|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
23.2.2017 14:56:41   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Emice, sad bez sale. Ako budem dolazila kod devera u Cirih javljam se. Skuoljamo pare za to

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 676
23.2.2017 15:27:48   
Nema novih poruka
Sanjalicaaa
Ivana, G ima problema sa usima, pun je sekreta, ne cuje dobro. Pisacu u temi sta smo uradili.
Da popijem kafu, pa da ih izvedem napolje.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 677
23.2.2017 15:30:59   
Nema novih poruka
emicaa
Sanjice obavezno da se javis,bilo bi mi drago upoznati te user posted image
Mi sad udjosmo u kucu,bil na igralistu.Malo me slomilo podizanje Dore na ljulju dok drzim Davida ali nema veze.Posle se igrala u sljinku sa nekim djecacima

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 678
23.2.2017 16:29:42   
Nema novih poruka
Skockica
Ja malopre napisala kilometarsku poruku i izbaci me user posted image
Pa vi zenske kad vec stignete do emice, mozete i do mene, bas mi je Ibis hotel u komsiluku user posted image A sto se tice idenja dole, mi retko idemo jer je meni skoro cela familija ovde, osim mame i brata koji mogu kod nas doci, bolje tako. Inace kad se familijarno ide, najbolje autom, stajes kad ti hoces, odmaras kad hoces, nemas problem sa prtljagom kao kad ides avionom (tj. ogranicenje) i ne mucis se kao busom.
Kod nas radna akcija, namestamo novi krevet u Vasijevu sobu i mm otisao u Nemacku da doveze sobicu za bebu, tako da cemo i to uskoro umestiti... Onda nam ostaje samo da ga cekamo user posted image

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 679
23.2.2017 17:49:25   
Nema novih poruka
emicaa
Skockice ma avion je zakon,let nam traje sat i 45 minuta samo,jos ono vrijeme na aerodromu.uglavnom za 4 sata budemo u kuci a autom najmanje 15 sati.Samo eto sto nam je skupo kad iznajmljujemo auto.
Sad ce beba jos malo,nije ti dugo ostalo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 680
23.2.2017 17:57:09   
Nema novih poruka
veselicaa
Stigoh i ja user posted image Lepo vreme pa oprala sve po kuci,masina samo radiuser posted image
Emice dobro mozes da podignes Doru sa Davidom u rukama,izgleda je istina kada kazu da mame sve mogu jednom rukom.
Mi malopre rucali,Nina spava,muz isto drema,S i A pisu domaci,trebala bih da operem sudove i opeglam nesto ali mi se bas prispavalo pa rekoh da se razbudim uz kuckanje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 681
23.2.2017 18:02:52   
Nema novih poruka
Ana RR
Emice, ovi naši kanađani su jesenas iznajmili auto na 10 dana za 100 evra. To baš nije puno. Koliko je kod vas?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 682
23.2.2017 18:04:18   
Nema novih poruka
veselicaa
Ana pa to je bas povoljno.Ovde kod nas rentakar jedan dan 30e.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 683
23.2.2017 18:04:51   
Nema novih poruka
emicaa
Veselice jedva je podignem,ali uspjela sam user posted image Bila neka nasa zena sa unukom,ona mene pitala koliko ima david i ide Dora da me nesto pita.Ova se zacudila sto su oboje moji,kaze mislila da za nekog cuvam,izgledam joj previse mlado za dvoje djece user posted image
Ana cini mi se da je 20 eura dan i uz to se placaju i sjedalice za djecu.

< Poruku je uredio emicaa RR -- 23.2.2017 18:06:06 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 684
23.2.2017 18:07:02   
Nema novih poruka
Ana RR

IZVORNA PORUKA: veselica

Ana pa to je bas povoljno.Ovde kod nas rentakar jedan dan 30e.

Iskreno i ja sam bila iznenađena. Oni su doduše rentali online iz Kanade, možda su imali neki popust, ne znam. Ali svakako je povoljno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 685
23.2.2017 18:20:40   
Nema novih poruka
veselicaa
Emice mislila zena da si im starija sestra,dosla da se izigras na igralistuuser posted image Tako je to kada imas srecu i izgledas mladoliko.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 686
23.2.2017 18:21:54   
Nema novih poruka
Ana RR
Emice pa kad si kao devojčurak user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 687
23.2.2017 18:28:34   
Nema novih poruka
mati
I kod nas je rentiranje skupo, skoro kad su bili prijatelji , za 10 dana 400e.
Jao ja sam se komirala sa Mitom, sad dok se rasvestim... Ali to mi je do 1. posle kad pocnem da radim, nema vise.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 688
23.2.2017 18:31:33   
Nema novih poruka
Ana RR
Pa ja stvarno ne znam kako su oni našli ovako jeftino i to na beogradskom aerodromu user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 689
23.2.2017 19:14:02   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
To je bas komplimet. Meni ne veruju da imam dvoje dece dok me ne vide sa njima dvema i one kazu mama.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 690
23.2.2017 19:21:52   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Ja i V sad suli u kucu, i spremamo se kupanjac, bas sam se umorila danas!

Direktna veza do poruke: 691
23.2.2017 19:22:37   
Nema novih poruka
Duškić
Skockice i nama su dolazili rodjaci iz Nemacke, avionom, 60e povratna karta do Nisa, to je milina. . A za auto nemam blage koliko su placali iznajmljivanje..

Direktna veza do poruke: 692
23.2.2017 20:36:15   
Nema novih poruka
suzi kju
Emice pa i izgledaš kao devojcurak.
Meni govore da izgledam starije user posted image user posted image a mene baš briga.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 693
23.2.2017 21:10:43   
Nema novih poruka
Skockica

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Skockice ma avion je zakon,let nam traje sat i 45 minuta samo,jos ono vrijeme na aerodromu.uglavnom za 4 sata budemo u kuci a autom najmanje 15 sati.Samo eto sto nam je skupo kad iznajmljujemo auto.
Sad ce beba jos malo,nije ti dugo ostalo

Da plus avionske karte koje su za dete visoke bezmalo kao i za odrasle. Dobro, uvek postoji varijanta ranije rezervacije kad karte nisu toliko skupe ali kad god smo gledali za Vasija je bilo skoro kao za nas. I cini mi se par puta kad smo gledali cene da bude dosta jeftinije iz Basela nego iz Ciriha a sto, to stvarno ne znam.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 694
23.2.2017 21:33:21   
Nema novih poruka
emicaa
Meni je bas komlipent kad mi neko kaze da ne vjeruje da imam djecu.Prije par godina sam bila sa sveki kod neke njene prijateljica.Pita me muz od te sta mi je sveki i ja kazem,a on u cudu,kao pa koliko imam godina a vec sam u braku.Mene izvlaci sto sam mini pa djelujem kao djetence.
Skockice mi letimo dole sa wizz airom,ona naplacuju sad za Doru kao i za nas.

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 695
23.2.2017 21:40:57   
Nema novih poruka
branki*
ja odradila vezbe upravo i nalakirala nokte.bas sam umorna.dao mi muz veceras da uplatim ratu za moru u posti i rekao 19000,a ja uplatim 18000.kako sam sludjena i zaboravna,haosuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 696
23.2.2017 21:46:53   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Dobro veče i laku noc.
Mirna noc devojke!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 697
23.2.2017 21:50:44   
Nema novih poruka
mati
Vece zenskaci. Jao mene stislo suntavilo od ovih vrtoglavica. Kako li ce mi biti sad kad se opet promeni ja ne smem ni da pomislim.
Da popijem jedan topao caj pa u krevet. Mada sam danas dremnula dva sata sa Mitom.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 698
23.2.2017 22:05:36   
Nema novih poruka
suzi kju
Eh mirna noć, šta to beše?
Ja odoh da se okupam pa da legnem.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 699
23.2.2017 22:15:31   
Nema novih poruka
emicaa
Laku noc i od mene.Ujutru kuvam kaficu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here