Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 16:15:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Brojim dane kad ce raspust. Ali nazalost samo nedelju dana traje. Ja brojim dane do letnjeg raspusta :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 16:49:56
|
|
|
|
wivern
|
Ja brojim dana do leta, od raspusta nemam nista. Samo da je sunce i lepo vreme
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 16:52:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ehh a danas tek prvi dan zime
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 16:53:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja od raspusta imam manje nervoze
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 16:58:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zimkom raspustu manje vise, jer cu devojcice poslati kod mojih..a letnji ...e to je vec uzivancija za sve!!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 17:32:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao devojke gde da brojim dane do leta kad ima jos dosta. Blago vama kad imate gde decu da posaljete.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 17:43:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jeste bar to. Ovako nemam pomoc oko njih troje, po ceo dan sama, kad nisu u vrticu to je zurka, mm tek uvece kuci. Ali kad sam vec stvarno pred pucanjem znas kako dobro dodje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 20:47:15
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice jel uzimaju tvoji djecicu ikako sebi?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 20:47:41
|
|
|
|
branki*
|
Zenskaci,da se javim i ovde!konacno!radim nesto za skolu...inace,sve uobicajeno kod mene,citacu kasnije sta ste piskarale!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 22:17:51
|
|
|
|
lesica
|
Haj drage! Ja ću samo da nas sveskupa prigrlim u jedan veliki grupni hug, i da ova godina što brže prođe... majku mu svima nam se nakupilo puno nekog negativnog naboja Ja sam mrtva, mogla bih referat da ispišem na temu ali ... zamaranje je to. Ružičaste naočari na oči i kuvano vince nudim u zamenu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 22:27:03
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja cu da cugnem ovo vince, bas fino izgleda.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 22:36:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice nikad ih ne uzimaju. Sad je mama htela da ih uzme ali se i ona razbolela. Samo sam jednom poslala T. Navikli smo sve sami. Porasce deca, pa ce biti lakse. Ali ja ipak patim sto rastu.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 22:37:18
|
|
|
|
wivern
|
I ja cu duplu casu !!! Ovo sjajno izgleda, mljac. Mogle bismo na neko kuvano vince uskoro
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 22:48:07
|
|
|
|
lesica
|
Wiv, može! Taman će meni mm biti uskoro kući, mislim u bg-u, pa eto prilike
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 22:56:03
|
|
|
|
wivern
|
UUu eto dogovora!!!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 23:26:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Laku noc u kafani , moji svi spavaju , idem i ja da se usukam , ko otkljuca neka stavi kafu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 23:37:39
|
|
|
|
veselicaa
|
I mi legli.Bili da S primi bocu,kupala N i sada pijem caj.Osecam da me hvata prehlada. Les kuvano vino je najbolje za prehladu,znas ti sta nudis😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 21.12.2016 23:44:53
|
|
|
|
wivern
|
Mi necemo skoro na spavanje Od kako mu je spala T i ustao u 20h ka da sam ga nakacila na struju. Nema milosti i predaha. Samo vitla. A ja sad pijem kafu sa slagom i kokakolu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 0:30:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv poznato mi to moja A je bila nocna ptica Samo da je njemu bolje tebe ce vec kafa probuditi da mu pravis drustvo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 7:13:15
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro U pola dva se iz kuhinje drao "majkaaaaaa" da dodjem da se igramo. Onda sam nas zatvorila u spavacu sobu i zaspao je na silu. I evo ga vec vitla po stanu. A meni dusa spava. Plus veceras idem na proslavu NG sa firmom, kako li cu izdržati da mi je znati. Sad cu da krenem sa kafom.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 7:28:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriiic Ajde i ja pijem kaficu i stavljam sledecem ko stigne
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 7:55:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lesiii bas sam sinoc videla neki recept- kuvano vino, obrano mleko, cokolada i kakao. I bas sam razmisljala da probam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 8:00:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Ustali, pijemo kafu pa da spremam doručak, mm danas slobodan,danas idemo na komisiju ,uh kako li cu proci
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 8:03:45
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutto,mislim da me prolazi gripa. Jos danas i sutra pa mi je mili sedmicu kod kuce.Bas se radujem iako znam da cu bar jednom imati zelju da ga zadavim. Sanjice bilo bi vam dosta lakse da imate nekoga da vam nekad uskoci u pomoc
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 22.12.2016 8:17:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro Pijem caj,sredjujem po kuci,ne osecam se mnogo lose ali kasljem.Jos malo da budim S da idemo na kontrolu jos danas ima inekcije.
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?