Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 19:35:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Heeej cao draga, drago mi je da te vidim opet ovde
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 19:36:15
|
|
|
|
Olga75
|
drage moje Zver kiti jelku a ne ide joj ma rekoh lagano cero imas kade a ja mucena zavrsavam veceru i sutrasnju klopu i tako sad sam sama u tome umrle su mi i sveki i mama pa moram sama al ja sam vam velika cura
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 19:37:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas mi je zao Olga
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 19:39:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste velika devojka ,setih te se neki dan bas kad sam trazila nesto po forumu i naidjem i na tvoje postove.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 19:46:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Mi smo vec okitili nasu jelku i sad prelazimo na ostatak dekoracije... Olga moramo same da se borimo sa svime ja imam i majku i svekrvu ali nemam neku veliku pomoc od njih...v
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 20:17:31
|
|
|
|
milicicak
|
Olgaaa Zao mi je zbog tvoje mame Mini buba i ja gledamo Zvoncicu, mm ima temperaturu i tako... Danas sam bila u Uscu, umalo se nisam rasplakala od muke... Mislim da sam jedina zena kojoj je kupovina toliki izvor frustracija
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 21:31:19
|
|
|
|
emicaa
|
Olga mnogo mi je zao,pogotovo zbog mame,to je posebno tezak gubitak. Djeca spavaju,muzic se tusira a ja naotvarala milion stranica i citam
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 21:52:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Vece i u kafani, ajte na kolace i vino.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 21:53:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Moze kolaci ,a ja nudim caj sa rumom.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 21:57:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Moze vino Kod mene ima smokija, i pite od jabuka.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:30:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro veče Mene danas ubi stomak. Glupi virus. Toliko mi je muka da ni decu ne mogu da nahranim. Čim pomislim na hranu muka mi je. Doduše prijao bi mi neki čips.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:35:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mili, jel ste odgledali sve delove Zvoncice? Olga bas mi je zao
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:37:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Oooo puna kafana..vidim jede se i pije
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:37:53
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mili, jel ste odgledali sve delove Zvoncice? Olga bas mi je zao Sve preko nekoliko puta Idem da proverim mm i odoh da spavam. Laku noc devojke
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:39:04
|
|
|
|
superm
|
Dobro veče! Nije me bilo sigurno 2 meseca. Stalno u nekoj frciiii.... Moram da se bacim na čitanje da vidim šta sam sve propustila!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:40:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Caao superm , taman stizes na picence
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:40:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi isto. Sad moramo sve ispocetka zbog Sofi. Imamo komandanta u kuci.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:44:18
|
|
|
|
superm
|
Može pićence, baš bi mi leglo!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:49:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja popila času piva veceras, sad cu polako u krevet...
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:50:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam svaki vikend bolesna prošli vikend stomačni virus, danas me slomila prehlada.. kijam, slinim, boli me grlo... divota! Oldži moja
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.12.2016 22:51:10 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:52:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Anci i mi nikako da se iskobeljamo sa ovim virusima. Ubi me grlo. Deca kaslju.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 22:58:19
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo zene sta vam. je, uzmite neko picence da se dezinfikujete, kad ste vec u kafani
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 23:01:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ja više ne znam šta je to. Mm jedva priča koliko ga boli grlo, Mare slinav, sad i ja... neverovatno. Još treba i da dobijem, to kod mene uvek ide zajedno. Sanjice, je l' bar nema više temperature? Moraću da se bacim na neki alkohol
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 23:05:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ima Anci jos temp, ali je blaga. Verujem da pregurala. Jadna sve sto joj dam pije i jede. I njoj se smucilo. A ova mala sve vreme od kako je legla kaslje.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 23:08:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj užas mrzim kada su bolesni Mare je već par dana slinav, sinoć je u krevetu baš kašljao ali odmah sam krenula sa Mucoplantom i evo danas je bolje. Ma svi smo kilavi, to je strašno.
|
|
|
|
Anketa
Kako do Ringeraje?guppy RRKako ste saznale za Ringeraju?preko pretraživača (
68%)

u drugim medijima (
0%)

dobila sam vizit kartu (
0%)

rekla mi je drugarica (
7%)

saznala sam na drugom forumu (
4%)

drugo (
21%)
Ukupan broj glasova: 28Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!