Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 14:56:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, sad bez sale. Ako budem dolazila kod devera u Cirih javljam se. Skuoljamo pare za to
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 15:27:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, G ima problema sa usima, pun je sekreta, ne cuje dobro. Pisacu u temi sta smo uradili. Da popijem kafu, pa da ih izvedem napolje.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 15:30:59
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice obavezno da se javis,bilo bi mi drago upoznati te Mi sad udjosmo u kucu,bil na igralistu.Malo me slomilo podizanje Dore na ljulju dok drzim Davida ali nema veze.Posle se igrala u sljinku sa nekim djecacima
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 16:29:42
|
|
|
|
Skockica
|
Ja malopre napisala kilometarsku poruku i izbaci me Pa vi zenske kad vec stignete do emice, mozete i do mene, bas mi je Ibis hotel u komsiluku A sto se tice idenja dole, mi retko idemo jer je meni skoro cela familija ovde, osim mame i brata koji mogu kod nas doci, bolje tako. Inace kad se familijarno ide, najbolje autom, stajes kad ti hoces, odmaras kad hoces, nemas problem sa prtljagom kao kad ides avionom (tj. ogranicenje) i ne mucis se kao busom. Kod nas radna akcija, namestamo novi krevet u Vasijevu sobu i mm otisao u Nemacku da doveze sobicu za bebu, tako da cemo i to uskoro umestiti... Onda nam ostaje samo da ga cekamo
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 17:49:25
|
|
|
|
emicaa
|
Skockice ma avion je zakon,let nam traje sat i 45 minuta samo,jos ono vrijeme na aerodromu.uglavnom za 4 sata budemo u kuci a autom najmanje 15 sati.Samo eto sto nam je skupo kad iznajmljujemo auto. Sad ce beba jos malo,nije ti dugo ostalo
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 17:57:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Stigoh i ja Lepo vreme pa oprala sve po kuci,masina samo radi Emice dobro mozes da podignes Doru sa Davidom u rukama,izgleda je istina kada kazu da mame sve mogu jednom rukom. Mi malopre rucali,Nina spava,muz isto drema,S i A pisu domaci,trebala bih da operem sudove i opeglam nesto ali mi se bas prispavalo pa rekoh da se razbudim uz kuckanje.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:02:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, ovi naši kanađani su jesenas iznajmili auto na 10 dana za 100 evra. To baš nije puno. Koliko je kod vas?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:04:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana pa to je bas povoljno.Ovde kod nas rentakar jedan dan 30e.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:04:51
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice jedva je podignem,ali uspjela sam Bila neka nasa zena sa unukom,ona mene pitala koliko ima david i ide Dora da me nesto pita.Ova se zacudila sto su oboje moji,kaze mislila da za nekog cuvam,izgledam joj previse mlado za dvoje djece Ana cini mi se da je 20 eura dan i uz to se placaju i sjedalice za djecu.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 23.2.2017 18:06:06 >
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:07:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica Ana pa to je bas povoljno.Ovde kod nas rentakar jedan dan 30e. Iskreno i ja sam bila iznenađena. Oni su doduše rentali online iz Kanade, možda su imali neki popust, ne znam. Ali svakako je povoljno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:20:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice mislila zena da si im starija sestra,dosla da se izigras na igralistu Tako je to kada imas srecu i izgledas mladoliko.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:21:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice pa kad si kao devojčurak
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:28:34
|
|
|
|
mati
|
I kod nas je rentiranje skupo, skoro kad su bili prijatelji , za 10 dana 400e. Jao ja sam se komirala sa Mitom, sad dok se rasvestim... Ali to mi je do 1. posle kad pocnem da radim, nema vise.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 18:31:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ja stvarno ne znam kako su oni našli ovako jeftino i to na beogradskom aerodromu
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 19:14:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To je bas komplimet. Meni ne veruju da imam dvoje dece dok me ne vide sa njima dvema i one kazu mama.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 19:21:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja i V sad suli u kucu, i spremamo se kupanjac, bas sam se umorila danas!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 19:22:37
|
|
|
|
Duškić
|
Skockice i nama su dolazili rodjaci iz Nemacke, avionom, 60e povratna karta do Nisa, to je milina. . A za auto nemam blage koliko su placali iznajmljivanje..
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 20:36:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice pa i izgledaš kao devojcurak. Meni govore da izgledam starije a mene baš briga.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 21:10:43
|
|
|
|
Skockica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Skockice ma avion je zakon,let nam traje sat i 45 minuta samo,jos ono vrijeme na aerodromu.uglavnom za 4 sata budemo u kuci a autom najmanje 15 sati.Samo eto sto nam je skupo kad iznajmljujemo auto. Sad ce beba jos malo,nije ti dugo ostalo Da plus avionske karte koje su za dete visoke bezmalo kao i za odrasle. Dobro, uvek postoji varijanta ranije rezervacije kad karte nisu toliko skupe ali kad god smo gledali za Vasija je bilo skoro kao za nas. I cini mi se par puta kad smo gledali cene da bude dosta jeftinije iz Basela nego iz Ciriha a sto, to stvarno ne znam.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 21:33:21
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je bas komlipent kad mi neko kaze da ne vjeruje da imam djecu.Prije par godina sam bila sa sveki kod neke njene prijateljica.Pita me muz od te sta mi je sveki i ja kazem,a on u cudu,kao pa koliko imam godina a vec sam u braku.Mene izvlaci sto sam mini pa djelujem kao djetence. Skockice mi letimo dole sa wizz airom,ona naplacuju sad za Doru kao i za nas.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 21:40:57
|
|
|
|
branki*
|
ja odradila vezbe upravo i nalakirala nokte.bas sam umorna.dao mi muz veceras da uplatim ratu za moru u posti i rekao 19000,a ja uplatim 18000.kako sam sludjena i zaboravna,haos
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 21:46:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro veče i laku noc. Mirna noc devojke!
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 21:50:44
|
|
|
|
mati
|
Vece zenskaci. Jao mene stislo suntavilo od ovih vrtoglavica. Kako li ce mi biti sad kad se opet promeni ja ne smem ni da pomislim. Da popijem jedan topao caj pa u krevet. Mada sam danas dremnula dva sata sa Mitom.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:05:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Eh mirna noć, šta to beše? Ja odoh da se okupam pa da legnem.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:15:31
|
|
|
|
emicaa
|
Laku noc i od mene.Ujutru kuvam kaficu
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?