Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:32:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
zene sto virite, udjite , ajmo nesto popiti
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:36:41
|
|
|
|
suzi kju
|
mozda se stide Jao odoh,gotova sam da zaspim. A vi popijte nešto i for me.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:36:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto voleeem ove sto nude alkohol
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:42:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene😃Meni danas rodjendan,ceo dan nesto u zurbi,mm radi trecu ja sa smizlama pravila neke ukrase. Posluzila bih vas alkoholom ali ne umem sa moba kucam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:43:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anim evo udjoh i ja. E place nece u krevet, ona nikad ne bi spavala.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:51:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kod nas je doslo do promene rasporeda. Zadnjih dana ih uspavljujem u 20h. Tako da oni svi spavaju uveliko, i mm. I ja bih da spavam, ali ne mogu. Da bar imam neku knjigu.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 22:52:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veselice srecan ti rodjendan. Ljubim te. Kod mene svi spavaju. Mene grlo ubija. Mm ce veceras da dezura kod T zbog temperature. Sanjalice dobacicu ti neku knjigu.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.12.2016 22:53:38 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:02:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala Sanjice 😍😍😘 Nije valjda visoka temperatura?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:05:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma da poludi covek. Pre dve nedelje je ispila ab. I nije ni danas kasljala. I cim je krenula temp i kasalj je krenuo. Nije jos uvek visoka. Seta se.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:09:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, dobaci je, bas mi treba Nikako da mi se prispava. Sa tim virusima se svi vrtimo u krug. Cini mi se da mi nismo bili toliko cesto bolesni koliko su nasa deca sad bolesljiva.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 23.12.2016 23:11:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sta cu Anck, moram nuditi , svi se nešto stide.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 5:14:06
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,otvaram kafanu!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 6:54:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo...stavljam kafu!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:02:08
|
|
|
|
branki*
|
moze,anck,evo i ja je pijem bas.tisina je jos uvek,svi spavaju,obozavam to,ali sad ce oni
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:12:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod mene je to trajalo par min... svi su vec budni. A devojcice videle da.pada sneg pa vec planiraju aktivnosti. A ono jesva da je zabelelo. Bas mi se to i nw dopada jer planiram da se spremim i zapalm do mojih.... a verovatno je klizavo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:36:27
|
|
|
|
branki*
|
evo i moji su tu,tacno sam znala kod vas sneg padao?kod nas nista...ali,meni i ne treba.mada,hladno je bas.planiram do pijace i buvljaka da odem,isla bih i u biblioteku ,ne znam da li radi subotom.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:54:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, evo mene, dajte kafu. Ja danas imam haos od obaveza, moram na teren sto se kaze, u nabavku. Dete danas paketic prima posle podne. Ja moram da ofarbam ovu secernu vunu, da operem jos jednu zavesu, da okitim malo stan. Kasnim, kasnim. Sanjice ljubim vas.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:54:48
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Veselice, srećan rođendan! Izvini zbog kašnjenja. M se ponovo probudila mokra, moramo se vratiti na pelene koje smo ranije koristili. Presvukla sam je, nahranila, sad opet spava. Mogla bih i ja još malo, sinoć smo zaspali tek u jedan.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 7:59:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi se probudila, a ja kuliram.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:01:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Zabeleo sneg, zima,brrrr Da presvučem decu pa da kuvam kafu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:02:03
|
|
|
|
vocicana
|
Milenice koje su to pelene? Ja sada violetu, ojedi, rane, moje dete je haos bilo jedno 3 nedelje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:04:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kuvam kafu svima. I ovde je zabelelo, ali vrlo malo. Milence, uzmi za broj vece pelene i stavljaj joj nocu. Mi koristimo trojku, nocu joj stavljam cetvorku.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:07:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Noc je najduzi period kada im stoji ta jedna pelena pa je logicno da ce biti puna, nekad i prodje, zavisi i od rubova na peleni... Jutro!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:10:43
|
|
|
|
vocicana
|
KOd nas nema snega...Jao bre... Bas mu se radujem, svi loze, pusi se iz dimnjaka, cist karcinom u vazduhu, nigde drveca, bas sam tuzna. Ja malom iz principa uvek malo vecu pelenu stvljam, zbog jeli donjih delova, da ga ne steze. Ali sam generalno zadovoljna ovim koje sam uzimala.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 8:41:00
|
|
|
|
lesica
|
Dobar dan! Ja jutros u 6 u setnju, Mrva kao sumanuta uletela i pribudila me. A napolju em smrz em zamrz! Posle se vratih jos malo u krevet, sad da probudim klince pa da idemo kod mojih, narucila sam mami dorucak Kakve ste? Klinci dobri, zdravi?
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?