19:47:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Veselice, pije se kafa I jedva cekam da se ovom malom prispava, da ponovo zastekam negde kozmetiku gde je nece naci, al ponestaje mi stekova
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:44:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Misu i ja upravo pijem😁Zar i A voli kozmetiku😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:44:32
|
|
|
|
wivern
|
Hvala Branki. Nesto sam sva nikakva, kao da ce i mene virus da potkaci. Preumorna sam i nisam bas za proslavu, ali sigurno ce biti lepo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:48:58
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: veselica Misu i ja upravo pijem😁Zar i A voli kozmetiku😂 O daaaaa Njega ko da smo pravili u parfimeriji Cokolada i kozmetika su mu najvece ljubavi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:49:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, lepo se provedi. Veselice, ti pistolji su me izludjivali, kao i oni na baterije Misu, gospodin bi da se sredjuje :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:55:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Wiv lepo se provedi..i za nas one koji ne izbijamo iz kuce Jedva cekam subotu malo do mojih da odem, bar vazduha da udahnem do kola i iz kola kad budem isla
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 20:56:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Misu zna dete sta valja😃 Ivana veceras ide u stek ispod kreveta.Gospodjica upravo u kuhinji puni pistolj vodom iz sprica😃
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 21:17:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
vece u kafani , zene koje idete na proslavu lepo se provedite , uzivajte . mi koji ostajemo evo ja nudim kupinovo vino
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 21:20:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kupinovoooo..mmmm od kad ga nisam pila..mozeee
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 21:23:52
|
|
|
|
Animsaj9
|
stize casa , mada je dosta jako hoce i da "uhvati" , al je lepo domace , kupujemo od nekih ljudi iz sela. valja se ugrejati, kod nas bas hladno , pocelo kao i da duva malo ,a mi smo na kraju sela , pa je jos hladnije
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?