Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 11:26:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svakom je potrebno da pusti mozak na ispasu. Juce kad sam bila u specijalnom odeljenju oni pricaju o kradji. Svi su Romi. I jedna devojcica prepricava kako joj je strina donela.jaknu iz Austrije. Samo je obukla i izasla iz podavnice. pitam je jel to normalno? Kaze ona da je za njih to normalno. Oni zaradjuju od kradje.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 11:31:07
|
|
|
|
mati
|
Jos je verovatno da je to ispricala kako bi se pohvalila. To im je uzor i pokazatelj kako da se ponasaju. Ona to ne shvata kao nesto lose.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 11:33:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
dan zene , sta se pije u kafani , evo ja umutila Nes , D uspavala , pa malo da uzivam
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 11:40:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Njima je to normalno Mati. Nego, gde nam.je Wiv? Nema.je dugo.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 12:10:23
|
|
|
|
mati
|
Jao kod nas se namracilo i pocinje opasan vetar. A bas je bilo do sad. Odma mi raspolozenje pada.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 12:23:56
|
|
|
|
Duškić
|
Pa opet za vikend lose vreme..bas da se smoris .
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 13:16:56
|
|
|
|
Skockica
|
Dobar dan zenice, Vasi sa bakom u setnji, ja zavrsila oko rucka sad cekam mm da dodje na pauzu. Morala sam isprziti i par ustipaka tako su mi se jeli ali sam ih fritirala pa nije to to. IZVORNA PORUKA: mati Skockice ja sam celu trudnocu drzala jastuk izmedju nogu kad spavam, ako su mi noge sastavljene nema sanse. Milena pa ti si pobedila farbanjem u ponoc. Imala sam i ja svo vreme neki mali pa ga udvostrucim ali nije to to, ovaj je pravi, kakav odmor za kicmu.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 14:01:06
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice Wiv puno radi,prije par dana smo se cule. David je sad plakao pola sata,jedva sam ga smirila.Pojma nemam sta mu bi jadnicku.Krokodilske suze su isle.Sad da nazovem mamu pa da pravim veceru
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 16:24:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Emice, maca nije spavala od jutros, a i tada nešto malo. Evo upravo je sada zaspala, malo da odmorim pa opet sve u krug.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 16:26:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana on je dva puta po pola sata,nervozan je uzas.Da mi bar moze reci sta mu je. Cekam muza,sad mi javio da ce brzo kuci.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 17:16:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Moje mackice su danas nemoguće. Zbog vetra nismo izlazile a one nervozne valjda i zbog promene vremena pa samo se deru i prave štetu po kuci. Samo idem za njima i vicem ne ne ne ne
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 18:03:26
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi ja sam zaboravila kako izgleda to opominjanje,jos malo pa cu se podsjetit MM preuzeo Davida,ruke i ledja me ubise,dugo nije bio ovakav kao danas.Cak sam mu dala i cepic iako nema temperaturu. Marinirala sam meso za veceru i sad cekam
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 18:13:07
|
|
|
|
vocicana
|
Suzi ti i ja da se uhvatimo pod ruku sa nasom decom. Mojhe dete znaci 5 minuta danas nije spavalo. 5 minuta! Koji metereopata! Ja nisam stala danas. Neka tenzija u kuci, muz ruku povredio a ja samo moguy da saosecam. Kao da si sakat kada jednuruku ne mozes koristiti.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 18:15:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja po citav dan krestim "ne ovo, ne ono", "ne penji se, silazi"...pa se onda on smiri, taman da oboje odmorimo, i onda ajde ponovo
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 18:58:02
|
|
|
|
mati
|
Opet sam se komirala sa Mitom, a vec sled nedelje pocinjem da radim. Kako li cu se vratiti u kolosek. Kod nas pocela kisica, ubija me ovo vreme
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:14:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema vas ... Ja još malo pa da uspavamo decu ,da odradim vežbe pa u krevet. Ajd i da castim, večeras krećem sa vežbama
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:17:22
|
|
|
|
mati
|
Suzi da castis, nego sta. Ja sam pocela da se oslanjam pomalo na stomak kad ustajem.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:18:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja legla da citam. Malo pre me je tako zaboleo ispod grudi da se mm uplasio. Vrisnula sam. Okrenula sam se da dohvatim bluzu. I valjda nezgodan polozaj.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:35:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ja odoh u miru da gledam seriju.Djeca spavaju.David se veceras ismijao koliko nije cijeli dan,bio je super raspolozen.Zao mi ga bilo uspavati Ujutru ustjemo rano a idemo u njemacku dok nisu guzve.Sreca pa sutra ne dolaze tete nego cu ja spremiti lijek za Doru
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:41:56
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro vece i laq noc! Meni bila drugarica do 20h bas smo lepo caskale...Mm nam sipao po.casu vina pa..videcemo kakva ce biti noc On ce sad na posao a ja sa decom..
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:42:11
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro vece. I ja sam se popodne komirala, posle smo vecerali kupus onda spremali cheesecake. Malopre me mama namazala, oko 22 ispiram farbu. Vidim Mariya povukla nogu, pa da budem spremna posto sam sledeca
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 21:43:42
|
|
|
|
mati
|
Dobicu fobiju od toplomera. 37,1. Vec cetri meseca.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 23:18:54
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Eto i mene. Beba konačno spava, ustala je u 8:30 jutros i od tad spavala samo sat i po. Mati, imaš li još neke simptome osim te blago povišene temperature?
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 25.2.2017 0:44:02
|
|
|
|
mati
|
Nemam, ks mi je dobra. Jao zagledala sam se u dva filma i samo saltam kanale. A reklame im u isto vreme.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 25.2.2017 5:03:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi budni od četiri. Juce izgleda ni jedna beba nije spavala. Sanjice, jel te nije bolelo posle?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
cirokoje ime vam se vise svidjasara (
43%)

anja (
28%)

mia (
29%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!