Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:32:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
zene sto virite, udjite , ajmo nesto popiti
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:36:41
|
|
|
|
suzi kju
|
mozda se stide Jao odoh,gotova sam da zaspim. A vi popijte nešto i for me.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:36:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto voleeem ove sto nude alkohol
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:42:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene😃Meni danas rodjendan,ceo dan nesto u zurbi,mm radi trecu ja sa smizlama pravila neke ukrase. Posluzila bih vas alkoholom ali ne umem sa moba kucam.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:43:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anim evo udjoh i ja. E place nece u krevet, ona nikad ne bi spavala.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:51:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kod nas je doslo do promene rasporeda. Zadnjih dana ih uspavljujem u 20h. Tako da oni svi spavaju uveliko, i mm. I ja bih da spavam, ali ne mogu. Da bar imam neku knjigu.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:52:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veselice srecan ti rodjendan. Ljubim te. Kod mene svi spavaju. Mene grlo ubija. Mm ce veceras da dezura kod T zbog temperature. Sanjalice dobacicu ti neku knjigu.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.12.2016 22:53:38 >
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:02:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala Sanjice 😍😍😘 Nije valjda visoka temperatura?
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:05:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma da poludi covek. Pre dve nedelje je ispila ab. I nije ni danas kasljala. I cim je krenula temp i kasalj je krenuo. Nije jos uvek visoka. Seta se.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:09:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, dobaci je, bas mi treba Nikako da mi se prispava. Sa tim virusima se svi vrtimo u krug. Cini mi se da mi nismo bili toliko cesto bolesni koliko su nasa deca sad bolesljiva.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:11:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sta cu Anck, moram nuditi , svi se nešto stide.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 5:14:06
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,otvaram kafanu!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 6:54:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo...stavljam kafu!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:02:08
|
|
|
|
branki*
|
moze,anck,evo i ja je pijem bas.tisina je jos uvek,svi spavaju,obozavam to,ali sad ce oni
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:12:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod mene je to trajalo par min... svi su vec budni. A devojcice videle da.pada sneg pa vec planiraju aktivnosti. A ono jesva da je zabelelo. Bas mi se to i nw dopada jer planiram da se spremim i zapalm do mojih.... a verovatno je klizavo
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:36:27
|
|
|
|
branki*
|
evo i moji su tu,tacno sam znala kod vas sneg padao?kod nas nista...ali,meni i ne treba.mada,hladno je bas.planiram do pijace i buvljaka da odem,isla bih i u biblioteku ,ne znam da li radi subotom.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:54:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, evo mene, dajte kafu. Ja danas imam haos od obaveza, moram na teren sto se kaze, u nabavku. Dete danas paketic prima posle podne. Ja moram da ofarbam ovu secernu vunu, da operem jos jednu zavesu, da okitim malo stan. Kasnim, kasnim. Sanjice ljubim vas.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:54:48
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Veselice, srećan rođendan! Izvini zbog kašnjenja. M se ponovo probudila mokra, moramo se vratiti na pelene koje smo ranije koristili. Presvukla sam je, nahranila, sad opet spava. Mogla bih i ja još malo, sinoć smo zaspali tek u jedan.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:59:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi se probudila, a ja kuliram.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:01:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Zabeleo sneg, zima,brrrr Da presvučem decu pa da kuvam kafu.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:02:03
|
|
|
|
vocicana
|
Milenice koje su to pelene? Ja sada violetu, ojedi, rane, moje dete je haos bilo jedno 3 nedelje.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:04:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kuvam kafu svima. I ovde je zabelelo, ali vrlo malo. Milence, uzmi za broj vece pelene i stavljaj joj nocu. Mi koristimo trojku, nocu joj stavljam cetvorku.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:07:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Noc je najduzi period kada im stoji ta jedna pelena pa je logicno da ce biti puna, nekad i prodje, zavisi i od rubova na peleni... Jutro!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:10:43
|
|
|
|
vocicana
|
KOd nas nema snega...Jao bre... Bas mu se radujem, svi loze, pusi se iz dimnjaka, cist karcinom u vazduhu, nigde drveca, bas sam tuzna. Ja malom iz principa uvek malo vecu pelenu stvljam, zbog jeli donjih delova, da ga ne steze. Ali sam generalno zadovoljna ovim koje sam uzimala.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:41:00
|
|
|
|
lesica
|
Dobar dan! Ja jutros u 6 u setnju, Mrva kao sumanuta uletela i pribudila me. A napolju em smrz em zamrz! Posle se vratih jos malo u krevet, sad da probudim klince pa da idemo kod mojih, narucila sam mami dorucak Kakve ste? Klinci dobri, zdravi?
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?