|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
24.2.2017 11:26:25   
Sanjica26 RR
Svakom je potrebno da pusti mozak na ispasu. user posted image
Juce kad sam bila u specijalnom odeljenju oni pricaju o kradji. Svi su Romi. I jedna devojcica prepricava kako joj je strina donela.jaknu iz Austrije. Samo je obukla i izasla iz podavnice. pitam je jel to normalno? Kaze ona da je za njih to normalno. Oni zaradjuju od kradje.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 726
24.2.2017 11:31:07   
mati
Jos je verovatno da je to ispricala kako bi se pohvalila. To im je uzor i pokazatelj kako da se ponasaju. Ona to ne shvata kao nesto lose.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 727
24.2.2017 11:33:36   
Animsaj9
dan zene , sta se pije u kafani , evo ja umutila Nes , D uspavala , pa malo da uzivam

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 728
24.2.2017 11:40:40   
Sanjica26 RR
Njima je to normalno Mati.
Nego, gde nam.je Wiv? Nema.je dugo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 729
24.2.2017 12:10:23   
mati
Jao kod nas se namracilo i pocinje opasan vetar. A bas je bilo do sad. Odma mi raspolozenje pada.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 730
24.2.2017 12:23:56   
Duškić
Pa opet za vikend lose vreme..bas da se smoris .

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 731
24.2.2017 13:16:56   
Skockica
Dobar dan zenice, Vasi sa bakom u setnji, ja zavrsila oko rucka sad cekam mm da dodje na pauzu. Morala sam isprziti i par ustipaka tako su mi se jeli ali sam ih fritirala pa nije to to.

IZVORNA PORUKA: mati

Skockice ja sam celu trudnocu drzala jastuk izmedju nogu kad spavam, ako su mi noge sastavljene nema sanse.
Milena pa ti si pobedila farbanjem u ponoc.user posted image

Imala sam i ja svo vreme neki mali pa ga udvostrucim ali nije to to, ovaj je pravi, kakav odmor za kicmu.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 732
24.2.2017 14:01:06   
emicaa
Sanjice Wiv puno radi,prije par dana smo se cule.
David je sad plakao pola sata,jedva sam ga smirila.Pojma nemam sta mu bi jadnicku.Krokodilske suze su isle.Sad da nazovem mamu pa da pravim veceru

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 733
24.2.2017 16:24:07   
IvanaSK RR
Dobar dan.
Emice, maca nije spavala od jutros, a i tada nešto malo. Evo upravo je sada zaspala, malo da odmorim pa opet sve u krug.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 734
24.2.2017 16:26:25   
emicaa
Ivana on je dva puta po pola sata,nervozan je uzas.Da mi bar moze reci sta mu je.
Cekam muza,sad mi javio da ce brzo kuci.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 735
24.2.2017 17:16:15   
suzi kju
Moje mackice su danas nemoguće. Zbog vetra nismo izlazile a one nervozne valjda i zbog promene vremena pa samo se deru i prave štetu po kuci. Samo idem za njima i vicem ne ne ne ne

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 736
24.2.2017 18:03:26   
emicaa
Suzi ja sam zaboravila kako izgleda to opominjanje,jos malo pa cu se podsjetit user posted image
MM preuzeo Davida,ruke i ledja me ubise,dugo nije bio ovakav kao danas.Cak sam mu dala i cepic iako nema temperaturu.
Marinirala sam meso za veceru i sad cekam user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 737
24.2.2017 18:13:07   
vocicana
Suzi ti i ja da se uhvatimo pod ruku sa nasom decom. Mojhe dete znaci 5 minuta danas nije spavalo. 5 minuta! Koji metereopata! Ja nisam stala danas. Neka tenzija u kuci, muz ruku povredio a ja samo moguy da saosecam. Kao da si sakat kada jednuruku ne mozes koristiti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 738
24.2.2017 18:15:19   
mali_mis
Ja po citav dan krestim "ne ovo, ne ono", "ne penji se, silazi"...pa se onda on smiri, taman da oboje odmorimo, i onda ajde ponovo user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 739
24.2.2017 18:58:02   
mati
Opet sam se komirala sa Mitom, a vec sled nedelje pocinjem da radim. Kako li cu se vratiti u kolosek.
Kod nas pocela kisica, ubija me ovo vreme

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 740
24.2.2017 21:14:54   
suzi kju
Nema vas ...
Ja još malo pa da uspavamo decu ,da odradim vežbe pa u krevet. Ajd i da castim, večeras krećem sa vežbama

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 741
24.2.2017 21:17:22   
mati
Suzi da castis, nego sta. Ja sam pocela da se oslanjam pomalo na stomak kad ustajem.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 742
24.2.2017 21:18:54   
Sanjica26 RR
Ja legla da citam. Malo pre me je tako zaboleo ispod grudi da se mm uplasio. Vrisnula sam. Okrenula sam se da dohvatim bluzu. I valjda nezgodan polozaj.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 743
24.2.2017 21:35:02   
emicaa
Ja odoh u miru da gledam seriju.Djeca spavaju.David se veceras ismijao koliko nije cijeli dan,bio je super raspolozen.Zao mi ga bilo uspavati user posted image
Ujutru ustjemo rano a idemo u njemacku dok nisu guzve.Sreca pa sutra ne dolaze tete nego cu ja spremiti lijek za Doru

Direktna veza do poruke: 744
24.2.2017 21:41:56   
Duškić
Dobro vece i laq noc! Meni bila drugarica do 20h bas smo lepo caskale...Mm nam sipao po.casu vina pa..videcemo kakva ce biti nocuser posted image On ce sad na posao a ja sa decom..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 745
24.2.2017 21:42:11   
Skockica
Dobro vece.
I ja sam se popodne komirala, posle smo vecerali kupus onda spremali cheesecake. Malopre me mama namazala, oko 22 ispiram farbu. Vidim Mariya povukla nogu, pa da budem spremna posto sam sledeca user posted image

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 746
24.2.2017 21:43:42   
mati
Dobicu fobiju od toplomera. 37,1. Vec cetri meseca.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 747
24.2.2017 23:18:54   
Milena18
Veče!
Eto i mene. Beba konačno spava, ustala je u 8:30 jutros i od tad spavala samo sat i po.
Mati, imaš li još neke simptome osim te blago povišene temperature?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 748
25.2.2017 0:44:02   
mati
Nemam, ks mi je dobra.
Jao zagledala sam se u dva filma i samo saltam kanale. A reklame im u isto vreme.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 749
25.2.2017 5:03:45   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Mi budni od četiri.
Juce izgleda ni jedna beba nije spavala.
Sanjice, jel te nije bolelo posle?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here