Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:24:44
|
|
|
|
mati
|
A ja sto sam se naspavala pppodne, kuckacu sama sa sobom.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:28:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hahah ja gledam neku seriju i svratim ovde po malo... evo mozemo po jedno vince da opalimo :)
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:30:35
|
|
|
|
mati
|
Moze, moze... Ja u poslednje vreme vise pijem vino, a ranije sam pila pivo. Pre neki dan sa drugaricom nasle neko belo domace pa pomesale sa svepsom. Bas je bila super kombinacija, ali ubitacna
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:37:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja mogu i jedno i drugo, kako kad... kad pijem sa mojim dragim prija mi vince u drustvu pivce jer me onda vuce i da zapalim , a sa mm ne puzim mnogo.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:38:39
|
|
|
|
Skockica
|
Meni prosto neobicno svi pozaspivali nije bilo ni 22h. Meni brate jos rano iako me pomalo vec umor hvata, sta cu kad nisam navikla...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:46:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja gledam na prvoj mesto zločina, ih užas majko draga. Bolje da spavam, pametnije je.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 22:54:32
|
|
|
|
mati
|
I mene alkohol vuce da zapalim, mada i ne moram. Palila sam uz kafu, ali zbog ovih vrtiglavica ukidam ponesto. Inace nikad nisam bila bas aktivni pusac.
< Poruku je uredio mati -- 23.2.2017 22:56:11 >
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 23:20:15
|
|
|
|
Rosita
|
Cao zene. Vidim o picu i mladalackom izgledu pricate :). I mebe cene da imam manje godina. Sta znam, genetika, konstitucija, malo ili nimalo sminke... Ne pijem bas nista od alkohola niti pusim. Ne bi mi ni odgovaralo, strasno bi me mucio zeludac. Pre neki dan instruktor nas na jogi doneo onu spravu sto meri udeo masti, misica i td. u telu, metabolizam i slicno. Ja u to ne verujem, al ispalo mi metabolizam osobe od 17 godina Ovo ludo vreme nikako mi ne prija zelucu, mada je ovako bas divno. Pijem caj od kantariona, pa na tusiranje, spavanje. Laku vam noc.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 23:40:15
|
|
|
|
Skockica
|
Meni su dok sam mladja bila cesto pricali da izgledam zrelije, starije, sad ne smeju A mm je 13 godina stariji od mene i niko mu ne bi dao 46, svi misle da je jedno 10 god mladji tako da izgledamo da smo tu negde sa godinama. Meni konacno stigao moj jastuk za dojenje, idem isprobati kako je spavati sa njim. Laku noc
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 23:50:54
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja mogu i jedno i drugo, kako kad... kad pijem sa mojim dragim prija mi vince u drustvu pivce jer me onda vuce i da zapalim , a sa mm ne puzim mnogo. Jao Anck, ismejah se tvom puzanju Tako i ja svašta napišem sa telefona ponekad. Kad otkucam "bl" izađe mi "bljuckanje" Hello, ima li koga? Ja se ofarbala, sad sedim u kupatilu, da ne smrdim na amonijak tamo u sobi gde spava beba. Uključila sam grejalicu, visim na netu, još da sam ponela neko jastuče... milina. I meni svi kažu da izgledam mlađe, mislim da je kod mene u pitanju genetika, i moja mama i baka su bile mladolike.
< Poruku je uredio Milena18 -- 23.2.2017 23:54:05 >
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 23.2.2017 23:55:10
|
|
|
|
mati
|
Skockice ja sam celu trudnocu drzala jastuk izmedju nogu kad spavam, ako su mi noge sastavljene nema sanse. Milena pa ti si pobedila farbanjem u ponoc.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 0:05:45
|
|
|
|
Milena18
|
Mati, moja beba ide na spavanje u 11, moram da se prilagođavam. Stavila mi je do znanja ko je šef
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 5:46:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Emice, izgleda opet ja kuvam kafu. Podocnjaci su mi do poda.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 7:28:10
|
|
|
|
vocicana
|
Evo Icka, ti stavi kafu a ja tiu nudim jednu relaks masazu, dok ispijemo tu prvu jutarnju. Sto sam ja juce bila samlevena.... pa zapsala sam cini mi se na putu do jastuka dok mi je glava padala.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 7:30:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam spavala cim sam legla. Bas sam ovih dana umorna.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 7:34:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, meni treba neko pusto ostrvo nekih dve nedelje, da nikog ne vidim i ne cujem Samo u more da gledam i da cutim.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 7:37:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...ja pijem kafu i spremam ručak...bar koliko stignem da skuvam pasulj do 9h.Dok ujutru ustanem u 6 i ispratim decu i školu i vrtić ostane mi zaista malo vremena,jurim sad po kući da postignem sve dok ne krenem na posao.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 8:02:24
|
|
|
|
vocicana
|
Znacilo bi mi i neko ogromno jezero sada, sto kazes, da gledam i cutim i da me niko nista ne pita bar par satida izresetujem mozak, bas sam zaboravna...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 8:21:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja bi mogla i negde u prirodu, ma bilo gde,samo da sam sama i da ne razmišljam ni o čemu.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 9:16:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. I ja sinoc zaspala u devet. Ali se probudila u 4 jutros.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 9:20:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, jesi pisala negde sta je bilo kod doktora?
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 10:14:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ja sam se opet prevrtala ko manijak.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 10:25:50
|
|
|
|
mati
|
Jao i ja bi se negde osamila, ali da je prolece i da cujem cvrkut ptica. Tako je bilo kod mene u selu, zabaceno, izolovano, po koji zivi mestanin. Ujutru te bude laste. Ti bez briga, bez tv-a. Telefon samo kad hoces da te neko nadje. I sav taj raj je razrusen zbog koridora...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 10:33:37
|
|
|
|
Duškić
|
Ja pijem drugu kaficu, Moj sin poranio kao i obicno..hteli smo napolje ali mi nesto krcka i hladnije danas. Sta se radi kod Vas?? Nema odmora..
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 24.2.2017 10:33:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ja obecala kafu i nemam vremena ni proviriti.Podocnjaci katastrofa.Zaspacu hodajuci
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.